Hesaplı ve konforlu: Yeni bir ev sahiplenmeniz için ilham verecek 20 alçakgönüllü ev

Meral Eser Meral Eser
Villa moderna in legno - Cividate - (BG) , Marlegno Marlegno Villa
Loading admin actions …

Mimarların size yepyeni bir ev tasarlamasını istemeden önce hangi stil ve tarza uygun bir model aradığınızı bilmeniz gerekir. Dolayısıyla yeni bir ev sahiplenmek ya da inşa ettirmek istiyorsanız, aradığınız konfor, fonksiyonellik ve estetik gibi unsurları bir araya getirecek tam donanımlı bir eve sahip olmak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda yeni bir ev sahiplenmek isteyenler için, göz alıcı ve alçakgönüllü evler bulabileceğiniz 20 harika örneği bir araya getirdik. İşte sıcak atmosferleriyle huzur veren evler!

1. Huzurlu ve sakin

homify Ahşap ev Ahşap Ahşap rengi

Geleneksel çatı örtüsü ve saçaklarla ahşap iskeletin bu açıdan göründüğü huzur dolu bir ev. Çatı eğimi ve örtüsü ile öne çıkan bu konutta, sütunlar ve kemerlerle klasik stil mimari izlere rastlayabilirsiniz.

2. Yalın çizgiler

Casa moderna in legno - Calvenzano (BG), Marlegno Marlegno Ahşap ev Ahşap Ahşap rengi

Modern küp formuyla yalın ve basit çizgilerle çarpıcı bir sonuç elde edileceğinin nadide örneklerinden. Beyaz cephesi ve modern tasarımı ile ferah bir bahçe ve veranda alanını kullanıma sunan tamam donanımlı bir konut.

3. Klasik stil zarafet

Villa prefabbricata in legno - Angera (VA), Marlegno Marlegno Prefabrik ev Ahşap Ahşap rengi

Geleneksel kiremit çatı örtüsü ile klasik mimari izleri taşıyan huzur veren bir konut. Ahşap çatı iskeleti ve taşıyıcılarıyla güneş ışıklarından koruyacak gölgelik alanlar dizayn ediliyor.

4. Nötr renkler

homify Pasif ev Ahşap Ahşap rengi

Nötr grilerle beyazın uygum sağladığı cephe modern stil tasarlanmış. Ayrıca bünyesinde garaj barındıran konut projesi, otopark sorununa çözüm sağlıyor.

5. Geniş ve bahçeli bir ev

Villa in legno - Calvenzano (BG) , Marlegno Marlegno Müstakil ev

Bahçe içinden geçen evin yolu, hayalinizdeki ev ve sunduğu atmosferi nasıl olmalı? Modern stil çözümlerle dizayn edilen bu proje, sunduğu kullanışlı teras alanları ve peyzaj mimarisi ile muntazam dizayn ediliyor.

6. Veranda kapatma modelleri

Villa singola in legno - Bolgare (BG), Marlegno Marlegno Villa Ahşap Ahşap rengi

Sundurma çatı ile verandalarınızı ihtiyaca göre kapatabilir, eğer isterseniz örnek görseldeki gibi uzun bir alanı gün ışıklarından ya da yağmurdan koruyabiliriniz.

7. Rustik ve geleneksel tarz bir arada

homify Rustik Evler

Natürel öğelerle sıcak bir atmosfere sahip rustik tarz bir eve sahip olmak ister miydiniz? Geneksel izler taşıyan müstakil konutta taş kaplama zarafetiyle enfes bir cephe, geniş ve huzur veren bir bahçe dizaynı mevcut.

8. Mütevazı ve şık

Sopralzo in legno - Arluno (MI), Marlegno Marlegno Ahşap ev Ahşap Ahşap rengi

Zemin kat alanında geniş cam pencere ve kapı sistemleriyle havadar alanlar dizayn ediliyor. Bahçe manzarası ile bütünleşen yaşam alanları, doğal ışığı muntazam alıyor.

