Buca'da anahtar teslimi tadilat

umit atdağ umit atdağ
Buca Komple Anahtar Teslim Tadilat, Lens İnşaat Elektrik Elektronik San.Tic.Ltd.Şti. Lens İnşaat Elektrik Elektronik San.Tic.Ltd.Şti. Modern Mutfak Ahşap-Plastik Kompozit
Loading admin actions …

Bu gün yeni bir ev inşa etmek yerine tadilat ve dönüşüm yaparak yenilenmiş bir evi inceliyoruz. Buca'da yer alan bu ev baştan aşağı yenilenmiş, tadilat yapılarak eski haline göre  kusursuz ve mükemmel bir ev haline getirilmiş. Demode halinden kurtarılan ve modern bir ev haline getirilen bu evi incelediğinizde  evinizi dönüştürmek isteyecek ve anahtar teslimi tadilat firması arayacaksınız. Her odasında titiz bir çalışma yapılarak yenilenen bu ev aynı zamanda açık tonların tercih edildiği, ferah ve havadar tasarımı ile insanı etkileyen bir ev haline getirilmiş. Buca'da yer alan bu modern ve şık evi daha yakından inceleyelim.

Banyonun zarafeti

Evin yenilenmiş ve tadilat görmüş banyosunu incelediğinizde küçük bir banyonun estetik ve havadar bir banyo haline getirildiğini, zarif tasarım ve projesi ile etkileyici bir banyo olarak kullanıma sunulduğunu göreceksiniz. Beyaz renkli sade mobilyalar ile küçük bir banyonun  kullanışlı ve ferah bir banyo haline getirilmiş olması ev sahipleri için bir sürpriz olmuş.

Beyaz mutfak

Evin geniş ve eski mutfağı yenilenmiş ve oldukça zarif, şık insanın içini açan bir yaşam alanı haline getirilmiş. Geniş mutfak  içinde L konsept  mutfak dolabı yapılmış ve mutfağı sanal olarak sınırlandırmak için mutfak tezgahına entegre mobil tezgah yapılarak işlevsel ve fonksiyonel bir mutfak oluşturulmuş. Mutfak fayansları beyaz tonlarda seçilerek beyaz ve huzur kaynağı bir mutfak ortaya çıkarılmış.

Açık salon

Mutfak ile teras arasında kalan alan salon gibi düşünülmüş ve  oldukça aydınlık bir tasarım ile beyaz mutfağı destekleyecek nitelikte dekore edilmiş. Kahverengi panjurlu katlanabilir kapıları ile  terasa ulaşım sağlayacağınız mutfak oturum alanı açık bir amerikan mutfağı oluşturulmasını sağlamış. Parlak zemin bu alanın çok açık ve havadar olmasını sağlamış.

Geniş açıdan mutfak

Mutfağı geniş açıdan incelediğinizde  oldukça estetik bir tasarıma ve görsel açıdan kusursuz bir   uygulama yapıldığına şahit olacaksınız.  Siyah beyaz mobilyalar ve siyah beyaz mutfak fayansları mutfağın renk bütünlüğünün oluşmasını sağlamış,  tavana yapılan aydınlatmalar ile insanı etkileyen göz alıcı güzelliği olan bir mutfak hayata geçirilmiş.

Hol sadeliği

Evin holü oldukça sade ve bej renkli olarak dekore edilmiş. Açık kahverengi kapılar ve bej renkler  holün sade ve şık olmasını sağlamış. Tavan aydınlatması hol boyunca şerit halinde yapılarak  holün tamamen homojen olarak aydınlatılması sağlanmış.

Bu ev projesini siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler