SAKLI GÖL EVLERİ
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Yeni proje

Sizi evinizde hissetmenizi sağlayacak konforu bulabileceğiniz özel tasarımlı göl evlerimizde manzaranın ve doğadaki ahenkin keyfini çıkaracaksınız.Kızılçam ve sığla ormanlarıyla kaplı Karacaören Gölü kenarındaki Saklı Göl Evleri'de aileniz ve dostlarınızla birlikte şehir stresinde uzak, yılın 12 ayı keyif dolu bir tatil yapabilirsiniz.3'ü jakuzili 7 glamping çadır ev, 5 özel konseptli ahşap göl ev olmak üzere 12 oda ile konforun ayrıcalığını yaşayın.Dört mevsim dört farklı ambiansını yaşayacağınız Saklı Göl Evleri'nde oda+kahvaltı ya da yarım pansiyon seçenekleri sunuyoruz.Misafirlerimizin isteklerine göre, evlerin, göl manzaralı verandalarına, kahvaltı servisi yapıyoruz.Siz hiç ay ışığının vurduğu gölde, masal gibi bir ortamda akşam yemeği yediniz mi ?

Hizmet alanları
BURDUR
Adres
KARACAÖREN KÖYÜ , ANTALYA ISPARTA KARAYOLU
15100 Burdur
Türkiye
+90-5305017278 www.sakligolevleri.com

Değerlendirmeler

Hem doğa içinde hem de konforlu tatil arayanlar için mükemmel bir yer. Herşey için çok teşekkür ederiz. Yemekler ve kahvaltı lezzetli. Guleryuzlu ekip. Hep gelmek istediğim bir yer oldu 🧡 Görsel sedir ev den .
4 ay önce
Çok uzun zamandır gelmeyi istediğim bir yerdi. Beklediğimden çok iyiydi. Personel hizmeti ,güler yüzü, ilgileri İnanılmaz iyiydi.Odalar temiz, odaya hizmet hızlıydı. Yemekler lezzetli, kahvaltı dolu dolu geldi. Grup olarak memnun ayrılıyoruz. Herşey için teşekkürler 🙏🙏 🤍 En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
4 ay önce
Muazzam manzara eşliğinde önümüze gelen kahvaltı muhteşemdi. ÖZELLİKLE BARIŞ bey ve FATİH beyin sunumu, alakası, el lezzetleri bizi çok büyüledi. Bir kahvaltı ancak bu kadar muhteşem olabilirdi. Hem işletme sahibine hem BARIŞ ve FATİH beye çok teşekkür ediyoruz. Tekrardan geleceğimiz gün için sabırsızlanıyoruz sevgilerimle...
3 ay önce