POLİMER DECOR Mermer Masa  Mutfak Ve Banyo Tezgahları Uygulama Merkezi
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

POLİMER DECOR Yaptığmız İşler ...

Siz de evinizin tarzını mutfak tezgahınızı mutfağınızı mobilyalarınızı görüşünü değiştirmek istiyor fakat bir türlü karar veremiyor musunuz? Seçenekler çok ve bir türlü aradığınız renk ve dokuları bulamıyor musunuz? Evinizin Mutfağınız ve oturma alanlarının banyonuz sizin için çok önemli  bu yüzden kullanacağınız ürünün uzun yıllar dayanmasını istiyorsunuz, o halde (Polimer decor) sorularınızı cevaplama hazır.

Biz bir birinden farklı renk ve doku seçeneklerine sahip olan ürünler üretiyoruz evinizin mutfak ve oturma alanlarında  banyonuzda her tarzda mutfak tezgahları ;  [ kuvars tezgahlar çimstone belencosilestone cambria ] [ porselen tezgahlar dekton neolith ] [ doğal taş tezgahlar mermer granit ] [ akrilik tezgahlar corian montelli franke dominox samsung lg hanex getapol staron ]  mutfak dolapları ; [ akrilik kapak lak kapak lake kapak haygloos kapak mdflam kapak suntalam kapak ] mobilya dolaplar ; [ yatak odası çocuk odası yemek odası ray dolap gardolap ]  mermer masa mermer orta sehpa mermer yan sehpa  ve bu gibi bir çok ürünlerle hizmetinizdeyiz.

Bizler 2000 yılında itibaren tamamı ile insan odaklı ve yaptığımız işlerde memnuniyeti öncü görmüşüzdür. Daima dürüst ve sözünün arkasında duran kurumsallığa önem veren bir şirket olma yolunda ilerlemekten asla ödün vermeksizin, evinizin veya işyerinizin mutfak, tezgah üstü, mutfak dolapları, banyo tezgah üstü, banyo dolapları, ahşap’a dayalı  doğal yapay taşlar, mutfak tezgahları, banyo tezgahları,  mozaik  duş tekneleri, duşakabin, yapay doğal taş veya akrilik kuvars porselen vb. bu gibi birçok ürünün hizmetini vermekteyiz.

Bugün Türkiye ve Dünya üzeride tezgah üstü olarak kullanılan çimstone, belenco, granit, mermer, neolith, dekton, silestone, cambria, corian, montelli , calisco ,franke , dominoc , samsun,staron ,lg , ve bunun  gibi bir çok tezgah üstü ürünlerinin üretici imalatçı bayiliği olarak hizmet vermekteyiz. Bunun yanısıra mutfak dolapları, banyo dolapları, akrilik dolap, lake dolap, mebran dolap, ahşap kaplama gibi bir çok ürünün imalat ve uygulamacı firmasıyız. Yanı sıra ankastre grubu, franke domix, faber ve teka ankastre gurubunun satış bayisi olarakta hizmet vermekteyiz. Dilerseniz komple iç mimarlık tadilat dekorasyon olarak ve dilerseniz  istediğiniz ürün  seçenekleri ile daima hizmetinizdeyiz. Bizimle iletişime geçmeden karar vermeyin daima hizmet daima mumnuniyet potansitelimizdir.

Hizmetler
Mutfak Tezgahları Mutfak Dolapları Mutfak Dekorasyon Banyo Dekorasyon Ev Dekorasyon İç Mimarlık İşyeri Tadilat Tadilat Dekorasyon Uygulmacı İmalatçı Firmayız
Hizmet alanları
  • Mermer Masa Mutfak Tezgahları Mutfak Dolapları Mutfak Dekorasyon Banyo Dekorasyon Ev Dekorasyon İç Mimarlık Tadilat Dekorasyon Uygulmacı İmalatçı Firmayız
  • İstanbul, Maltepe/İstanbul, Türkiye
Adres
Kurudere çıkmazı sokak No : 4 / 1 Büyükbakkalköy Mahallesi
34846 İstanbul, Maltepe/İstanbul
Türkiye
+90-2164414999 www.polimerdecor.com.tr

Değerlendirmeler

Banyo tezgahımı değiştirmek istedim bu firma ile tanıştım ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim hızlı ve temiz işçilikleri fiyatlarıda gayet makul tafsiye ederim
4 yıldan fazla önce
sabırla isteklerimizi dinleyip yüzlerce örnek resim atıp üretimin her aşamasında bilgi verip sonunda tam istediğimiz gibi bir ürün getirdiler. çok teşekkürler. polimer decor ve kenan bey bu işi iyi yapıyorlar.
neredeyse 2 yıl önce
Zamanında teslim, güzel işçilik tek kelimeyle harikalar.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Teşekkürler
2 yıldan fazla önce