Lego İç Mimarlık & İnşaat Dekorasyon
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Değerlendirmeler

Evime her girdiğimde tekrar elinize sağlık diyorum
4 yıldan fazla önce
Ankara'da işini titizlikle yapan bir firma teşekkürlerimizi iletiyoruz.
4 yıldan fazla önce
Proje tarihi: Haziran 2019
İşini iyi yapan ve yaratıcı bir ekibe sahip olan bir firma. Kendi salonum için yaptırmış olduğum tasarım ve uygulama için tekrar teşekkür ederim.
4 yıldan fazla önce
Proje tarihi: Eylül 2017
LEGO firması gercekten harika profesyonel ekibiyle muhteşem işler çıkardı evimi emin e teslim ettiğim için çok memnunum Ankara'da bundan daha iyi hicmet bulabilmek imkansız sayılır o kadar çok firma dolastim ki ama LEGO firmasını bulduğum için çok şanslıyım.
4 yıldan fazla önce
Proje tarihi: Temmuz 2019
Evimizin baştan yapılması için bu firma ile anlaştık. Çok detaycı olduğumuz için iş ilerledikçe fikirlerımız değişti ama bizleri sabırla dınledıler kendilerine teşekkür ederim
4 yıldan fazla önce
Proje tarihi: Mart 2018
İncek bölgesinde bulunan dairem için çalışma yaptırdım. Gerek çizim gerekse uygulama ekibi işi başından sonuna kadar takip etti. Daha önceki dairemi kendim ince ince uğraşarak herhangi bir firma ile anlaşmadan yaptırmak istemiştim ancak hem maliyet hemde vakit anlamında çok sıkıntıya girdim. Lego İç Mimarlık çalışanlarına bu süreçte bana ve aileme verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim.
neredeyse 5 yıl önce
Proje tarihi: Nisan 2019
İğrenç bir yer gereksiz güvenlik önlemi var 2 kapıdan geçiyorsunuz resepsiyonda bekletip daireyi arıyorlar ve aramalarına rağmen kimlik alıyorlar asansörü misafir kartsız çalıştıramıyorsunuz otoparklarda yer yok kötü
3 yıldan fazla önce
Westgate residansdan proje asamasında ev sahibi olduk. Ancak il dısında çalıştığımdan burada oturmuyorum. Uzaktan da olsa residansta yasanan gelişmeleri takip ediyorum. Önceki yönetimler döneminde gözle görülür bir gelişme olmasa da halen yönetimde bulunan Gözde hanım ve ekibi tarafından çok güzel faaliyetlerin yürütüldüğünü hem yaptıgım ziyaretlerde hem de instagram aracılığı ile görmekteyim. Uzun yıllar çevresindeki projelere kıyasla mevki, yapı kalitesi, ulaşım, hizmetler vb. konularda daha üstün özelliklere sahip olmasına rağmen hakettiği değeri bulamayan westgate residansın bu yönetimle bu değeri bulacağına inanıyorum. Özellikle imar probleminin çözüm aşamasına gelmesi, dükkanların imar probleminin çözülmüş olması ve içeride yürütülen tadilatların tamamlanması sonrası yakın zamanda faaliyete başlayacak olmaları, çevre bakım ve düzenlemeleri, kapalı otoparktaki faaliyetler, asansörlerin periyodik bakımlarının düzenli olarak yürütülmesi, site guvenlik kapısından resepsiyona emniyet ve karşılama hizmetlerinin iyi durumda olması, çevre temizliği, fitness salonunun aktive hale getirimesi ve pilates derslerinin başlaması cok güzel gelişmeler. Ayrıca kapalı yüzme havuzu vb diğer atıl tesis ve hizmetlerin de yakında faal hale getirileceğine inanıyorum. Hizmetlerinden dolayı Gözde hanım ve ekibine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.
3 yıldan fazla önce
Sürekli resepsiyon çalışanlarının değişmesi ,asansörlerin sürekli arıza vermesi ,oturan sakinlerin çöplerini çöp atma bölümü dışında ki yerlere koyması ,aidatların ise oldukça fazla olması dışında problem yok
3 yıldan fazla önce
3 yılı aşkın süre oturduğum bu sitede özellikle site yöneticisi Gözde Hanım’ın gelmesinden sonra yönetim olarak bir çok güzel çalışmalar oldu. Önceki yönetim döneminde aksaklık yaşanan bir çok süreç, yeni yönetimin gelmesiyle çözülmeye başladı. Temizlik, güvenlik ve resepsiyondaki personeller oldukça güleryüzlü şekilde hizmet veriyor. Özellikle pandemi sürecinde aldıkları güvenlik ve temizlik önlemleriyle tecrübeli bir yönetim olduklarını bir kez daha gösterdiler. Sokağa çıkma yasakları boyunca siteye kontrollü şekilde gelen bir market aracılığıyla ekmek, yumurta ve süt gibi ürünlerin satışı yapıldı ve site sakinleri bu anlamda asla mağdur edilmedi. Bu ve benzer şekilde verdikleri hizmetlerle her koşulda site sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılama konusunda verdikleri çabayı bir kez daha ortaya koydular. Çevre düzenlemesi günden güne gelişiyor. Yönetime ulaşmak oldukça kolay, talepleriniz hızlı şekilde yerine getiriliyor. Çevredeki diğer benzer projeler arasında gerek daire içlerinin genişliği ve düzeni, gerek yönetimden aldığınız hizmetleri karşılaştırdığınızda West Gate benzerlerinin arasında üst sıralarda yer alıyor. Açık ve kapalı otoparklar olmak üzere sitenin tüm alanları oldukça temiz ve düzenli. Daire içindeki tüm teknik ihtiyaçlarınız teknik ekip tarafından kısa sürede çözülüyor. Başta Gözde Hanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.
