Zeray İnşaat A.Ş.
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Bir çok alanda yaşam projeleri gerçekleştiren Zeray İnşaat, deneyimi ve standartları değiştiren proje anlayışıyla fark yaratıyor. Çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinci başta olmak üzere yenilikçi bakış açısı ve toplam kalite ilkeleri Zeray İnşaat’ın değişmez ilkeleri arasında yer alıyor.

Geleceği öngören yönetim anlayışı, yapı alanında uzmanlığa sahip kadrosu ve deneyimli işgücüyle Kocaeli’nin ve Türkiye’nin geleceğine yatırım yapan Zeray İnşaat, yaşama değer katmak için iş başında.

Zeray İnşaat, alışılmışın dışına çıkarak geliştirdiği projeleriyle, şehir içinde yeni değerler yaratan farklı yaşam merkezleri oluşturmak ve yeni yaşam alanlarını hayata katmak için var.

Yarattığı eşsiz çevre düzeniyle yatırım yaptığı alanlara değer kazandıran ve yaptığı her yatırımda standartları yükseltmeyi amaçlayan ileri görüşlü bir vizyona sahip olan Zeray İnşaat, doğal dengeyi koruyan yaklaşımıyla da dikkat çekiyor. Çünkü daha iyi bir yarın bekleyen pek çok hayat var…

Gerçek fiyatla konut sahibi olmayı kolaylaştırırken yaşam kalitesini de arttıran bir misyona sahip olan Zeray İnşaat, bu misyonuyla da sektörde fark yaratıyor.

Gerçekleştirdiği büyük projelerle konut maliyetini en aza indirmek için, yatırım yapacağı her proje alanını, sektördeki en uygun değerle satın alan Zeray İnşaat, kurumsal saygınlığı ve güçlü finansal yapısıyla güven yaratıyor.

Gelişmiş ülkelerde rastlayabileceğimiz farklı mimari çözümler sunan Zeray İnşaat, Türkiye’de ilk kez yaşam projelerinde ileri teknoloji olanakları sağlıyor. Bu özel misyonuyla Zeray İnşaat, hem yaşam kalitesini yükseltiyor hem de daha önce örneği görülmemiş biçimde konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Hizmetler
İnşaat ve Gayrimenkul Satış
Hizmet alanları
Türkiye ve Uluslararası
Adres
Gültepe Mahallesi , Miralay Mümtaz Caddesi. NO:1 Zeray A.Ş. Genel Müdürlüğü
41100 Kocaeli, İzmit/Kocaeli
Türkiye
+90-4449141 zerayinsaat.com.tr

Değerlendirmeler

Gerçekten güzel projeler ve güzel insanlar bir arada
neredeyse 4 yıl önce
Çok yardımcı ve güler yüzlü bir ekip, her isteğimizi yerine getirdiler sağolsunlar.
neredeyse 4 yıl önce
Proje tarihi: Temmuz 2019
Kartepe Efect Sitesinde bulunan dairemizin ebeveyn banyosunu ve yatak odasını alt yapının kötü olmasından dolayı su bastı ve Zeray firması 15 Hazirandan beri oluşan hasarı gideremedi. Çağrı merkezindeki arkadaşlar ile 10 dan fazla telefon görüşmesi sağladık ama hiçbir şekilde sonuç alamadık. İnşaat firması ve sahadaki elemanları çok ilgisiz. Daire alırken bir kez daha düşünün..
6 ay önce