ATAHOMEDUVARKAĞIDI      www.atahomeduvarkagidi.com
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Ata Home Duvar Kağıdı Ataşehir

Ata Home Duvar Kağıdı yetkilileri 1980 lerde   istanbul    eminönü  Unkapanı İ.M.Ç.de çırak olarak başladıkları Duvar Kağıdı faaliyetlerini kesintisiz olarak bu günlere taşımayı bilmiştir.

Geçen bu süre içerisinde ağırlıklı olarak Kadıköy ,ümraniye, üsküdar, ataşehir  adalar. bölgesinde faaliyette olan kuruluş binlerce kurumsal ve bireysel müşterinin dekorasyon sorunlarını çözmüştür.

Müşterilerine daima güler yüzlü cevap veren yetkililer uzun vadeli müşteri ilişkisine ayrıca önem vermektedir.

Peki neden? Çünkü dekorasyon hizmetleri müşterinin mekanında mahreminde olduğundan güven her şeyden önde gelmektedir, ve kuruluş hizmeti veren elemanların sebep olabileceği sorunları çözmekle kendisinin mükellef olduğunun bilincindedir.

30 yıllık tecrübesiyle güven duygusunu harmanlayan, Ata Home Ataşehir Duvar Kağıdı mutlu müşteri portföyü yaratmak amacıyla basta büyük markalar olmak üzere dünyanın en iyi markalarını sizlere gururla sunmaya devam ediyor.  sektörde  daima  yeniliğin  öncüsü  olan  firmamız. tüm  görsellerinizi   duvar  kağıdı,na  kişiye  özel  imalatını  yapmaktadır.

İnsan odaklı çalışmayı prensip edinen kuruluşumuz; sizlerin mutluluğuyla keyif alıyor.

Bu hedefler istikametinde gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.

 

A’dan Z’ye tüm dekorasyon sorunlarınıza profesyonel çözümler bilgi dağarcığımızda mevcuttur.

 

Gelin Birlikte Çözelim.

Hizmetler
MANZARALI DUVAR KAĞIDI
Hizmet alanları
istanbul
Adres
Adres :Karslı ahmet cad/ Merkez Camii Sok.No:19 /A :İçerenköy – Ataşehir / 34752 İSTANBUL NOT: E5 :Bostancı köprüden girince 200 metre içerdeyiz
34752 İstanbul
Türkiye