Rossi Design – Architetto e Designer
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje
İstatistikler Premium

Projeler

Rossi Design Mimarlık ailesi olarak, önceliğimiz müşterimizin ihtiyaçlarını doğru kurgular üzerinden, yalın, sade, zamansız fakat güncel bir mimari çizgi ile karşılayabilen mekanlar yaratmak.
Bu amaç ile 2001 yılında ilk yola çıktığımızdan beri, demokratik ve esnek bir tasarım ortamı ile genç ve dinamik bir bakış açısı üzerinden tasarım ve uygulama alanında hizmet veriyoruz. Sadece mekanı değil, bir yaşantıyı tasarladığımızın bilincinde yaklaştığımız proje sürecinde, imza attığımız her işin bu özellikleri taşıyarak bir “Rossi Design” projesi haline gelebilmesi, işin sonunda hem bizlere, hem işimize, hem de işverenimize yeni bir şeyler katabilmesini amaçlıyoruz.

Hizmetler
Mimari, Ic Mimari, ve Ic Mekan Dekorasyonu
Hizmet alanları
  • Istanbul
  • Ankara
  • Izmir
  • Bursa
Adres
Corso Vittorio Veneto
00100 Roma
İtalya
+39-3487737119 www.homify.it

Değerlendirmeler

UPI customer care number..07863904150 and down stairs in a few of my life I am a few minutes to complete your registration please can you please send me the same day
yaklaşık 3 yıl önce
Proje tarihi: Şubat 2020
Abbiamo lavorato con l'architetto Rossi per diversi mesi e ci siamo trovati bene da ogni punto di vista, sia professionale sia umano. Non solo è riuscito a comprendere i nostri desideri, ma anche ad anticiparli. Consigliatissimo!
neredeyse 6 yıl önce
Proje tarihi: Şubat 2017
Un professionista serio e dal gusto impeccabile. Penso di ricontattarlo anche per la mia casa di villeggiatura.
neredeyse 6 yıl önce
Proje tarihi: Temmuz 2015