3 yıldan fazla önce
Yaklaşık 6-7 aydır bu sitede yaşıyorum. Daha önceki süreçler adına her ne kadar bilgi sahibi olmasam da yeni yönetim ve çalışmaları neticesinde atıl görüntü yavaş yavaş ortadan kalkıyor diyebilirim. Elbette bunlar bir anda olacak hususlar değil lakin personelin güleryüzü ve ilgisi beklentimi karşılamaya yetiyor diyebilirim. Kiracı olarak yerleşilebilir bir yaşam alanı..
3 yıldan fazla önce
Yaklaşık 5 yıla yakın bir süredir West Gate ‘te yaşamaktayım. Şu an orada yaşamıyorum. Kendim aldığım karar ile taşındım. Site yönetimi tam olarak 3 farklı yönetici değişikliğine gitti. 2016 yıllarında İlk yönetici görevini yaptı. Sonra tekrar bir yönetici daha değişti. Şuanki en son 3. yöneticiler ile West Gate tam bir rezidans olmaya başladı. Asansörlerde çalan müziğin bile kültürlü ve iyi bir yönetimin olduğu gösteriyor. Önceden böyle şeyler yoktu. Çevre düzenlemesi gününde yapılır. Her şey gününde bakım olur. Neden çıktığıma gelecek olursak şunu açıklayabilirim; Kendim Amerika’da Satış Pazarlama ve Yönetim yüksek lisansını yaptıktan sonra gayrimenkul sektöründe Lüks Konut ve proje uzmanlığı yapmaya başladım. Kendimin hem West Gate oturması ve oluşu emlak işiyle uğraşan yerleşik emlakçıları sanırım rahatsız etti. 1+1 daireden 2+1 daireye çıkmak istediğimde ilk aradığım oradaki bir emlakçının telefonu oldu. Çünkü artık hayatımı birleştirmek üzere bir karar almıştım. Artık eve sığmayacaktım.Aynı işi yaptığımızdan dolayı beni anlayacağını düşünmüştüm. Ama öyle olmadı. Hiç bir daire ne görebildim. Birde üstüne sahte ilanlarının olduğunu gördüm. Eminim aynı işi yapıp ahlâklı ve kültürlü bir şekilde müşterilerinize yaklaşıyorsanız aynı iş yapan biri sürekli yalan söyleyip sizi sallarsa bu zorunuza gider. “Dairenin sahibi Fransa’dadır. Gelince göstereceğim.” İlanda 2 gün olmuş bir ev hemen kiralandı yada ilandan kaldırmayı unuttum gibi yalanlar söyledi” Hatta aynı iş yaptığım için benim sana verilecek bir evim yok diyerek telefonu kapattı. Daha sonra 155 arayarak böyle bir sahtekar bir adamın ofisine ekip gönderilmesini istedim. Tehdit olduğuna gönderebiliriz dediler. Keşke o gün tehdit gib şeyler söyleseydi bende bir ekip göndererek ne olacağı olacaksa olurdu. Aynı hafta yaşadıklarımı çok düşündüm. Bir gün sıkıldım. Bu kadar ahlaksızlığa dayanamadığım için West Gate’den üzülerek ayrıldım.Yönetimde güzel ve anlayışlı yöneticilerle tanışmıştım. Çok rahat ettiğim insanların olduğu bir site sadece bir kişi midemi bulandırdı.Şu an orada yaşamıyorum. Halen yönetimde edinmiş olduğum dostluklar arkadaşlıklar devam ediyor. Ama ayrı zamandada sitenin içerisinde yaşadığım bu olaydan ders çıkarıp gayrimenkul sektöründede dah iyi olmaya çalışıyorum.Sürekli müşterilerime anlayış ve saygıyla yaklaşıyorum.West Yönetimine bizleri rahat ettirdiği bir ortam sağladığı için teşekkür ederim.
neredeyse 4 yıl önce
Super
yaklaşık 5 yıl önce
Site
5 yıldan fazla önce
Fancy
neredeyse 6 yıl önce
A class apart residential project in Ankara and also a true landmark of 3 astonishing architectural beauty. Relatively small room but affordable for middle class and students. The total project is splits in to 3 separate buildings. Close to Baskent University and adjacent to Ankara- Eskisehir highway. The only problem is that getting a transport as it is not directly connected to the way to city. Security should have to be more sincere. Visit here: Konutkent Mahallesi, Dumlupınar Blv. No:391, 06810 Çankaya/Ankara
6 yıldan fazla önce
Her yonuyle trend ve yukseliste!
6 yıldan fazla önce
Değerlendirme iste