9. Malzeme ve dokular

Appartamenti in bioedilizia - Bonate Sopra (BG), Marlegno Marlegno Bitişik ev Ahşap Ahşap rengi

Farklı malzeme ve dokuları bir araya getirebilir, uyum ve ahenk sağlayan renk paletlerini derleyebilir, stil ve tarz uyumunu ön plana çıkarabilirsiniz.

10. Giydirme taş cephe kaplaması

Villa in legno - Cenate (BG), Marlegno Marlegno Villa Ahşap Ahşap rengi

Modern stil projelerde taş öğesinin giydirme cephe kaplama malzemesi olarak kullanımı görüldüğü gibi görkemli ve şık bir sonuç elde etmenizi sağlayabilir.

11. Havuzlu villa

Villa moderna in legno - Cividate - (BG) , Marlegno Marlegno Villa

Yüzmekten vazgeçmeyenler için havuzlu konfor sunan mütevazı bir konut.. Gerek konuklarınız, gerekse aileniz için huzur veren ferah bir atmosfere sahip.

12. Öne çıkan çatı formu ve ahşap giydirme cephe

homify Ahşap ev Ahşap Ahşap rengi

Son derece şık dizayn edilen bu konutta öne çıkan, geleneksel çatı eğimi ve şık ahşap giydirme cephe dizaynı.

13. Matematiği yapın

homify Modern Evler

Akılcı tasarım fikirleri ve modern çözümlerle tam donanımlı tasarlanan bir ev için matematiği yapın, bütçenize göre kullanım ihtiyacını en iyi karşılayan proje detaylarını bir denklem gibi oluşturun.

14. Tripleks villa

homify Modern Evler

Geniş aileler için rüya gibi imkanlar sunan tam donanımlı bir villa. Şehir hayatından sıkılanlar için apartman dairelerine sıkışmak yerine, ihtiyacı muntazam karşılayan odalarla konfor sunan tripleks bir villa.

15. Natürel dokular

Villa singola in legno - Selvino (BG), Marlegno Marlegno Villa Ahşap Ahşap rengi

Doğal taş ve ahşap giydirme cephe kaplaması uygulanan bu evde natürel dokuların zarafeti ile huzur veren bir atmosfer hakim.

16. Çarpıcı ve etkileyici çatı modeli

homify Modern Evler

Beyazlara bürünen cephe ile muntazam uyum sağlayan ahşap çatı modeli, çarpıcı formu, eğimi ve yapısıyla öne çıkıyor.

17. Dalgalarla çatı formu

Villa moderna in legno a Bolgare (BG), Marlegno Marlegno Villa Ahşap Ahşap rengi

Enfes bir cepheye sahip villa projesinin çatı modeli dalgaları anımsatıyor. Oldukça çarpıcı ve sıradışı projelerle ilgilenenler için.

18. Sanal gerçeklik!

homify Modern Evler

Adeta bilgisayar oyunlarında görüldüğü evlere benzetilen bu konut, muntazam tasarımı ve modern çizgisi ile öne çıkıyor.

19. Geometrik formlar

Villa moderna in legno - Albino (BG), Marlegno Marlegno Villa Ahşap Ahşap rengi

Modern çizgilerle dizayn edilen konutlarda geometrik formların öne çıktığı çatılar ve dahasına rastlayabilirsiniz. Aynı zamanda pencere dizaynı için asimetrik çizgiler de kullanılabilir. Ayrıca, homify'da peyzaj mimarları tarafından dizayn edilen birçok farklı stilde proje bulabilir, ilham veren fikirler edinebilirsiniz.

20. Basit ama etkileyici

homify Ahşap ev Ahşap Ahşap rengi

Son derece basit ve yalın çizgilerle tam donanımlı ve konforlu bir konut dizayn ediliyor. Ahşap ve doğal taş kaplama ile natürel dokuların giydirme cephe malzemesinde kullanımına şık bir örnek. Ev sahiplenmek isteyenler için mütevazı yapısı ve huzur veren atmosferiyle bu evlerden hangisi ilginizi cezbediyor?

Bu yazımızı beğendiyseniz, ayrıca ’Sıcak atmosferiyle hayalleri süsleyen 5 rustik ev’ yazımız da ilginizi çekebilir.

Bu yirmi ev arasında sizin favoriniz hangisi oldu?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler