Mavi Mozaik
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Değerlendirmeler

Büyük bir projemizde bizi yardımcı oldular. Zamanında da teslimi yaptılar. Yeni projelerde çalışmak üzere. Elinize sağlık
3 ay önce
İstanbul Beşiktaş semtinde yer alan evimizin terasına farklı rahat bir şekilde kullanabileceğimiz bir sistem arıyorduk. Ankara'da olan arkadaşlarımdan güvenilir ve işini düzgün bir şekilde yapacak birini sorduğumda, Mavi Mozaik firmasını önerdiler. Ödeme seçenekleri de bana cazip geldi, uzaktan kumanda ile yönetilebilen tente ve sonrasında teras kapama sistemi konusunda firma ile çalıştık. Yapılacak işlemleri detaylı bir şekilde anlatmaları ve evimi güvenle onlara bırakarak dışardaki işlerimide hallettim. Gözüm hiç arkada kalmadı. İstanbul'da bi işi yapan birçok firma olmasına rağmen, güven konusunda problemler yaşadığım için Ankara firmasının İstanbula da teras kapama hizmeti vermesinden kolayı Mavi Mozaik firması ile çalışma imkanı buldum. Bu kadar uzun yazdım, çünkü doğru olanı sizlere en iyi şekilde anlatmak istedim.
4 ay önce
Mavi teras kapama sistemleri her yerden akıtıyor, yapana kadar paralarını alana kadar. Arkasında durmuyorlar. Çağırdım geldi baktı yalandan arkası yok malesef. Çok pişman oldum çokkkk.
6 ay önce
Teras ve çatı tamiri konusunda hizmet aldım, zamanında ve kaliteli malzeme ile güzel bir işçilik sundular. Yıldırım beye her konuda bize yardımcı oldukları için teşekkür ederim. Teras kapama da tercih edilebilir
10 ay önce
Yıldırım Ustaya çok teşekkür ederim. İşinde çok profesyonel. Söz verdiği tarihte gelip istediğimizden bile daha güzel şekilde teslim etti.
neredeyse 2 yıl önce
İşletme sahibi Yıldırım bey teras kapama isimde söz verdiği tarihte gelerek çok kısa sürede dört dörtlük olarak teslim etti. Eline emeğine sağlık.
neredeyse 2 yıl önce
Mavi teras kapama sistemleri yetkilisi Yıldırım bey işinin ehli bir insan. Yapamadığı bir iş yok. Demir işi ahşap isi boya işi cila işi ve bir çok konuda elinden her şey geliyor. Gülen yüzü isteklerimize cevabı son derece pozitif. Terasımiza çatı yaptı sag olsun. Son derece mükemmel oldu. ellerine emeklerine sağlık. Bir hizmetten fazlasi.
2 yıldan fazla önce
Yıldırım Ustanın ellerine sağlık. İnternetten çok araştırdım en sonunda bu firmada karar kıldım. Müşterilerinin isteklerinin tamamını yerine getiriyorlar. Yıldırım ustadan sonra gelen cam firması bile çok iyi yapıldığını teyit etti. Kesinlikle tavsiye ederim. Ekstra hediye olarak elbise askılığı da yaptılar. Tekrardan teşekkür ederim.
2 yıldan fazla önce
İşinde uzman işçiligini çok begendim anahtar teslim iş yaptı her konuda yardımcı oluyor eline emeğine sağlık
neredeyse 3 yıl önce
Kaliteden ve işine özen göstermekten çok uzaklar...
3 yıldan fazla önce
Uzun Araştırmalar sonucu İşinde bu kadar iyi olması sonucundan dolayı Yıldırım abi ile tanıştık ve kendi evi gibi terasımı en güzel şekilde kapattı ve evim ile ilgili diğer konularda beni yönlendirdi , Güvenilir , Hızlı , Dakik ve Profosyonel bir ekiple çalışmak isteyenlerin adresi hiç kimse başka yerde macera aramasın kendisine :)
3 yıldan fazla önce
Çok disiplinli temiz işçilik hep pozitif bir enerji ile terasımı kapattılar kendi evleriymiş gibi özendiler ellerine sağlık herkese tavsiye ederim.
3 yıldan fazla önce
Teras kapama konusunda hizmet aldığımız bir firma. Firma sahibi yıldırım bey çok ilgili uygun fiyat seçenekleri sunuyor.
yaklaşık 4 yıl önce
Teras kapama konusunda hizmet aldığımız bir firma. Firma sahibi yıldırım bey çok ilgili uygun fiyat seçenekleri sunuyor.
yaklaşık 4 yıl önce
Ankara'nın Çankaya bölgesinde bulunan evimizin en üst kısmına ahşap malzemeden teras kapama hizmeti aldık. Kullanımı daha genişleyen terasımızda daha fazla zaman geçirmeye başladım. Sizler için teras kapama sisteminin resmini paylaşıyorum. Teşekkürler mavi mozaik
neredeyse 6 yıl önce
Değerlendirme iste