Som Interıor
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Yeni proje

Temelleri
yıllar önce atılan Som Interior, Serap Taşkıran ve Berat Taşkıran kardeşler tarafından 2012'de kuruldu. Ofis olarak da kullanılan dükkan aynı yılın Mayıs ayında Çukurcuma'da kapılarını açtı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri ürünleri tasarımı bölümününden mezun olan Serap Taşkıran, uzun süre visual merchandising ve mağaza iç mimari alanlarında proje yöneticiliği yapan iç mimar Berat Taşkıran ile beraber uzunca bir süredir tasarlayarak biriktirdikleri mobilya ve aydınlatmaları gün yüzüne çıkardılar.

'Som' kelimesi içi dolu olan, dışı kaplama olmayan ve katışıksız anlamına geliyor. Taşkıran kardeşler bu ismi yarattıkları tasarımlarda kullanılan kaliteli masif malzemeye ve ürünlerin taşıdığı tasarım değerine atıfta bulunarak seçtiler.

Dönemine damgasını vurmuş tasarımların yaratıcılığını günümüz ruhuyla birleştirerek şehirli, modern ve kullanışlı yaşam alanları yaratmak, markanın ana felsefesi. Bunun için Som Interior dünyada güncel tasarımı ve malzemede yenilikleri sürekli olarak takip ediyor. Tasarım ve kaliteden ödün vermeden ulaşılabilir olmak Som Interior için öncelikli. Kullanılan malzeme ve işçilik kalitesinin yüksekliği, tüm mobilya ve aydınlatma elemanlarının ortak noktası.

Som Interior, tasarım mobilya, aydınlatma ürünleri ve mekan çözümleri üretiyor.

Hizmetler
  • mobilya ve mekan tasarımı
  • uygulaması
Hizmet alanları
  • mekan ve mobilya ilişkili tüm alanlar
  • türkiye
  • avrupa
Adres
Kuloğlu MAH.Turnacıbaşı Cad.Faikpaşa Sk. No:3/A Cihangir/Çukurcuma/Beyoğlu
33443 İstanbul
Türkiye
+90-2122433797 www.sominterior.com

Değerlendirmeler

Evimizin salonu için aldığımız büyük kanepeden ve sehpalardan çok memnun kaldık. Yaptıkları tüm mobilyalar kendi tasarımları. Adres İstanbul'geçen sene alt kattalardı. Bu sene yukarıda daha büyük bir yere taşınmışlar ve çok daha fazla ürün görme sansı var. Ekip çok profosyönel ve tatlı.
yaklaşık 2 yıl önce
harika tasarımlar, mükemmel işçilik.
5 yıldan fazla önce
Mükemmel tasarımlar.
yaklaşık 7 yıl önce