Banyo temizlemenin en kolay yolu

umit atdağ umit atdağ
SUNSET STRIP RESIDENCE , McClean Design McClean Design Modern Banyo
Loading admin actions …

Tuvaletinizi temizlemek bir zorunluluk olsa da temizliği bir eğlenceye dönüştürmek sizin elinizde. Göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip banyo için doğru temizlik yöntemleri kullanarak  kısa ve pratik yoldan temizlik yaparak banyonuzun zarafetini koruyabilir, banyonuzun her zaman temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.  Çok zamanınızı almadan temizlik yapmak  ve düzenli bir banyoya sahip olmak için öncelikle banyoyu temiz kullanmalı, düzenli olarak banyo mobilyaları lavabo ve klozet gibi eşyaları temizlemelisiniz.  Düzenli yapılan temizliğin yanı sıra banyoya özgü temizlik yaparak da banyonuzu her zaman temiz ve zarif bir banyo haline getirebilirsiniz.

Lavabo

Banyo temizliği için öncelikle lavabolardan başlamalısınız. Lavabo seçiminde dikkat etmeli lavabo temizliğinde ise seramik ürünlere zarar vermeyecek,  çok amaçlı ve etkili bir temizleyici kullanmak çok önemlidir.  Etkili temizleyici maddeyi lavabo üzerine sıkıp dikkatli bir şekilde silerek lavabo temizliği yapabilir ve lavabonun zarar görmesini de önleyebilirsiniz. Beyaz seramik lavaboları temizledikten sonra parlatıcı özelliği olan sıvıları kullanarak silmeli pırıl pırıl olmasını ve banyoyu ışıl ışıl bir banyo haline getirmesini sağlamalısınız.

Küvet temizliği

homify Klasik Banyo

Banyo içinde yer alan küveti temizlemek için aynı temizlik maddesini tercih etmeli ve küvet iç yüzeyini iyice ovarak temizlemelisiniz Küvet i. yüzeyini iki kere silmeli dış yüzeyini de temizleyerek özen göstermelisiniz. Küvet etrafını dikkatli bir şekilde temizledikten sonra küvetin alt kısmını bir vileda yardımı ile silmeli, küvetin  tertemiz olmasını ve pırıl pırıl parlamasını sağlayarak banyo temizliğine devam etmelisiniz.

Cam kapılar

Banyo içinde yer alan duş kabinlerini her duştan sonra yıkamalı belirli periyotlarda  özel bir temizlik sürecinden geçirmelisiniz. Duş kabinlerinin kapısını temizlerken yapmanız gereken cam siliyor gibi doğru temizlik sıvısı tedarik etmeli,  cam silme teknikleri ile duş kabini kapısını silmelisiniz. Bu sayede evinizde pırıl pırıl parlayan bir duş kabininiz olacaktır.

Tuvaletler

Tuvalet temizliği için öncelikle bakterilere karşı etkili bir temizlik sıvısı ile temizlik yapmalı sonrasında parlatıcı özelliği olan sıvılar kullanarak temizliğe devam etmelisiniz. Tuvalet temizliği banyo temizliğine göre daha önemlidir. Bakteri yaşam alanı olarak ideal alanlar olan tuvaletler özel olarak düzenli bir şekilde temizlenmeli, klozet kapak menteşesi ve kenarları titiz bir şekilde silinmelidir. Aksi durumda bakterilerin yaşan alanı olan bir tuvalete sahip olabilirsiniz.

Banyo temizliği konusundaki bu ipuçlarını siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler