ege perde
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Değerlendirmeler

Perdelerinin güzelliği ve kalitesiyle evimin havası tamamen değişti😍Kesinlikle tavsiye ediyorum.İlgi, alaka ve müşteri memnuniyetine verdikleri öneme hayran kaldım😊Her şey için teşekkür ederim🙏🏻
8 ay önce
Merhaba evimin bütün perdelerini egeper perde yaptırdım çok fazla çeşit olduğu için seçmekte zorlandım Erkan bey çok ilgili bir esnaf çok güzel seçimler yaptık perdelerinizi yenilemek isterseniz tek adres derim💯
10 ay önce
Bol seçenek, çok kalite ve uygun fiyat istiyorsanız çekinmeden gidebilirsiniz.
neredeyse 2 yıl önce
evimin tüm perdelerini yaptılar. çok beğendim çok güzel oldu, ege perde ekibine cok teşekkür ederim.
neredeyse 2 yıl önce
İşlerini zamanında ve temiz bir şekilde yapıyorlar.
neredeyse 2 yıl önce
Mücahit bey ve ekibi evimin motorlu ve motorsuz stor perde, tül perde, duvar kağıdı ve kumaş döşeme işlerini yaptı. Gayet titiz ve profesyonelce bizimle ilgilendiler. Ekip olarak oldukça başarılı ve yardımseverler.Kendilerinden çok memnun kaldık. Sevgili Ege Perde ekibi taşınma sürecimi kolaylaştırdığınız, ve verdiğiniz tavsiyelerle doğru kararlar almamızı sağladığınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Yine yeniden görüşmek üzere.
2 yıldan fazla önce
İzmir de isim yapmış bütün firmaları gezdim. Google da yorumları okudum, yapılan yorumları pek dikkate almadım çünkü art niyetle yapılan yorumları ayırt etmemek aptallık olurdu. Ege Perde bu konuda bana güven veren tek firma oldu. Verdikleri fikirler ile işletme içerisindeki sıcakkanlı güler yüzlü hizmetleriyle tek kelimeyle zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Evimi baştan yarattılar. İyi ki sizi tercih etmişiz. Çok teşekkür ederiz. Herkese tavsiye ediyorum. Mutlaka Ege Perde ye uğramalısınız! Bol kazançlarınız olsun!
2 yıldan fazla önce
3 yıldır ne zaman perdeye ile ilgili bir ihtiyacım olsa hep yanı başımda sizleri buldum en yakın arkadaş dost gibisiniz ilginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederim .
2 yıldan fazla önce
Gerçekten çok memnun kaldık yıllardır bu perdeleri kullanıyorum temizliği de bi o kadar kolay. Çok kaliteli ürünleri var ben cok memnunum herkese tavsiye ederim. Perdelerin dokulari kalitesi fiyatına göre çok güzel. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
2 yıldan fazla önce
Öncelikle herkese merhabalar 4 yıldır yazıyorum ve yazmayada devam edeceğim perdeyle ilgili bir işim olsa hep yanı başımda sizleri buldum Bol çeşit güler yüzlü çalışanlar ve güzel sonuç la hep iyi çalışmalar hepinize çok çok teşekkür ediyorum
2 yıldan fazla önce
baya iyi tavsiye ederim- Her zaman yazıyorum burdan da ve yazmaya da devam edeceğim sanırım. 4 yıldır ne zaman perde ile ilgili bir ihtiyacım olsa hep yanı başımda sizleri buldum. Böyle bir firma gibi değil de en yakın arkadaş, dost gibisiniz. Çok yaşayın! İlginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz... Başarılarınızın devamını diliyorum.. :)) - herşey istediğim gibi oldu ekibinize ve size çok teşekkür ederiz. daha iyi yerlere gelmenizi diliyorum.
2 yıldan fazla önce
- Her zaman yazıyorum burdan da ve yazmaya da devam edeceğim sanırım. 4 yıldır ne zaman perde ile ilgili bir ihtiyacım olsa hep yanı başımda sizleri buldum. Böyle bir firma gibi değil de en yakın arkadaş, dost gibisiniz. Çok yaşayın! İlginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz... Başarılarınızın devamını diliyorum..
