Mutfakta işinize yarayacak 10 pratik bilgi

umit atdağ umit atdağ
Endlos-Julienneschneider, Triangle GmbH Triangle GmbH Modern Mutfak
Loading admin actions …

Mutfakta geçirdiğiniz zamanın verimli olması için pratik bilgilere sahip olmalısınız. Pratik mutfak bilgileri her zaman için size daha keyifli ve daha eğlenceli bir mutfak hayatı sunar. Mutfakta yapacağınız yemekler, kekler, pastalar ve salatalar için size kolaylık sağlayacak ekipmanları kullanarak mutfak hayatınızın daha kolay olmasını sağlayacağınız gibi daha çok eğleneceksiniz. sizler için bir araya getirdiğimiz pratik mutfak bilgilerini inceleyelim.

Cevizi iki parmağınızla kırın

Basit bir ceviz kıracağı kullanarak cevizleri iki parmağınızla kırabilir tatlılarınız da istediğiniz taze cevizi kullanabilirsiniz. Bayanlar için çok ideal olan ceviz kıracağı bulunmaz nimet.

Mutfak düzeni

Mutfak tezgahı üzerinde yapacağınız tasarımlar ile en çok kullandığını tabak, bıçak gibi gereçleri elinizin altında bulundurabilirsiniz.

Renkli baharatlar

Mutfak tezgahı üzerinde renkli barahatlıklarınızı şirin bir şekilde bir arada tutabilir ve mutfağınızın daha renkli olmasını sağlayabilirsiniz. Daha az yer kaplayacak baharatlıklar elinizi,n altında size kolaylık sağlayacaktır.

Mıknatıslı bıçaklar

Mutfak içinde kullanacağınız mıknatıslı bıçaklar ile hem bıçaklarınızı istediğiniz yerde muhafaza edebilir hem de renkli bıçakları elinizin altında tutarak mutfak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Havuç rendesi

Mutfak tezgahına özel olarak tasarlayacağınız havuç rendesi ile rendeleme işlemleri için daha az emek harcayarak daha kısa zamanda rende yapabilir kek ve salatalarınızı yapma sürenizi kısaltabilirsiniz.

Ekmek dilimleme

Çekmece içine ekmek dilimleme makinesi yaparak istediğiniz zaman çekmeceyi çekip ekmeklerinizi dilimleyebilirsiniz. Fonksiyonel bir mutfak size çok şey kazandıracaktır.

Kek kalıpları

Evinizde kek veya şekerleme yapacaksanız size lazım olan şey pratik kek kalıplarıdır. Pratik kek kalıpları ile çok kısa süre de istediğiniz kalıplarda şekerleme ve keke yapabilirsiniz.

Yumurtalıklar

Complementos cocina , Givensa Givensa Modern Mutfak Mutfak Malzemeleri

Çocuklarınıza kahvaltıyı sevdirmek için kullanabileceğiniz renkli şekilli yumurta kalıpları hem çocuğunuzun kahvaltı iştahını artıracak hem de kahvaltı masalarının daha renkli olmasını sağlayacaktır.

Maydanoz doğrama makası

Gadgets de Cocina, Icool Icool Modern Mutfak Mutfak Malzemeleri

Salatalar için doğrayacağınız maydanozu resimde yer alan özel tasarımlı makas ile yapabilir, çok sıkılmamış tazeliğini koruyan maydanoz dilimleri ile kısa sürede salata yapabilirsiniz.

Havuz soyma makinesi

Pratik salata yapma yöntemlerinden biri olan havuç soyma makinesi, ile evinizde pratik bir şekilde havuç soyabilir, istediğiniz salatayı yapabilirsiniz.

Bu pratik mutfak bilgilerini siz de faydalı buldunuz mu?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler