Kocintok Laboratuvar Malzemeleri
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Değerlendirmeler

Siparişten ürünü teslim alana kadar olan süreçte hiç bir sıkıntı yaşamadım. İletişim kurduğum personelin ilgi ve alakası beni çok memnun etti. Kuruma ve çalışanlarına teşekkür ediyorum
6 ay önce
Eczacı arkadaşımın tavsiyesi ile kendilerine ulaştım. Lab malzemelerim konusunda detaylı ve oldukça güzel bir çalışma yapıp fiyat teklifi almıştık. Sonuçlar oldukça güzel gidiyor. Yolları açık olsun.
yaklaşık 1 yıl önce
Fabrikamızda Gıda bazlı üretimler yapıyoruz. Ürünlerimizin analiz ve araştırmalarının güvenli bir şekilde yapmak için laboratuvar kurulumu konusunda kocintok firmasından destek aldık. Hangi ürünleri kullanmamız gerektiği konusunda bize yardımcı olan Kimyager arkadaşlara teşekkür ederiz. Birçok laboratuvar sarf malzemesini tek bir adresten temin etmemiz bizim için oldukça iyi oldu. Kalitesi ve analizlerde kullanımı ile yaygınlaşan Merck marka kimyasallar konusunda da geniş stok ve ürün seçenekleri olması sayesinde analizlerimize hızlı bir şekilde başladık.
yaklaşık 1 yıl önce
Yeni Fabrikamıza üretim ve arge çalışmaları için gerekli olan laboratuvar kurulumu ve malzemeleri konusunda çözüm sunan firmanın, uygun fiyatları ve stoklu ürün seçenekleri sayesinde kısa sürede herşey tamamlandı. Merck marka kimyasalları laboratuvar analizlerinde önemli rol oynamakta. Stok konusunda arayışlarımız sayesinde firmaya ulaştık ve birçok ürüne hızlı bir şekilde sahip olduk. Cihaz kategorisinde satılan ürünlerinde 2 yıl garantili olması bizim için çok iyi.
yaklaşık 1 yıl önce
Firmamızın Laboratuvarlarında kullandığımız birçok ürüne hızlı bir şekilde ulaşmamız ve destek konusunda da sorunsuz hizmet almamız nedeniyle sıklıkla tercih ettiğimiz firmadır. Bazı analizler için kullanılan Kimyasal maddeler konusunda ihtiyaçlarımızı ivedi bir şekilde çözüme ulaştıran, laboratuvar cihazları firmasının geniş ürün seçeneği tüm ihtiyaçlarımızı karşılamaktadır. Güvenilir ve Kaliteli firma.
yaklaşık 1 yıl önce
Yeni kurulan laboratuvarımızın tüm ihtiyaçlarınız güvenli bir şekilde karşıladık. Birden fazla alternatif marka olması da seçim yaparken farklı özelliklerden yararlanmamızda önemli rol oynadı. Nem tayin cihazı satın aldık. Precisa xm 50 modeli oldukça başarılı ve kullanıcı dostu arayüzü ile tüm ihtiyaçlarımızı hızlı bir şekilde karşıladı.
yaklaşık 1 yıl önce
Analiz ve araştırmalar da laboratuvarımızın ihtiyaç duyduğu sarf malzemeler, cam malzemeler, plastik malzemeler ve merck kimyasalları konusunda uygun fiyat ve kaliteli hizmet aldığımız en eski firma
2 yıldan fazla önce
Laboratuvar ortamlarında kullanılan sarf malzemeleri ve cihazların satışının yapıldığı firmanın oldukça farklı ürün seçenekleri bulunuyor. Yeni bir laboratuvar kurmayı düşünüyorsanız emin olabilirsiniz ki fiyat ve kalite bakımından birçok ülkeden ithal edilen malzemelere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Analiz ve araştırmalar oldukça önemlidir bu alanlarda kullanılan malzemelerinde kalitesi ve hızlı sonuçlar vermesi beklentilerin üstünde sonuçlar elde etmenize etken olacaktır. Merck dünyanın en eski ilaç üreticileri arasındadır. Kimyasal madde konusunda Merck Türkiye yetkili satıcısı olan firma sadece kimyasal konusunda kurumsal firmalara satış yapmaktadır. Plastik, Cam ve Sarf malzemeler Konusunda ; Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ile ücretsiz kargo gönderdiklerini duymuştum.
3 yıldan fazla önce
Laboratuvar malzemeleri ve merck kimyasal maddeleri konusunda satış yapan firma. Eski olması nedeniyle fiyatları ve teslimatı uygun ve hızlı.
yaklaşık 4 yıl önce
Kimya mühendisliği bölümünde okurken, laboratuvar cihazları ve sarf malzemeler konusunda oldukça fazla ürün seçeneğine sahip olan firmadan hizmet aldım. Önerdikleri ürünleri daha uzun yıllar kullanmamda beni memnun etti.
neredeyse 6 yıl önce
Sağlık Bilimleri fakültesinde okuduğum yıllarda, ihtiyacımız olan laboratuvar cihazları ve sarf malzemeler konusunda oldukça fazla ürün seçeneğine sahip firma aracılığı ile aldığımız ürünler konusunda 2 yıl boyunca destek ve teknik servis konusunda tecrübeli kişiler ile karşılaştım. Bu konuda oldukça iyi bir firma olmasından dolayı teşekkür ederim.
yaklaşık 6 yıl önce
Orijinal Merck Kimyasalları tedariği konusunda sorun yaşıyorduk, ta ki Kocintok Laboratuvar Cihazları'ndan laboratuvar malzemeleri alana kadar. Ankara'da böyle kaliteli firmalar bulabilmek mutlu ediyor. Teşekkürler
yaklaşık 6 yıl önce
Laboratuvar ekipmanları konusunda hızlı çözümler sunan oldukça profesyonel bir firma. Eğer sizde bizim gibi uygun fiyata kaliteli laboravutar ekipman arayışı içerisine girdiyseniz düşünmeden destek alabilirsiniz. Bir kere daha tüm ekibinize teşekkür ederiz.
yaklaşık 6 yıl önce
Çok hosuma gittigini belirtmek isterim. Güzel ve anlamli noktalarin paylasildigi bir yer.
yaklaşık 11 yıl önce
Bildiğim çok güzel firmalardan biri.Hızlı alışveriş ve güven saglayan bir firma benim bu alanda tek tercihimdir.
yaklaşık 11 yıl önce
Laboratuvar cihzları ve kimyasal madde konusunda merck kimyasalları satıcı firmasından olan kocintok güleryüzlü personeli ve uygun fiyatları nedeniyle birdaki alışverişimizin ismi olarak hep akıllarda kalıcaktır.
yaklaşık 11 yıl önce
Değerlendirme iste