Özyüksel Mobilya
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Yeni proje

Özyüksel Mobilya, 1978 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar üretim anlayışı, ürün çeşitliliği,hizmet anlayışı, bünyesinde bulundurduğu markalar ve kalitesi açısından Kuzey Kibris'ta mobilya, aksesuar, ahsap ve dekorasyon sektörünün önde gelenleri arasında yer almıştır.

Özyüksel Mobilya toplam 5000 m² kapalı alan üzerindeki üretim tesisinde sahip olduğu bilinç ile her yıl gelişen şartlara uygun üretim yapmaktadır.

Firmamız, ayrıca Türkiye, Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerinden ithal ettiği seçkin marka ürünleriyle geniş bir koleksiyona sahiptir. Bu anlamda da ülke genelinde dört mağazasında halkımıza hizmet vermektedir.

Özyüksel Mobilya üretim ve ithalat yelpazesinde yer alan ev, bahçe ve ofis mobilya ve aksesuarlarını, mağazalarında ve katıldığı fuarlarda yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların beğenisine sunmaktadır. Özyüksel Mobilya, mekanlara göre değişen ve çeşitlenen kullanıcı ihtiyaçlarını ve zevklerini göz önünde bulundurarak, her türlü mobilya tasarımlarını hayata geçirmektedir. Standart üretimin yanı sıra tecrübeli mimari kadrosu ile iş merkezleri, konferans salonları, sağlık yapıları, bankalar ve oteller gibi uzmanlık gerektiren büyük kapsamlı projelerin komple dekorasyon ve tefriş işlerinin hizmetini de vermektedir. 

Şirketimiz bu anlamda, değişen ve gelişen rekabet ortamında, koşulsuz müşteri memnuniyet ve mutluluğu ilkesi ile müşterilerine sınırsız ürün ve hizmeti en iyi sekilde sunmaktadır.

Hizmetler
Özyüksel Mobilya, Mobilyada Hayalleriniz. . .
Hizmet alanları
kıbrıs ve Turkiye
Adres
Sht. Mustafa Ruso Caddesi No.104 / K.Kaymakli
99010 Lefkosa
Türkiye
+90-3922283376 www.ozyukselmobilya.com

Değerlendirmeler

Arkadaşlar çok sıcakkanlı ve çok yardımcı oldular☺️
4 ay önce
Tüm evimin eşyalarını özyüksel mobilyadan aldım… alev hanım çok ilgili ve yardımseverdi bizimle çok iyi ilgilendi,gerçekten çok kaliteli ürünler ve ürünlerinin her zaman arkasında duruyorlar en büyük problem türkiyedeki sevkiyatları maalesef koltuğumda ki sıkıntılı durumu bildirdim ve hemen değişime gitti ama maalesef türkiye bağlantılarından dolayı 6 aydır değişim bekliyorum… umarım bu durumu en yakın zamanda çözerler… kaliteli ve ürünün arkasında duran çok iyi bir mağaza fakat ivedi bir şekilde sevkiyat problemlerini çözmeliler..
3 ay önce
Mağazada gezmek çok keyifliydi ve ürün yelpazesi gerçekten genişti.
9 ay önce