Türkiye'de herkese ilham verecek türden bir otel dizaynı

Homify TR Homify TR
Sera Lake Resort, MY Ahşap ve Dekorasyon MY Ahşap ve Dekorasyon Rustik Yatak Odası
Loading admin actions …

Eğer tatil ya da iş için şehir dışına çıktığınızda konaklamak için bir otel arıyorsanız, seçeceğiniz otelde ilk arayacağınız özellikler konfor, temizlik, tabii ki estetik ve en önemlisi de ev rahatlığıdır. Elbette hiçbir otel evimiz kadar bize ait ve rahat hissettiremez belki ama bazı otelleri neredeyse eviniz kadar sevebilirsiniz ve tatilinizi konakladığını yer hakkında kafanıza hiçbir şey takılmadan huzurlu ve keyif içinde geçirebilirsiniz. Otellerin dekorasyonları ve iç mimari yapıları da işte bu yüzden en az seçtiğiniz otelde sizi karşılayan hizmet kalitesi kadar önemlidir çünkü içinde bulunduğunuz mekanın konforu ve estetik özellikleri ruh halinizi de olumlu ya da olumsuz şekilde etkiler. İşte bugün sizlerle hepinizin mutlaka konaklamak isteyeceği türden, her şeyiyle huzuru çağrıştıran doğayla iç içe bir otelin kapılarını çalacağız. Karadeniz’in güzelliğinden bir kere büyülenen herkesin artık bir Karadeniz aşığı olduğunu biliyoruz, bu otelin en özel tarafı da Karadeniz’in muhteşem doğasının bir parçası olarak inşa edilmesi. Trabzon’un köftesi ile meşhur Akçabat ilçesinde yemyeşil dağlara, Sera Gölü’ne ve Karadeniz’e tepeden bakan muhteşem bir manzaraya sahip olan Sera Lake Resort Hotel’in iç dekorasyonu da müşterilerine huzur ve dinginlik dolu muhteşem bir tatil vaat ediyor. Ahşabın baş rolde olduğu dekorasyonuyla öne çıkan oteldeki tüm odalar muhteşem manzaradan yararlanabiliyor ve balkonlu, geniş ve modern bir yapıya sahip. Ayrıca sosyal olarak da pek çok imkana sahip olan otel, tatilini Karadeniz’in muhteşem doğasıyla huzur bularak geçirmek isteyenler için oldukça şık bir seçenek. Peki kusursuz bir otel dekorasyonu nasıl olmalı? İşte herkesin bir otelde arayacağı özelliklerle bu şık Trabzon otelinin iç ve dış özellikleri…

Özel hissettiren koridorlar

homify Rustik Koridor, Hol & Merdivenler Aksesuarlar & Dekorasyon

Nasıl ki evlerin girişleri ve antrelerinin dekorasyonları evin geneli hakkında fikir veren önemli bir yaşam alanı sayılıyorsa, otellerin koridorları da tıpkı evlerimizin antreleri gibi konuklara kendini iyi ya da tatsız hissettiren geçiş alanlarıdır. Ahşabın sıcaklığıyla estetik şıklığın harmanlandığı bu koridorda ise kırmızı halı detayıyla tüm konukların kendilerini özel hissetmesi sağlanıyor.

Ahşap baş rolde

homify Rustik Yatak Odası Makyaj Masaları

Ahşap malzeme ve mobilyalar otelin hem iç hem dış yaşam alanlarında kendini gösteriyor. Perdeler, berjer takımı ve halı ise ahşap sıcaklığı ile uyum içinde.

Yatak odası

homify Rustik Yatak Odası Yataklar & Yatak Başları

Yatak otel odalarındaki en önemli şeydir kuşkusuz. Yatağın kalitesi ve konforu son derece önemli olsa da çevresindeki dekoratif unsurların uyumu ve dinlendirici bir akıcılık sağlanması da en az yatak kalitesi kadar önemli.

Ev sıcaklığı

homify Rustik Oturma Odası TV Dolabı & Mobilyaları

Odalar elbette yalnızca yatak odasından ibaret değil. Oturma odası da ev sıcaklığını aratmayacak şekilde dizayn edilmiş.

Banyo

homify Rustik Banyo Küvet & Duşlar

Hijyen ve temizlik açısından banyoların da kusursuz olması otellerde aranan en önemli niteliklerden biri. Tabii temizliğin yanı sıra banyodaki kaliteli malzeme ve kullanım kolaylığı sağlayan tasarım da seçeceğimiz otelin puanını yükseltiyor değil mi? Bu banyoda da aradığınız her şey var var!

Detaylı tasarım

homify Rustik Banyo Dekorasyon

Standart ve kalitesiz malzemeler değil, mermer, iyi kalite ahşap, şık seramikler gibi iyi malzemelerle dizayn edilen banyonun lavabo kısmı da makyaj aynası dahil her şeyin düşünüldüğü incelikli bir tasarıma sahip.

Restoran

homify İç bahçe İç Dekorasyon

Otelin restoranının dekorasyonu da göz doldursa da bu alanda baş rol tabii ki uçsuz bucaksız manzarada!

Manzaraya karşı kahvaltı

homify Rustik Balkon, Veranda & Teras Mobilyalar

Restoranın geniş balkonunda şahane Karadeniz manzarasına karşı kahvaltı yapmak da eşsiz bir keyif olmalı.

Çarpıcı ahşap işçiliği

homify Rustik Koridor, Hol & Merdivenler Aksesuarlar & Dekorasyon

Bekleme odasında ise konforlu ve modern mobilya seçimlerinin yanı sıra otelin genelinde kullanılan ahşap işçiliğinin çarpıcılığı ile inşa edilen tavan dekorasyonu dikkat çekiyor.

Sauna

homify Rustik Spa Havuz & Spa Aksamları

Geniş sosyal imkanların da yer aldığı otelde akılcı tasarım ile sauna keyfi yapmak da mümkün kılınmış.

Spordan vazgeçmeyenler için

homify Modern Fitness Odası Fitness Odası

Tabii ki spor salonu da var…

Hamam!

homify Rustik Spa Havuz & Spa Aksamları

Ve bir de şahane bir Türk hamamı!

Eşsiz bir doğa

homify Rustik Evler

Son olarak bu büyüleyici manzaraya bakıp huzur dolalım istedik.

Bu otelin iç mekanlarını siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler