Daha derli toplu bir ev için hemen yapabileceğiniz 10 değişiklik

umit atdağ umit atdağ
Как декорировать маленькие прихожие?, ООО "Сфера" ООО 'Сфера' Kolonyal Koridor, Hol & Merdivenler
Loading admin actions …

Ev dekorasyonlarının estetiği kadar evin genel olarak derli toplu olması da dekorasyonun zarafetini etkileyen bir unsurdur. Bir ev ne kadar düzenli ve derli ise dekorasyonun görselliği ve zarafeti o kadar ön plana çıkacaktır. Bu nedenle dekorasyon içerisinde yapılacak uygulamalar imkanlar dahilinde sade olmalı ve kalabalık eşyaların zarif bir şekilde depolanması için ideal alanlar oluşturulmalıdır. Aksi durumlarda yapacağınız emekler sonucunda istediğiniz dekorasyonu elde edemeyecek ve  evinizin düzenli kalmasını sağlayamayacaksınız. Bu olumsuz durumlar ile karşı karşıya kalmamanız ve emeklerinizin sonucunda hayal ettiğiniz derli bir eve sahip olabilmeniz için kolayca uygulayabileceğiniz 10 değişikliği sizler için bir araya getirdik. Homify pratik fikirler kitabında yer alan bu uygulamaları yaparak evinizde harikalar yaratabilirsiniz.

Yatak odası

homify İskandinav Giyinme Odası Ahşap Ahşap rengi

Yatak odasında yapacağınız dekorasyon içinde minik bir değişiklik yaparak resimdeki gibi hem şık hem de işlevsel bir depolama alanı oluşturabilir evinizin zarif ve derli toplu olmasına katkıda bulunabilirsiniz.  Saklama kutuları ile evinizde fazla olan eşyaları şık bir şekilde saklayabilirsiniz.

Mutfak zarafeti

MODERN MUTFAKLAR homify Modern Mutfak Ahşap Ahşap rengi mutfak

Mutfağınızın kalabalık halinden hoşnut değilseniz resimde yer alan mutfağı kendinize örnek alabilir mutfak tezgahları ile mutfağınızda yer alan eşyaları ve mutfak gereçlerini titiz ve temiz bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede derli ve toplu bir mutfağa sahip olabilirsiniz.

Giysi askıları

Yatak odanızda veya giysi odanızda yer alan  giysi askılıklarını hareketli askılardan tercih ederek  hem pratik elbise dolabına hem de elbiselerinizi kolayca ulaşabileceğiniz bir muhafaza alanına sahip olabilirsiniz. Hareket kabiliyeti ile size yaşam kolaylığı sağlayacak olan bu askılıklar düzenli ve toplu bir yatak odası sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Giysi odaları

Evlerimizde yer alan giysi odaları dekorasyonlarında yapacağınız dolap tasarımları ile kalabalık olmasın karşın oldukça toplu bir giysi odası oluşturabilirsiniz. Bol çekmeceli ve saklama kutusu olan bu dolaplar size mutlu olacağınız bir giysi odasına sahip olma imkanı sağlayacaktır.

Salon estetiği

homify Klasik Oturma Odası

Salon ve oturma odası dekorasyonlarında estetik kaygıyı ortadan kaldırmak ve şık bir dekorasyon yapmak için resimdeki gibi niş raf alanları yapabilir, bu raf alanlarında aksesuarlarınız ve süslemelerinizi sergileyerek salonun zarafetini artırabilirsiniz. Bu sayede daha düzenli ve zarif bir oturma odasına sahip olabilirsiniz.

Banyo sadeliği

homify Modern Banyo Seramik

Banyolar dinlenme alanları olduğu için sade ve düzenli olmalıdır Bu nedenle banyonuzda yer alan tüm araç ve gereçleri estetik bir şekilde saklamak ve banyonuzda zarafeti en üst düzeye çıkarmak için resimdeki gibi muhafaza alanları oluşturmalı ve cam rafları tercih etmelisiniz.

Gizli dolaplar

Marylebone, LEIVARS LEIVARS Modern Yatak Odası

Yatak odalarında sürgülü kapaklara sahip gizli dolaplar yaparak şık ve estetik yatak odalarına sahip olabilir düzenli kişiliğinizi yatak odasının her yanına yansıtabilirsiniz.

Modern vestiyer

Eve girdiğiniz anda mutlu olmanızı sağlayacak modern vestiyerleri tercih ederek hem kalabalığı modifiye etmiş olursunuz hem de  şık ve etkileyici bir giriş alanına sahip olabilirsiniz. Saklama kutuları burada da işinizi görecektir.

Fonksiyonel mutfaklar

Mutfakların derli ve toplu olması için resimdeki gibi fonksiyonel mutfak dolapları ve işlevsel tasarımlar yaparak  mutfağınızda harikalar yaratabilirsiniz. Mutfak dolaplarının tasarımı size kullanışlı bir mutfağa sahip olma imkanı sağlayacaktır.

Şık banyolar

Bir banyonun şık olması sadeliğine ve düzenli olmasına bağlıdır. Bu banyo modelinde olduğu gibi özel bir tasarıma sahip banyo tezgahı hem modern depolama alanları hem de düzenli muhafaza alanları sağlayacağı için banyonuz oldukça şık görünecektir.

Derli toplu bir ev için sizin de eklemek istediğiniz ipuçları var mı?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler