Bu evlerde huzur garantisi var: 10 şahane örnek!

Özlem K. Özlem K.
Poyraz Konakları, ISLA GRUP ISLA GRUP Akdeniz Evler
Loading admin actions …

'Bir evin içinde yaşananları kimse bilemez,' denir, pek haksız bir görüş de sayılmaz fakat ben bu evlere bakınca yalnızca ve yalnızca huzur görüyorum! Sanki bu evlerin olduğu yerlerde hayat yavaş akıyor, kimsenin hiçbir şeyin acelesi yok, yalnızca keyifli zamanlar var…

Yemyeşil doğanın ortasında konumlanan bu müstakil evler abartısız, geleneksel mimarileri, aşırı büyük olmayan boyutları ve sundukları sade, gerçekçi hayat tarzı ideali ile gönüllerimizi fethetti. Bakalım bu evlerden siz hangisini daha çok beğeneceksiniz. Arzu eden okuyucularımız aşağıya yorum bırakarak en beğenilen evi tespit etmemizde yardımcı olabilirler.

Benbeyaz badanalı dubleks ev

İlk örneğimiz bembeyaz badanası ile insanda ferahlık hissi uyandıran şahane bir dubleks. Üstelik serin günler için camla tamamen kapatılabilen bir de kış bahçesi var.

Eğimli çatıya sahip bir Orta Avrupa mimarisi örneği

homify Modern Evler

İşte son derece davetkar, sevimli bir ev! Eğimli çatısı, açık kızıl rengi kiremitleri, portiko üzerinde yer alan muhteşem bir çatı katı balkonu ve geniş ana girişleriyle oldukça göz alıcı ancak hiç abartılı ya da şaaşalı olarak ifade edebileceğimiz çiğ bir görünüme sahip değil. Yapının bünyesinde kapalı garajı olması güvenlik ve kötü hava şartlarında aracın korunması açısından oldukça avantajlı.

Modernize edilmiş bir tek katlı örneği

homify: modern tarz , Modern

Fotoğraftaki bu örneğimiz için geleneksel mimarinin çağdaş yapı malzemeleri ile inşa edilmiş hali diyebiliriz. Bu konut hakkındaki detaylı bilgileri '220 bin TL'ye eksiksiz bir aile evi (planı ile birlikte)' başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Çiftlik evlerine en güzel, en sade örneklerden biri

homify Müstakil ev

Tipik çiftlik evlerinin modernize edilmiş versiyonu olarak ifade edebileceğimiz bu ev İspanya ve İtalya'dan sonra şimdi de Orta ve Doğu Avrupa'da yaygınlaşmaya başlayan modellerin başında geliyor. Beyaz badanalı, eğimli çatılı, kızıl kiremitli bu evler sade yapıları ile öne çıkıyor.

Böyle bir doğal ortamı kim istemez?

homify Kır evi

Bu evi ise yine antrasit renkli bir çatıya sahip ancak diğer örneklere göre daha geleneksel bir kır evi mimarisi var. Çatı katı ve tavan pencereleri ile harika bir yapı.

Sevimli mi sevimli bir ev; keşke benim olsa!

"Dornröschenschloss", miacasa miacasa Kırsal Evler

Kırmızı kiremit çatısı ve dikine monte edilmiş ahşap panel kaplamasıyla muhteşem bir kır evi! Odunlar dizilmiş, içeride ya şömine ya da döküm odun sobası olduğunu hayal edebiliyorum.

Kumbara gibi şirin bir ev

Çatı katı odalarına sahip bu evin ise muhteşem tavan pencereleri var. Derli toplu yapısı ile adeta bir kumbarayı andırıyoru. Özenli peyzajı ve bakımlı bahçesi ise hemen dikkat çekiyor.

L formunda şirin bir başka ev daha

En kullanışlı modellerinden biri olan L formunu bu bungalovda da görüyoruz. Kızıl kiremitlerin altındaki pastel mavi boya ise oldukça cesur bir çekim ve çok da güzel olmış. Peyzaj mimarları ise bahçede harikalar yaratmış!

Ülkemizden bir cennet köşesi

Geometrik yapısı, keskin çizgileri ile tipik kır evlerinden son derece uzak bir mimari yapıya sahip olan bu ev çevresi ile sanatsal bir kontrast oluşturuyor. Sıcak yaz aylarının vazgeçilmez serinlik unsuru olan bir havuza sahip olan bu tek katlı evin açık hava yaşam alanları oldukça geniş ve işlevsel.

Karadeniz'de bir tuğla ev

Kırsal stilde dizayn edilen bu ev muhteşem görünümü, kapalı garaj ve harika bir veranda barındıran fonksiyonel mimarisi, Karadeniz bölgesinin simgelerinden biri olan yemyeşil bir bitki örtüsüne sahip çevresi ile ülkemizden kusursuz bir örnek.

Ülkemizden bir prefabrik ev modeli

105 m2 Çift Katlı Prefabrik Konut homify Modern Evler prefabrik,prefabrik ev,prefabrik konut,prefabrik yapılar,prefabrik ev fiyatları,çift katlı prefabrik konut,konteyner,prefabrik sosyal yapılar

Fotoğrafta yine ülkemizden bir ev örneği görüyoruz. Tüm uygulamalar için kaliteli malzemeler kullanılan, her detayı özenle hayata geçirilmiş olan bu konut 105 metrekare, ve 70 bin liraya mal edilmiş. Bu prefabrik yapının inşa süresi ve maliyeti göz önüne alındığında, ortaya çıkan şık ve dekoratif ev bütçenizi fazlası ile koruyo. Veranda ve balkona uygulanan korkuluklar ve pencerelerde kullanılan ahşaplar hem dekoratif özellikli hem de kaliteli malzemeler olduğu için evin dış cephesi insanı büyüleyen bir güzelliğe sahip olmuş. Bu kadar düşük bir bütçe ile bu kadar uygun bir ev ortaya çıkarılması büyük bir başarı olarak kabul edilebilir.

Bu evlerden siz en çok hangisini beğendiniz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler