Çocuk odalarınız için Türk firmalardan orijinal mobilya modelleri

umit atdağ umit atdağ
Özel Genç Odası Tasarım ve Uygulama (Kişiye Özel Tasarım), Akabe Mobilya San ve Tic. Ltd. Şti Akabe Mobilya San ve Tic. Ltd. Şti Minimalist Çocuk Odası
Loading admin actions …

Oturma odası, salon mutfak ve yatak odası kadar çocuk odaları da evin önemli bir alanıdır. Bu nedenle çocuk odaları dekore edilirken daha özenli ve daha titiz bir  çalışma yapmanız gerekir. Çocuk odaları için tasarım ve dekorasyonun yanında mobilya seçimleri de önemlidir. Mobilyalar çocukların gelişimlerine göre farklılık göstereceğinden ve dekorasyon içinde sırıtmadan dekoratif durması gerektiğinden çok önemlidir. Bu gün çocuk odaları için Türk firmalarının üretmiş olduğu orijinal mobilya çeşitlerini inceliyoruz. Bu mobilyalar ile çocuk odalarında harikalar yaratabilir, evinizin en göz alıcı odası haline getirebilirsiniz. Homify farkı ile biribirinden şık mobilyaları birlikte inceleyelim.

Koltuğun şahaneliği

Genç odası veya çocuk odasında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu koltuk rengi, deseni ve kavun içi minderi işle adeta sizi kendisine çekiyor. Duvar ile uyumlu renk tonu  koltuğu daha şahane bir koltuk haline getirmiş.

Eğlenceli tasarım

Çocuk odaları için eğlenceli bir tasarım yapmak isterseniz resimde yer alan bu yatak grubunu tercih edebilir, hem çocuğunuzun eğleneceği hem de zarafeti ile herkesi etkileyecek bir çocuk odasına sahip olabilirsiniz.

Sade tasarımlar

Sade bir çocuk odası istiyorsanız resimde yer alan yatak grubunu tercih edebilir,  çocuk odasında daha geniş bir alan bırakabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuz için oyun alanı oluşturabilirsiniz.

Motif ve desenler

Çocuk koltuğu tercih edecekseniz çocuğunuzun görünce mutlu olacak desen ve motiflere sahip koltuklar tercih etmeli, hem çocuk odasını güzelleştirmeli hem de  farklılık yaratarak şık bir çocuk odası oluşturmalısınız.

Renkli çalışma masası

homify Modern Çocuk Odası

Çocuk ve genç odaları için renkli bir çalışma masası tercih etmek çocuklarının hayal dünyasının gelişimine katkı sağlayacağı için resimde yer alan çalışma masasını tercih edebilir ve renkli bir dekorasyon yapabilirsiniz.

Gemi tasarımı

Farklı tasarımlara sahip yatak takımları istiyorsanız resimde yer alan gemi tasarımını tercih edebilir veya hayal dünyanızda yer alan farklı objeleri yatak şeklinde tasarlattırabilirsiniz. Bu tercihiniz ile çocuk odası çok farklı bir dünya haline gelecektir.

Fonksiyonel konsollar

homify Modern Çocuk Odası

Çocuk odalarında çok fazla sayıda eşya olacağı için size muhafaza alanları oluşturacak  fonksiyonel konsollar tercih edebilir, zarif ve estetik görünen muhafaza alanlarına sahip olan bir çocuk odası yapabilirsiniz.

Çekici tasarımlar

Çocuk odalarında boş kalan duvarları estetik bir şekilde dekorasyona dahil etmek ve şık bir görsel oluşturmak için turkuaz renkli modern raf sistemlerini tercih edebilir, çocuk odasını bir bütün olmasını sağlayabilirsiniz.

Sade tasarımlar

Yatak tercihi için minimalist bir tasarım tercih edebilir, sade bir yatak ve duvar süslemeleri içeren bir çocuk odası dekorasyonu yapabilirsiniz. Ayrıca renk seçimi kişisel zevkinize kalıyor.

Yatak grupları

Çocuk odaları için tercih edeceğiniz yatak grubu için özel tasarımı yapılmış olan bu yatağı tercih edebilir, beyaz rengi ve yatak başlığının fonksiyonel özellikleri ile hem fazla eşyanızı depolayabilir hem de oyuncakları bu alanda düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Bu çocuk odası mobilyalarını siz de beğendiniz mi?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler