4 Duvar İthal Duvar Kağıtları & Parke
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Yeni proje

4Duvar, Mutlu-Ekşi İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.' nin  tescilli bir markasıdır. 


  Mutlu-Ekşi İnşaat  2002 yılında Ankara'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve garantili hizmet anlayışını amaç edinen Şirketimiz, 2006 Yılında 4Duvar markası ile inşaat ve dekorasyon malzemeleri ithalatı ve satışı konusunda hizmet vermeye devam etmiştir.

4Duvar çıkış noktası, öncelikle projenin özüne saygı duymak, en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlamak, takım ruhunu, dayanışmayı, karşılıklı sevgi, saygı ve güveni tüm şirket çalışanlarında güçlendirmek olmuştur.

Duvar Kağıdı gereksinimi duyulan tüm hizmetleri, şirketimiz bünyesinden temin etmenin ve dekorasyon konusunda kaliteli, uzmanlığa dayalı işler yapmanın, her yeni projeyi hayalden gerçeğe taşımanın kurumsal birikimimize yepyeni değerler kattığına inanıyoruz.

Bugüne dek 'Devamlı Kalite' prensibinden hiç ödün vermeden gerçekleştirmiş olduğumuz projelerle ve uluslararası standartlardaki kalite anlayışını 2004 yılında TSE-ISO-EN 9001:2000 Kalite yönetim Belgesine sahip olmakla pekiştirdiğimize inanıyoruz.

Duvar kağıtlarımızın ve diğer dekorasyon ürünlerini bu site vasıtasıyla bir e-ticaret hizmeti olarak sunmaktan, sizlere en doğru biçimde ulaşmasını sağlamaktan ve sizlerin güvenini kazanmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

Hizmetler
  • Duvar kağıdı satışı ve uygulaması
  • parke satışı ve uygulaması
  • iç mimar desteği
  • dekorasyon fikirleri
Hizmet alanları
  • dekorasyon
  • daire dekorasyonu
  • Ofis Tadilat Dekorasyon
  • duvar kaplamaları
  • İthal Duvar kağıdı
  • Ankara
Adres
Taşdelen Caddesi No:10
06360 Ankara
Türkiye
+90-3123489050 www.4duvar.com

Değerlendirmeler

Her bütçeye uygun, kaliteli ürünler sunan elit bir mekan 👍👍👍👍
10 ay önce
Hiç memnun kalmadığım bir firma her açıdan mağdur ediyorlar. Yaptıkları hesaplamalar doğru çıkmıyor. Duvar kağıdı yetmediği için tekrar sipariş etmek zorunda kaldık hem süre olarak bizi sıkıntıya soktular hem maddi olarak ilk verdikleri fiyatın üzerinde sattılar. Asla ve ASLA bu firmadan alışveriş yapmanızı tavsiye etmem.
9 ay önce
Geniş ürün yelpazesiyle, aktif olarak güncellenen kataloglarıyla ve en önemlisi de mağazaya girdiğimiz andan itibaren sunulan sıcak karşılamayla ilk günden beri değişmez tek adresimizdir 4duvar. Özellikle Gönenç bey ve Serhat beyin üst düzey deneyimleri sayesinde, kararsızlık yaşamadan çözüme ulaşmak,hızlı ve aktif uygulamara ulaşmak her daim mümkündür burada. Şahıslara ve firmalara gönül rahatlığı ile tavsiye etmeyi bunca yıllık vazgeçilmez adresimiz olmalarından ötürü borç biliriz..
9 ay önce