House in Tooting | homify
Bolans Architects

House in Tooting

We performed a planning application for a Victorian terraced house in Tooting, south west London.

Upon receiving planning consent we began to project manage and facilitate the build of a single storey rear and side

extension along with a loft conversion of the entire house.

The house was designed with the idea to draw in as much natural light as possible to the existing and proposed spaces.

The house was designed in a contemporary style to compliment the the new open plan kitchen extension and lounge.

The loft conversion has provided the house with a further two double bedrooms and a bathroom.

The house benefits from extensive features such as travetine tiling, granite surfaces and large electronic skylights.

  • Entrance Bolans Architects Minimalist Koridor, Hol & Merdivenler

    Entrance

  • House in Tooting Bolans Architects Modern Koridor, Hol & Merdivenler

    House in Tooting

  • House in Tooting Bolans Architects Modern Koridor, Hol & Merdivenler

    House in Tooting

    Bu fotoğrafın olduğu editoryal Yeni Fikirler
    Yeni Fikirler: 1
    ["FR"] Stairs
  • House in Tooting Bolans Architects Minimalist Oturma Odası

    House in Tooting

  • House in Tooting Bolans Architects BanyoLavabolar

    House in Tooting

  • House in Tooting Bolans Architects BanyoKüvet & Duşlar

    House in Tooting

  • House in Tooting Bolans Architects Modern Mutfak

    House in Tooting

    Bu fotoğrafın olduğu editoryal Yeni Fikirler
    Yeni Fikirler: 1
    ["EN"] Kitchens
  • House in Tooting Bolans Architects Modern Banyo

    House in Tooting

Admin-Area