Evinizin girişi için 8 parlak fikir

umit atdağ umit atdağ
homify
Loading admin actions …

Bu gün evlerin giriş alanları için farklı dekorasyonları bir araya getiriyoruz. Bir eve girerken ev hakkında fikir sahibi olabileceğiniz evin şık ve harika bvir ev olduğunu simgeleyen alanlar olan giriş alanlarını inceleyerek kendi evlerinizde uygulayabilirsiniz. Evlerin giriş alanları ile ilgili 10 parlak fikri inceleyebilir veya homify ev dekorasyonları sayfasında yer alan yüzlerce farklı örneği inceleyerek dilediğinizi kopya çekebilirsiniz.  Sıkıcı ve tatsız girişlerden vaz geçmeli ve şık olduğu kadar etkileyici özellikleri olan bu giriş alanlarını tercih etmeli ve evinize gelen dostlarınızın ağzının açık kalmasını sağlamalısınız.

Basit ve narin

Evinizin narin özelliğini kapıdan girişte hissetmek istiyorsanız giriş alanınızı resimdeki gibi narin ve basit bir tasarım ile güzelleştirmeli, estetik açıdan etkileyici ve özel bir tasarıma imza atmalısınız. Saksı bitkisi ile bu narinliği doğallık ile pekiştirebilirsiniz.

Şık ve minimalist

homify İskandinav Koridor, Hol & Merdivenler

Minimalist bir yaşam tarzına sahip seniz şık ve minimalist özellikleri ön planda olan resimdeki gibi bir tasarım yapabilirsiniz. Basit bir konsol, şık bir aydınlatma armatürü ve duvar boyunca aynalar ile kaplama yaparak giriş alanını şık bir alana çevirebilirsiniz.

Parlak renkler

Evinizin giriş alanını parlak renkler ile dekore edebilir giriş alanını bir panayıra çevirerek etkileyici bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Doğal çiçekler ile giriş alanını daha doğal hale getirebilirsiniz. Ayna veya tablo ile destekleyeceğiniz bu alan parlak renkler iel daha özel olacaktır.

Merdiven estetiği

Evinizde bir merdiven varsa örnek merdiven gibi estetiği en üst düzeyde olan bir tasarım yapabilirsiniz. Cam korkuluk ile şık bir tasarıma imza atabilir, bambu kamışları ile bu estetiği pekiştirebilirsiniz.

Orijinal askılıklar

Evin giriş alanında orijinal askılıklar yaparak evinizin aykırı bir tasarıma sahip olmasını sağlayabilir, standart tasarımların üzerine çıkarak evinizi daha görsel hale getirebilirsiniz. Askılık tasarımını kendiniz yapabileceğiniz gibi homify askılıklar sayfasında yer alan birbirinden şık askılık örneklerinden birini seçebilirsiniz.

Basit ve modern

Giriş alanında bir konsol olmasını istiyorsanız resimdeki gibi basit ve modern bir tasarıma sahip bu konsolu tercih edebilirsiniz.  Renk seçimleri tamamen size kaldığı gibi genel dekorasyon ile uyumlu olması avantaj oluşturacaktır.

Aksesuarlar

Evinizin giriş alanını sadece aksesuarlar ile de dekore edebilir, şıklığını pekiştirebilir, özel bir giriş alanı oluşturabilirsiniz.  Duvar tabloları, çerçeveler veya özel süs eşyalarını aksesuar olarak kullanarak evinizde harikalar yaratacağınız gibi çok şık ve etkileyici bir giriş alanına sahip olabilirsiniz.

Heyecan verici duvar kağıtları

homify

Sadece duvar kağıdı kullanarak evlerinizde harikalar yaratabilirsiniz. Duvar kağıtlarını özel tasarımlara sahip şekilde veya şık desenlere sahip olacak şekilde seçtiğinizde evinizde farklı bir hava oluşturacağınız gibi meydan resimleri olan duvar kağıtları tercih ettiğinizde eve girip kendinizi bu meydanın içindeymiş gibi hissederek ruhunuzu özgür bırakabilirsiniz.

Bu ev giriş modellerini siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler