Tezfab
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Yeni proje

Tezfab geçmişten bu güne edinmiş olduğumuz deneyimlere bağlı olarak sizlere mutfaklarda en çok tercih edilen Çimstone ve Belenco ürünlerini işlemektedir. Hizmetlerimiz sırasında sürekli artan müşteri memnuniyeti amaç edinerek kaliteli hizmetleri en ekonomik fiyat avantajlarıyla sizlere sunmak öncelikli hedefimizdir.

Tezfab kuvars esaslı taşları işleyerek mutfak, banyo tezgahı imalat ve montajı yapmaktadır. Göz kamaştıran tasarımları kaliteli işçilik ile Çimstone ve Belenco tezgah modellerinden dilediğinize bütçenize uygun fiyatlarla kolayca sahip olabilirsiniz.

Mutfak ölçülerine uygun bir çalışma ve yerinde ölçülendirme hizmetlerimiz müşterilerimize sunulmaktadır. Kuvarsın oldukça dayanıklı ve bir o kadar kaliteli yapısı mutfak tezgahlarında sizlere uzun yıllar sorunsuz bir kullanım imkânı sunmaktadır.

Tezfab olarak yüzlerce farklı müşteriyi referans listemize kazandırmaktan büyük bir gurur duymakta ve bu gurura uzun süre sahip olabilmek için hizmet kalitesini sürekli yükseklere taşımaktayız.

İletişim numaralarımız üzerinden bizlere kolayca ulaşarak müşteri temsilcilerimize talep ve siparişlerinizi kolayca iletebilirsiniz.

Tezfab | Çimstone | Belenco

Hizmetler
  • Çimstone Mutfak Tezgahı
  • Belenco Mutfak Tezgahı
Hizmet alanları
İstanbul ve Ankara
Adres
34766 İstanbul
Türkiye
+90-2166061608 www.tezfab.com