Önallar Mimarlık
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Değerlendirmeler

Dürüst şekilde iş yapan, müşterisinin isteklerini kendi beceri ve tecrübeleriyle yoğurarak ortaya projeler koyan, keyifle çalışabileceğiniz bir mimar/mimarlık ofisi..
4 yıldan fazla önce
Projemin basindan sonuna kadar soz verdikleri herseyi fazlasiyla yaptilar. Gosterdikleri ilgi ve emekten dolayi kendilerine buradan da tesekkur ederim. Basarilarinin devamini diliyorum, tekrar calismak dilegiyle.
4 yıldan fazla önce
Mimar beyle tavsiye üzerine hazır ofis projemizde beraber çalıştık. Gayet başarılı, vizyoner bir proje çıkarttı.
4 yıldan fazla önce
Eğer sıra dışı hiç benzeri olmayan farklı bir proje istiyorsanız doğru yerdesiniz !! Kendisini şimdiye kadar yaptığı projelerle diğerlerinden ayrıştırmış ve başarılarını hem yurtiçi hem yurtdışı yarışmalardan aldığı ödüllerle kanıtlamış gerçek bir yüksek mimar Mustafa bey. Şuan hali hazırda işletmeye devam ettiğimiz cafemize her gün girdiğimde iyiki Mustafa beyle çalışmışız diyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
4 yıldan fazla önce
Mustafa Bey'e tasarımı için teşekkür ederiz. Zihnimizde canlanan imajı önce kağıda sonra evimize uyguladı, resmen aklımızı okudu. Her şey için teşekkürler.
4 yıldan fazla önce
Tecrübesi ve zevkleri ile mükemmel işlere imza atan aynı zamanda samimi ve hoş sohbeti ile Mustafa Önala teşekkür ederim 👍
4 yıldan fazla önce
Bağdat caddesinde bulunan Lokma Social cafemizin mimarlığını yapmıştır sevgili Mustafa Önal , ne istediysek kendi tecrübe ve modern mimari zevkiyle herşeyi tam istediğimiz gibi yaptı.Ortaya görenlerin beğenisini toplayan zevkli ve başarılı bir iş çıktı. Teşekkürler Önallar Mimarlık .
4 yıldan fazla önce
Değerlendirme iste