Hezen Cave Hotel
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Yeni proje

Hezen Cave Hotel, Kapadokya’nın merkezi konumunuda bulunan, bölgenin en özel manzaralarından birisi olan Ortahisar Kalesi’ne karşı konumludur.

Bölge'de bulunan diğer Butik Otellerden farklı konsepti olan Hezen'in iç tasarımı profesyonel bir çalışma sonucu tanınmış dekoratör Halide Didem tarafından yapılmıştır. Otelin eklektik tasarımı misafirlere renkli ve zevkli bir ortam ile birlikte konfor, teknoloji ve en önemlisi Türk misafirperverliğini bir arada sunuyor.

Otelin ana binası iki kattan oluşuyor, giriş katta geniş bir lobi, alt katında ise kahvaltı bölümü ve mutfak yer alıyor. Ana binanın çevresinde muhteşem manzarası ile geniş teraslar misafirlere özel keyif alanları sunuyor. Tamamen kayadan oluşan toplam 15 odası bulunan Hezen Cave’in, odalarından üç tanesi Suite, dört tanesi ise Superior Suite oda. Suite odaların özelliği yatak odasına ilave olarak ayrıca birer oturma odasının bulunması. Oturma odalarında TV ve mini bar mevcut.

Hizmetler
konaklama
Hizmet alanları
KAPADOKYA ve Nevsehir
Adres
Esentepe Mahallesi, Tahit bey sokak No:87
50650 Nevsehir
Türkiye
+90-3843433005 www.hezenhotel.com

Değerlendirmeler

Hotel sahibi orada konaklamadığımızı iletmiş. Ben de resimleri ekledim. yalan kimden gelirse o kötü insandır. siz ayrıca kötü işletmeymişsiniz.
5 ay önce
Yurt içi ve dışında pek çok yer gördük, çok sayıda otelde kaldık; ancak Hezen Cave Otel çok farklı ve çok güzel. Şu da olsaydı denebilecek bir şey yok, çünkü sahibi önce kendi içine sinen güzellik, imkanlar ve kaliteyi yakalamayı amaçlamış. Bu şekilde de işletiliyor. Mükemmel bir tatil geçirmemizi sağladıkları için çok teşekkür ederiz. Herkese tavsiye ediyorum.
6 ay önce
Eşim benden önce davranıp yorum yapmış. Onun yorumlarının her kelimesine katılıyorum. Açık ara kalmış olduğumuz en güzel otel. Otel müdürü Gökhan bey çocuklarımızın doğum günü olduğunu öğrenince hemen bir doğum günü pastası organizasyonu yaptı. Çok teşekkür ederiz. Hezen Cave otel son derece zevkli dekore edilmiş otantik bir otel. Otelin sahibi Murat bey besbelli maddi kaygılardan ziyade çok özel insan babası Mustafa Gözügüzel'i örnek alarak onun açtığı yolda ilerlemeyi düstur edinmiş . Her şey için çok teşekkür ederiz.
6 ay önce