2 yıldan fazla önce
Her zaman yazıyorum burdan da ve yazmaya da devam edeceğim sanırım. 4 yıldır ne zaman perde ile ilgili bir ihtiyacım olsa hep yanı başımda sizleri buldum. Böyle bir firma gibi değil de en yakın arkadaş, dost gibisiniz. Çok yaşayın! İlginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz... Başarılarınızın devamını diliyorum.. :)) - herşey istediğim gibi oldu ekibinize ve size çok teşekkür ederiz. daha iyi yerlere gelmenizi diliyorum. - Bol çeşit güler yüzlü çalışanlar ve güzel sonuçmerhaba bu uygulama ile benim watsoppuma takip eden kişileri nasıl öğrenebilirim birileri galiba benim yazışmalarımı takip ediyor bunu uygulama içerisinden görmem mümkün mü benim numarama hangi numaralar takip ediyor kimler eklemiş hangi kullanıcılar beni izliyor öğrenebiliyormuyuz
2 yıldan fazla önce
Evime korniş taktılar hepsi aşağı indi. Iyi ki perde yaptirmaya kalkmamışım. Kesinlikle önermedigim bir perdeci
2 yıldan fazla önce
Dört yıl önce yatırmış olduğumuz, tül perdelerimiz aynı renkte (beyaz) ilave istedik ancak yeni perdeler sarı renk tonu olarak geldi, zamanla bu perdelerinde beyaz rengine döneceği öğdü ile yapılan işi kabul etmek zorunda kaldık !
yaklaşık 3 yıl önce
Teslim tarihinizi yazılı olarak almadan sakın anlaşma yapmayın. Yoksa bizim gibi defalarca telefon edersiniz ama nezaketen geriye dönüş bile yapılmaz. Paranızla sinir olup evde beklersiniz hangi gün gelecekler diye.. Karar sizin..
3 yıldan fazla önce
Evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz Narlıdere'ye değer katan güzide firma. İyi ki varsınız!
4 yıldan fazla önce
Sayın ege perde yetkilisi yapmış olduğum yoruma verdiğiniz cevap karşılığı benimde cevap verme hakkım doğduğundan cevabımı yazıyorum. Yatak örtüsü iki kez tadilata gittiği doğrudur nedeni ise örtüyü diken elemanının babasının kanser hastası olduğundan dalgınlığına gelip örtünün ölçüsünde olmadığı için gitti tekrar teslim ettiğinizde köşe bant dikiş ters dikildiği için gitti ve bu hatalardan dolayı ben ürünü normal şartlarda teslim edeceğiniz tarihten çok sonra aldım ve insanlık hali diye sabırla bekledim. Teslim edip örtüyü serdiğinde gene büyük olmuştu ve yılmaz bey biraz kullanın kirlendiğinde kuru temizleme yaptırın çekme olmazsa tadilat yaparız dediği için ben sizden bir yıl sonra tadilat istedim ki ayrıca sizde yazmışsınız martta aldığımı ancak örtünün teslimatı insanı buldu. Ben yeni eve taşındığım için Evimin bütün tül perde yatak örtüsü işlerini tek seferde size verdim oğlumun perdesi ve yatak örtüsü ve diğerleri eş zamanlı olarak size sipariş verdim sizden memnuniyeti sonrası değil . Evet tülün tadilatı için aynı gün geldiniz ama hala teslim etmediniz. Tül içinde yılmaz beye makinaya sığmayabilir tek parça dikmişsiniz dediğimde bana kendisi sığmazsa şayet ikiye böleriz dedi. Makinaya sığdı ancak tül çok büyük tek parça olduğu için temiz yıkanması mümkün olmadı zaten tadilatı da bunun için istedim. Size yada kurumunuza karşı bir art niyetim olması söz konusu olamaz ben bana verilen sözün tutulmasını isterim haklı olarak ben size ödeme konusunda gün ve miktar olarak sözümü tuttuyasam müşteriniz olarak ege perdeninde sözünü tutmasını müşteri memnuniyeti sağlamasını beklerim.
yaklaşık 5 yıl önce
Her zaman yazıyorum burdan da ve yazmaya da devam edeceğim sanırım. 4 yıldır ne zaman perde ile ilgili bir ihtiyacım olsa hep yanı başımda sizleri buldum. Böyle bir firma gibi değil de en yakın arkadaş, dost gibisiniz. Çok yaşayın! İlginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz... Başarılarınızın devamını diliyorum.. :))
yaklaşık 5 yıl önce
Ne yazıkki ne işçiliklerinden memnun kaldım nede iş ahlaklarından . Dikmiş oldukları yatak örtüsünü bunu böyle kullanın yıkadıktan sonra çeker ondan sonra istediğiniz ölçüde yaparız dediler bende dediklerini yaptıktan sonra aradığımda biz size teslim ettik tadilat ücreti karşılığında işleminizi yaparız cevabını verdiler. Bu ne iş ahlakına uyar ne de insanlığa parayı alana kadar bütün işleri kimseye ege perdeyi tavsiye etmiyorum .
yaklaşık 5 yıl önce
Değerlendirme iste