İzmir körfezi manzaralı modern daire

Aydin Sanli Aydin Sanli
Teknoen Altındağ Konut, VERO CONCEPT MİMARLIK VERO CONCEPT MİMARLIK Modern Oturma Odası
Loading admin actions …

Bugün sizi Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir'e götüreceğiz. Neredeyse her mevsimin bahar olduğu İzmir'de insanın içi pozitif enerjiyle dolar. Hele ilk baharda ya da yazın Kordon boyunda, Karşıyaka sahilinde veya İnciraltı'nda İzmir Körfezi manzarsının keyfini çıkarmaya doyum olmaz. Pırıl pırıl pırıldayan İzmir Körfezi manzarasına bakan bir eve sahip olanlar bu keyfe her an sahip olabilir. Bugün size tanıtacağımız daire de işte bu güzel manzaraya bakıyor.

Deneyimli bir uzman ekipten oluşan Vero Concept Mimarlık'ın imzasını taşıyan daire 1+1 olmasına rağmen, başarılı tasarımı sayesinde rahat bir kullanım alanı sunuyor. Gelin lafı fazla uzatmadan dairemizdeki turumuza başlayaılm.

Körfez manzaralı

Eğer siz de deniz görmeden yapamayanlardansanız, bu evi seveceğiniz çok açık. Daire İzmir Körfezi'ne bakan lüks bir sitede bulunuyor. Modern yaşamın gerektirdiği tüm olanakları sunan sitede sakin ve huzurlu bir hayat sürmek için her şey düşünülmüş. Vero Concept, hastane, kamu binaları, iş yerlerinin yanı sıra konut konusunda da çok tecrübeli bir firma ve bu tecrübesini bu siteye de yansıtmış.

İç ferahlatan oturma odası

Konut sektörünün en önemli masraf kalemi arsa payları. Özellikle büyük şehirlerdeki yüksek arsa fiyatları, konut fiyatlarını doğrudan etkiliyor. O nedenle, küçük aileler ya da bekar profesyoneller 1+1 ya da stüdyo dairelere yöneliyor. Konforlu bir hayat sürmek için illa da dairenin büyük olması gerekmiyor. İyi tasarlanmış küçük bir daire de sunduğu akılcı kullanım alanıyla konforlu bir hayat saplayabilir. Bu daire de bunun bir örneği olarak karşımıza çıkıyor.

Geniş pencereleri sayesinde, bolca gün ışığı alan oturma odası insanın içini ferahlatıyor. Küçük dairelerde açık renk tercihlerinin mekanın geniş görünmesinde etkili olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Burada da açık renkler tercih edilere, mekanın ferahlığına katkı sağlanmış. Oturma odasının modern mobilyaları son derece şık. Özellikle orta sehpaya bayıldığımızı belirtelim. Modern çizgiler taşıyan aydınlatma unsuru ise, oturma odasının baş rolü olmaya aday.

Yemek bölümü

Oturma odasına bir başka açıdan baktığımızda yemek masasının görüyoruz. Yemek masası da oturma odasının geneline yansıyan beyaz-gri tonlarda. Masada kullanılan koyu gri tonlar, odanın genel ambiyansında açık-koyu-orta lekeler dengesini tamamlıyor. Masanın üstündeki dekoratif bitkinin ortama sıcaklık kattığını söylemek mümkün. Oturma bölümünde kullanılan aydınlatma unsurunun aynısı yemek masası için de kullanılmış. 

Birbirinden güzel aydınlatma çözümleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Şık yatak odası

Yatak odası son derece modern bir tasarım anlayışıyla dekore edilmiş. Zemin döşemesi ve duvarların açık rengi birbiriyle uyumlu. Geniş pencereden içeri dolan ışık, sabahları zor uyanma derdi olanlar için kesin çare gibi görünüyor. Asma tavanlardaki gizli aydınlatmalar, yatak odasına gece de ferahlık sağlamayı garanti ediyor. 

Aynalı gardırop, benzerine sık rastlanmayan duvara entegre makyaj masası ve zarif aydınlatma aplikleri yatak odasında fark yaratan unsurlar olarak karşımıza çıkıyor.

Beyaz mutfak

Yazının başlığında 1+1 ibaresini görünce sıkışık bir daire göreceğinizi düşünmüş olabilirsiniz ama öyle olmadığın şu ana kadar gördünüz sanırım. Mutfakta da bunu görmek mümkün. Ensiz ama uzun mutfak dört kişilik bir ailenin kahvaltı yapabileceği bir masaya bile sahip. Mutfak dolaplarında beyaz parlak lake tercih edilmiş ve insanın içini aydınlatıyorlar. Beyazın ağırlıkta olduğu mutfakta renk dengesini ise ankastre cihazlardaki beyazın vazgeçilmez tamamlayıcısı siyah renk sağlıyor. Ortama canlılık katan ise tasarım ürünü yeşil sandalyeler olmuş.

Klas banyo

Banyoda ise koyu renkler tercih edilmiş. Zemin ve duvarlarda koyu renk granitler kullanılırken, lavabo dolaplarında da buna uygun olarak koyu renk ahşap seçilmiş. Cam kapılı duş kabini ve yuvarlak hatlı vitrifiye ürünlerinin yanı sıra armatürler de banyonun klasına büyük katkı sağlıyor.

1+1 bir eviniz var ve dekorasyon önerileri mi arıyorsunuz? Bu yazı tam size göre.

Bu daire projesini siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler