Dışarıdan sakin görünen sürprizlerle dolu müstakil bir konut!

Meral Eser Meral Eser
homify Modern Çocuk Odası
Loading admin actions …

Farklı ülkelerden binlerce ev projesi bulabileceğiniz homify'da, hayalleri süsleyecek birçok ev projesi bulabilir, ilham veren fikirler edinebilirsiniz. Bu yazımızda Hollanda'nın kuzeyinde yer alan Heiloo'da bulunan müstakil bir konutu ele alacağız. Huzur veren atmosferi ve sadeliğiyle dışarıdan sakin görünen evin, iç mekanlarında hareketlilik ve canlılık ön plana çıkacak. Küçük ama huzur dolu atmosferiyle hayalleri süsleyecek müstakil bir konut.

Dış cephe

homify Modern Evler

Eğimli beşik çatı modeli ile kiremit örtü kullanılan evin cephesinde geleneksel mimari izlere rastlıyoruz. Oldukça ferah ve şık bir cephe dizayn edilmiş. Bahçe düzeni taş yol ile dekoratif bitki ve ağaçlarla sağlanıyor. Ortak yaşam alanlarında geniş pencereler dizayn edilerek ferah ve aydınlık iç mekan atmosferi oluşturuluyor. Cephe mimarisinde ayrıca kontrast öğeler kullanılmış. Oldukça şık ve son derece zarif dizayn edilmiş kutu gibi bir ev.

Renk ahengi

homify Modern Yemek Odası

Geniş pencere açıklıklarıyla doğal ışığı muntazam alan ferah bir yemek alanı. Sevdiklerinizle, dost ve aile fertleriyle huzur dolu bir atmosfere sahip olmak ve enfes bahçe manzarası eşliğinde yemek keyfi ve konforu sağlıyor. Ahşap yemek masası ve bank kullanımının yanı sıra, renkleriyle kontrast sağlayan sandalyeler ve duvar dekorlarını öne çıkaracak çerçeveli resim kullanılmış. Yemek alanını odak alan şık aydınlatma aksesuarlarıyla son derece modern dizayn edilen bir yemek alanı.

Krem rengi mutfak

homify Modern Mutfak

Mutfak dekorasyonunda yoğunlukla krem rengi hakim. Kontrast mutfak tezgahı rengini ön plana çıkaran krem mutfak dolapları, döşeme zemininde tavana kadar uzanıyor. L mutfak tezgahı boyunca kapalı çekmece ve raf sistemleri ile mutfak ihtiyacını muntazam karşılayacak depolama sistemleri dizayn ediliyor. Mutfak tezgahında eviyenin bulunduğu kısma bakan geniş pencere vasıtasıyla, enfes bahçe manzarası eşliğinde keyifli bir mutfak atmosfer oluşturulmuş. Renklerin dengesi ve ahengi ve enfes bahçe manzarasıyla huzur dolu bir mutfak atmosferi.

Oyuncaklarla eğlenceli ve şık dekorlar

homify Modern Çocuk Odası Aksesuarlar & Dekorasyon

Çocuklar kalbine giden yollardan biri de oyunlar ve dolayısıyla oyuncaklardır. Onların ilgisini cezbedecek oyuncakların kullanılmasının yanı sıra, şık ve dekoratif duvar kağıtlarıyla göz alıcı bir oyun alanı atmosferi oluşturuluyor. Renkli arabaların yer aldığı duvar kağıdı modelleri özellikle arabalarla yakından ilgilenen çocukların ilgisini cezbedecek. Ayrıca, homify'da dekoratörler tarafından dizayn edilen birçok farklı stilde proje bulabilir, ilham veren fikirler edinebilirsiniz.

Eski ve yeni

homify Modern Duvar & Zemin

Krem renklerinin hakim olduğu yaşam alanlarında renklerin ahengi ve cezbedici uyumuyla yeşilin ferahlık katan tonları kullanılıyor. Yeşil perdeler ve duvar dekorlarıyla oldukça şık ve son derece ferah bir yaşam alanı dizayn ediliyor. Dekoratif bitki ve saksılarla ferahlık, tazelik ve baharı evinize davet edebilirsiniz. Eski saksılar veya eşyaların yeniden değerlendirilmesiyle dekoratif saksı modelleri, vazolar ve dahasını tasarlamak mümkün. 

Konforlu ve rahat

homify Modern Oturma Odası

Natürel renkler arasında krem, bej ve kahverengi tonları yer alıyor. Huzur dolu ve sıcak bir atmosfer için natürel doku ve renkleri kullanabilirsiniz. Krem rengin duvar ve tavan zeminlerinde kullanıldığı oturma odasında, renk uyumu ve ahengini ortaya çıkaracak mobilya ürünleri ve aksesuarlar kullanılmış. Krem rengi ahşap sehpalarla halı modeli diğer mobilyalarla kontrast oluşturuyor. Oturma grubu ve aydınlatma aksesuarları ile krem yüzeylerle kontrast oluşturacak koyu renkler kullanılmış. Ayrıca pencere önü için şık çiçek vazoları ile dekoratif ve göz alıcı bir görünüm sağlanmış.

Bu yazımızı beğendiyseniz, ayrıca 'Başrolde ahşabın olduğu modern bir daireden ilham veren 10 örnek' yazımız da ilginizi çekebilir.

Bu konut projesini siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler