S+ ARCHITECTURE: Kurtulus LOFT | homify
Profil fotoğrafını değiştir
Kapağı değiştir
S+ ARCHITECTURE
S+ ARCHITECTURE

S+ ARCHITECTURE

edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje
Kapağı değiştir
Edit project Fotoğraf ekle
S+ ARCHITECTURE
S+ ARCHITECTURE
Numara geçersiz. Lütfen ülke kodu, kod ve telefon numarasını kontrol edin.
Gönder' butonunu tıklayarak Gizlilik Politikası okuduğumu kabul ediyor ve paylaştığım bilgilerin talebime cevap verilebilmesi için kullanılmasına onay veriyorum.
Not: privacy@homify.com elektronik posta göndererek onayınızı dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.
Gönderildi!
Bu profesyonel size en kısa zamanda dönüş yapacaktır!

Kurtulus LOFT

A hundred year old apartment building in Istanbul’s crowded neighborhood Kurtulus underwent a major renovation by preserving historic shell and floor slabs intact. The users were a graphic designer and a ceramic artist couple. They wanted to take out most of the existing non-structural partitions to give way to an open floor plan. New touch to existing building was kept as invisible as possible yet adding the new simple, fresh aura to spaces. The original brick load bearing walls and cast iron beams were exposed after a careful surface cleaning. Light pastel colors were applied to most other walls to help strengthen the idea of flow of loftlike spaces to each other.

  • S+ ARCHITECTURE – Kurtulus LOFT:  tarz

    Kurtulus LOFT

  • S+ ARCHITECTURE – Kurtulus LOFT:  tarz

    Kurtulus LOFT

  • S+ ARCHITECTURE – Kurtulus LOFT:  tarz

    Kurtulus LOFT

  • S+ ARCHITECTURE – Kurtulus LOFT:  tarz

    Kurtulus LOFT

Admin-Area