Çiftçioğlu Mobilya
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Değerlendirmeler

Çiftçioğlu Mobilyadan 31.01.2022 tarihinde Handy Köşe takimi satın aldım. Ürünler ambalajlı olarak Bodrum'daki evime gönderildi. Henüz ürünleri gördüm. İnanılmaz güzel . Son derece kaliteli kumaş , dikiş harika , tam ve mükemmel. Çok teşekkür ederim . Her zaman tercih edeceğim bir mağaza . Şiddetle öneririm.
1 yıldan fazla önce
Berbat
neredeyse 2 yıl önce
Sizden aldığım ürünleri 12 yılda hala eskitemedim ⭐⭐⭐⭐⭐
yaklaşık 2 yıl önce
Bu adam dolandırıcı. İyi bir fiyata sattığı ve iki-üç ayda paramparça olan bir ürünü tamir etmek üzere alıp çalışanıma kumaşı yırtılmış, rezil bir halde teslim etti. Bu konuyu sormak üzere dükkanına gittiğimde bana “benim sorunum değil, ne yaparsan yap” dedi. İnanılmaz terbiyesiz bir insan sahibi. Dünyadaki son dükkan bile olsa bir şey almanızı tavsiye etmiyorum.
2 yıldan fazla önce
Çok iyi bir firma
2 yıldan fazla önce
Dürüst satıcı, kaliteli ürünler.
2 yıldan fazla önce
Çiftçioğlu mobilya dan aldığım köşe koltuk daba ilk ayında düğmeleri koptu çoğu sıcak silikon ile yapışmış ürün çok çok kötü telefon ile görüştüm koptu diye satış anında garantisi var dedi tabi nakit ödeme olduğu İçin fatura vs vermedi ve garantisi yok dedi ikinci ayında köşe kısmın süngeri çöktü aramadım bile nasıl olsa garantisi yok dedi ilgisiz müşteri ile kavga yapan bir firma uzak durun iyi günler .
neredeyse 4 yıl önce
İlgili bir işletme tavsiye ederim
yaklaşık 4 yıl önce
neredeyse 5 yıl önce
10 sene önce arkadaş tavsıyesıyle oldukça buyuk bır köse takımı yaptırdım bu fırmaya ve o kadar saglam kı hala ılk gunku gıbı,kumasta leke ve renk degısımı olmadı. 2 uzun tuylu kedım var ve tırmalamalarına ragmen 1 tane ıplıgı bıle cıkmadı kumaşın. sureklı oturup hatta yatmamıza ragmen sadece ıkı tarafın mınderı çöktu o nedenle ve renkten sıkıldıgım ıcın yenıden yaptıracagım ama benım kadar yogun kullanmayan bırısı 20 sene rahat kullanır bana mısın demez koltuklar. uretım asaması oldukça hızlı ve teslımatları cok profesyonel. köşe takımım yanlardan bırbırıne kılıtlendıgı ıcın asla oynamıyor cok saglam. bu kadar kalıtelı olacagını hıc tahmın etmezdım baska markalarda mınnacık köse takımlarına dunya para vermektense buradan kocaman ve rahat takımları oldukça ıyı fıyata yaptırabılırsınız. deri yatak baslıgı da almıstım buradan ve o da tırmalamaya karsı hala ılk gunku gıbı. ben hep kedı besleyen bırı oldum ama bu kadar saglam kumaslarla ılk defa karsılasıyorum resmen hayvan dostu bu kumaslar:) 2 hafta ıcınde yenıden sıparıs verecegım ve emınım uzun yıllar onu da severek kullanacagım. gozunuz kapalı alıs verıs yapabılırsınız.
neredeyse 5 yıl önce
Güvenilir bir firma, 15 yıldan fazladır hep ayni adreste hizmet veriyor. Emre bey çok ilgili sağolsun
5 yıldan fazla önce
20 Yıldır bildiğim ve alışveriş yaptığım bir firmadır. Müşterileri ile olan ilgi alakaları hizmet kaliteleri hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı oluyor zaten. Aldığım köşe koltuk ve raylı dolabı 8 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim..
8 yıldan fazla önce
ucuz diye aldık hiç almasaydık. 2 sene önce düğünüm için yatak odası, yemek odası ve köşe takımı aldık. Yemek odası her misafir geldiğinde anahtarla sandalyelerini sıkmak zorunda bıraktırıyor vitrini hiç kullanmadık kendi kendine gevşedi. Yatak 1. ayı dolmadan kırıldı kendim yaptım, yatak odası dolabı facia bugün kırdım şimdi gideceğim dolap alacağım daha askılıklarını kullanamadım sürekli düştüğü için.
9 yıldan fazla önce
Nişanlım ile birlikte mobilya ararken bir ortak arkadaşımız burayı önermişti. Fiyatlar gayet uygun fakat ilgiyi bu kadar beklemiyordum. Ufuk bey saolsun aklımızdaki tüm soru işaretlerini giderdi. Köşe takımını istediğimiz ölçülerde üretmeleri beni etkiledi, çünkü evimizde salon ölçüleri biraz standartların dışında ve biz de uygun mobilya bulamıyorduk. Beğendiğimiz mobilyayı istediğimiz ölçülerde alabilmek gerçekten çok iyi. Tekrardan tüm çiftçioğlu mobilya ailesine teşekkür ederim
10 yıldan fazla önce
Değerlendirme iste