Türkiye'den eksiksiz bir aile evi

umit atdağ umit atdağ
VİLLA GÜNEL, IPEKMERIC.ınterıors IPEKMERIC.ınterıors Eklektik Oturma Odası
Loading admin actions …

Günümüzde bir aile evi dekorasyonu yapmak ve kusursuz bir eve sahip olmak oldukça zordur. Ancak aile evlerinin çok odalı olması ve geniş evler olması bir nebze de olsa size kolaylık sağlıyor. Geniş bir aile evini dekore etmek ve bu evin her detayının kusursuz olmasını sağlamak için örnek dekorasyonlar incelemelisiniz. Bu konuda size kolaylık sağlıyoruz ve Türkiye'den eksiksiz bir aile evini inceleme fırsatı sunuyoruz. Bu aile evinde her detay düşünülmüş ve kusursuz bir şekilde uygulanarak göz kamaştırıcı bir güzelliğe de sahip olmuş. Bu aile evinin her köşesini birlikte inceleyelim.

Yatak odası zarafeti

Yatak odasını gördüğünüzde ışıkları sadeliği ve zarafeti ile gözleriniz kamaşıyor. Neon lambalar ile yatağın tam üzerine gelecek şekilde tasarlanan aydınlatma yatak odanıza romantizm katacaktır. Minimalist yerleşim ve estetik mobilyalar ile yatak odası mükemmel olmuş.

Modern banyo

Evin banyosunu incelediğinizde bir hidromasajlı küvet ile modern bir banyonun hayata geçirildiğini, zemine uygulanan neon lambalar ile banyo içinde rahatlatıcı ve dinlendirici bir dekorasyon yapılmış. Beyaz renkli mobilyalar ile banyo insana huzur veriyor.

Misafir yatak odası

Bir aile evinde mutlaka olması gereken misafir yatak odası bu evde de eksik bırakılmamış ve canlı renkler eşliğinde dekore edilmiş. Geniş bir yatak ve aynı renklerde oturma grubu ile misafir yatak odası evin yatak odası ile aynı zarafete sahip.

Misafir banyosu

Aile evinin bir diğer zaruri ihtiyacı olan misafir banyosu  bir duş kabini ve geniş bir hareket alanı olacak şekilde tasarlanmış.  Banyo mobilyaları ile kusursuz yerleşim planı herkesin rahat rahat dinleneceği ve ferahlayacağı bir banyo oluşmasını sağlamış.

Çocuk odası

Evin çocuk odası  bir çocuğa uygun olacak şekilde tasarlanmış. Canlı ve ilgi çekici renklerin bir kontrast içinde kusursuz bir şekilde harmanlanması ile geniş aydınlık ve ferah bir çocuk odası oluşturulmuş. Renkli ve desenli perdeler eve farklı bir hava katmış.

Salonun bir köşesi

Evin salonu oldukça zarif bir dekorasyon ile hayran kalacağınız bir güzelliğe sahip.  Beyaz renkli oturma grubu ve ahşap zemin  ile uyumlu kitaplık salonun bu köşesinin bir kitap okuma alanı veya dinlenme alanı olmasını sağlayarak salona farklı bir özellik kazandırmış.

Salonun estetiği

Salona geniş  açıdan baktığınızda  kusursuz ve insanı mutlu eden mobilyaların çok doğru bir şekilde yerleştirildiğini, bu yerleşim ile  hem kontrast uyumunun hem de  ferah ve geniş bir salonun oluşturulduğunu görebilirsiniz. Geniş pencereler evin çok ferah olmasını sağlamış.

Aydınlatılmış merdivenler

Merdivenler üst kata ulaşımı kolaylaştırması açısından basamak diplerinden neon lambalar ile aydınlatılmış. Bu  tasarım ile  hem merdivene farklı bir estetik kazandırılmış hem de görünce büyüleneceğiniz bir merdiven oluşturulmuş.

Mutfağın sadeliği

Mutfak oldukça sade bir düzende dekore edilerek bir aile evinde olması gereken  estetiği tam olarak yansıtmış. Duvar boyunca tasarlanmış olan mutfak tezgahı hem geniş bir hareket alanı hem de kalabalık yemekler için size kolaylık sağlarken duvarın pencere olarak tasarlanmış olması da ferah ve aydınlık bir mutfak oluşmasını sağlamış.

Şömine ve zariflik

Salon içinde yer alan şömine etrafı çok şık bir şekilde dekore edilmiş ve kış aylarında şömine etrafında gri ve beyaz renklerde koltuklar yerleştirilmiş. Zıt renklerin bir arada uyumlu bir şekilde kullanılmış olması şöminenin  zarafetini ön plana çıkarılmış. Şömine etrafında niş alanlar şeklinde tasarlanan aksesuar teşhir alanı bu köşenin etkileyici özelliğini artırmış.

Bu aile evi projesini siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler