Arkom Isıtma Soğutma Sis. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Kocaeli Kombi ve Klima Teknik Servisi

Isıtma, soğutma sistemleri alanlarında, satıș, montaj, bakım, onarım, danıșmanlık ve teknik ekipman tedariği hizmetleri vermek üzere kurulmuștur. İlgili sektörlerde bilgi ve deneyim kazanan bir ekip tarafından kurulan firmamız Arkom Teknik, Kocaeli İzmit bölgesinde hizmet vermektedir. Kurulduğu günden  beri, uzman ve tecrübeli kadrosu, ürettiği yaratıcı çözümler, etkin ve kaliteli bilgi paylașımı ve istikrarlı büyüme çizgisiyle, Kocaeli genelindeki ısıtma, soğutma sistemleri sektörlerinde  hızla gelișen ve adından  sıkça  söz   ettiren  bir  șirket  olmayı  bașarmıștır. Arkom Teknik,  bașarı,  büyüme,  enerji  ekonomisi  ve  müșteri memnuniyeti için değer yaratma odaklı stratejileri sayesinde, tüm Kocaeli genelindeki kurumsal firmalara kurumsal çözüm ortaklığı imkanı sunup, sahip olduğu dinamik vizyonunu paylașmaktadır. Enerji maliyetlerinin hızla yükseldiği günümüz  ekonomisinde, çevreye ve ekolojik dengeye duyarlı, verimli ve doğru projelendirilmiș yenilikçi sistem çözümlerine olan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Bu ihtiyaçlar çerçevesinde, tecrübeli ve bilgili kadrosu, değerleri, markaları ve stratejik hedefleri ile Arkom Teknik, sektördeki en kaliteli, en esnek ve en paylașımcı çözüm ortaklığını sunmaktadır. Arkom Teknik Firmanızın ısıtma soğutma alanında ihtiyaç duyacağı yetkili teknik servis arayıșınıza cevap vermektedir. Kocaeli Klima ServisiKocaeli Kombi Servisi olarak hizmet vermekteyiz.

Vizyonumuz

Bölgemizde ve Türkiye'de iklimlendirme sektörünün hizmet anlayıșında en etkili marka olmak için Arkom'u “en güvenilir ve ulașılabilir” marka konumuna getirmek.

Misyonumuz

Isıtma soğutma sistemleri pazarında servis ve hizmetlerimizi sürekli olarak geliștirerek, performansımızla en iyi olma hedefimize ulașırken, insanı, çevreyi korumak ve ülke yararını ön planda tutmak.

Hizmetler
  • klima servisi
  • vrf klima servisi
  • chiller servisi
  • ticari klima servisi
Hizmet alanları
Klima Sistemleri
Adres
Kadıköy Mahallesi Güvercin Sokak No:6
41050 Kocaeli
Türkiye
+90-2623311569 arkomteknik.com.tr

Değerlendirmeler

Oldukça ilgililer sorunumu en kısa sürede çözduler
2 yıldan fazla önce
İşini iyi bilen ustalarla kaliteli hizmet. Petek temizliğinde mutlaka tercih ediniz.
2 yıldan fazla önce
Firma ilgili, 👍🏻 servis sonrası memnuniyet sorgulaması da yapılıyor, o gün mesaja vakitsizlikten dönüş yapamadım tabii. Baca duvar işçiliği ise daha iyi olabilirdi. 👎🏻
2 yıldan fazla önce