GÜL MOBİLYA-MUTFAK-BANYO
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Değerlendirmeler

Özel sipariş verdim. Tam istediğim gibi hepsi. Malzemeleri de kaliteli
6 ay önce
Hizmet ve müşteri mutluluğunun ön planda olduğu bir firma. Ürün sevkiyatından kuruluma kadar her adımda destek olan özellikle Duran Bey olmak üzere tüm firma çalışanlarına teşekkür ederim. Kapaklar ve ana parçaları mdf, basit suntalam kullanılmamış, ürün oldukça kaliteli.
8 ay önce
Sayfalarında bulunan. Ankastre fırın ve kiler dolabı üzerinde kendi ihtiyacıma göre küçük bir değişiklik yaptırdım. Gelen üründen çok memnun kaldım. Hem malzeme kalitesi. Hemde işçilik açısından gayet güzel. Ürün elime demonte şekilde geldi ve tüm ayrıntılar düşünülmüş. Hiç eksik malzeme çıkmadı. Süreç boyunca da bireysel olarak iletişim kurdum ve bilgi aldım. Kendilerine çok teşekkür ederim.
12 ay önce
Gül Mobilya’dan mutfak kiler dolabı aldım . Üründen memnunum işçiliği güzel kaliteli ve monte halde gönderilmesi çok iyi oldu . Fakat kulpları istediğim model gelmedi . Bir kaç kere gönderilmesini talep etmeme rağmen gönderilmedi.
yaklaşık 1 yıl önce
Söz verdikleri ürünü söyledikleri zamanda ve eksiksiz teslim ettiler. Fiyatlar da uygun.
1 yıldan fazla önce
Gerçekten işini hakkıyla yapan bir firma birinci sınıf malzeme işçilik 10 numara 5 yıldız gönül rahatlığıyla alışveriş yapılacak bir firma.
2 yıldan fazla önce
Üretici olan Gül mobilyadan özel ölçülerle dolap aldım, hızlı teslimat ve harikulade paketleme için teşekkür ederim. Güvenle alışveriş yapılacak bi işletme.
2 yıldan fazla önce
Merhabalar sizden almış olduğum ürünü çok beğendik sağlam ve 1 sınıf kaliteli, ürün kusursuz çok teşekkürler tebrik ediyorum.mukemmel ötesi
neredeyse 3 yıl önce
Biran baska bir gul mobilya mi var derken verdiginiz numaradan ayhan beyle iletisim halindeydik zaten. Kayidin acilmamis olmamasini anlamadim okadar yazismalardan sonra. Okadar foto paylastim.
neredeyse 3 yıl önce
Gül mobilya'dan mutfak dolabı yaptırdık eşim çok memnun kaldı çok hızlı bir şekilde teslim edildi kaliteli bir ürün teslim aldik çok memnun kaldık herkesede tavsiye ederim personel ve hizmet inanılmazz
3 yıldan fazla önce
Gül mobilyadan kiler dolabı aldım hızlı bir sekilde teslim edildi ve kaliteli bir ürün getirildi. Yetkililer ve calisanlar cok ilgililer. Dolabtan cok memnun kaldim tavsiye ederim.
3 yıldan fazla önce
Gül Mobilya bana 3 mükemmel dolaplar yaptı. En son sipariş üzerine yapıldı, çok memnun oldum.
3 yıldan fazla önce
Evimizin bütün mobilyasını Gül Mobilyaya yaptırdık. Ürünlerden ve hizmetten çok memnunuz. Ürünler çok kaliteli ve fiyatları da çok makul. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma. Ayrıca özellikle belirtmek isterim ki firma yetkilisi Ayhan bey çok güvenilir ve sözlerine sadık bir insan. Montaj ekibi de işini gayet iyi yaptı. Bu firmadan alışveriş yaptığımız için son derece memnunuz. Tavsiye ettiğimiz arkadaşrımızdan da çok olumlu geri bildirim almış bulunmaktayız.
3 yıldan fazla önce
Kisa zamanda ürünüm tarafıma ulastirildi.hem kaliteli hem kullanisli şekilde tam istediğim gibi..ilginize tekrar teşekkürler...
3 yıldan fazla önce
Gül mobilyadan aldığım ürün zamanında ve saglam bir sekilde geldi kolayca montaj ettim ve ne zaman arasam veyahut mesaj atsam geri dönüş yapıldı teşekkür ederim...hayirli işler dilerim
neredeyse 4 yıl önce
2016 yilinda küçükçekmece de gül mobilyaya dolap yaptirdik. Parasini peşin vermiştik.Akrilik parlak kaliteli malzemeden yapmalari gereken dolap kapaklarini sunta ucuz malzemeden yapmışlar. Degistirmediler.Telefonlarimiza çıkmadılar. Maillerime dönmediler.Dolap içi işçilik de rezalet. Dolandırıcıdan farkları yok gözümde.Asla peşin ödeme yapmayın!
4 yıldan fazla önce
Değerlendirme iste