Görkemli bir hol mü istiyorsunuz? 6 göz alıcı fotoğraf!

Meral Eser Meral Eser
Studio in loft style, Rubleva Design Rubleva Design Endüstriyel Koridor, Hol & Merdivenler
Loading admin actions …

Konuklarınız evinizi ziyaret ettiğinde nasıl bir karşılama olsun istersiniz? İlk izlenim, giriş holü dizaynı ile verilir. Giriş holü dekorasyonu ile evin geri kalanı hakkında fikir sahibi olunabilir. Uygulanacak stil ve tarz ile ilgili dekor fikirleri için yaşam alanları ile bağlantı ve ilişkisi plan düzleminde de göz önüne alınabilir. Giriş holü dekorasyonu için nereden başlayacağını bilmeyenler için birbirinde güzel örnekleri bir araya getirdik. İşte sizlere birbirinden cazip giriş holü dekorları ve ilham veren örnekler!

Lüks ve şık

Şık aydınlatma unsurlarıyla son derece cazip ve şık bir giriş holü dizayn ediliyor. Özellikle konuklarınız için şık ve cazip bir karşılama olsun istiyorsanız, ferah bir atmosfer oluşturmak için aydınlatma unsurlarını mutlaka gözden geçirmelisiniz. Koridorlar, antre ya da giriş holü planlamasında yeterince doğal ışık almak mümkün değilse, suni aydınlatma unsurlarıyla cazip bir tmosfer oluşturmak mümkün. Duvar dekorlarından tavan dekoruna son derece şık ve ışıl ışık bir bir atmosfer oluşturmak, yepyeni bir görünüme sahip olmak aydınlatma unsurları ile mümkün.

Beyazın zarafetiyle ferah bir giriş

homify Modern Koridor, Hol & Merdivenler

Dekoratif bitkilerle son derece şık bir giriş holü dizaynına ne dersiniz? Tazelik ve ferahlığı evinize taşımanın en güzel yollarından biri yeşili giriş holünde kullanmak ve davetkar bir giriş dizayn etmek! Dekoratif bitki ve çiçeklerle daha şık ve göz alıcı bir giriş için ışıklandırma unsurlarına özen gösterebilirsiniz. Ayrıca, homify'da dekoratörler tarafından dizayn edilen farklı stil ve tarzda birçok örnek bulabilir, ilham alabilirsiniz

Tuğla duvar cazibesiyle natürel dokular

Natürel dokular huzur veren bir atmosfer oluşturmayı kolaylaştırır. Oldukça çarpıcı ve davetkar bir giriş değil mi? Kırmızı tuğla duvar yüzeyi natürel dokusuyla göz okşuyor. Duvar dekorları hem işlevsel hem de estetik açıdan değerlendiriliyor. Döşeme zemin kaplaması ahşap parke ile kırmızı tuğla duvarın bir araya gelmesiyle doğal malzemelerin uyum ve ahengi göze hitap ediyor.

Klasik stil cazibe unsurları

Şehir yaşamı, birçoğumuzu dar ve küçük antreler kullanmaya sevk etti. Buna rağmen geniş ve ferah giriş hollerine sahip olmak, şehirde yaşayanlar için de hayal olmamalı. Klasik ve modern öğeleri bir araya getirerek tasarlanan bu giriş holü, doğru ve ölçülü ışıklandırma ile şık bir karşılama yapmanızı sağlıyor. homify'da sizler için mimarlar ve tasarımcıların örnek çalışmalarını derlemeye devam ediyoruz.

Sanata yer açın

Duvar dekorlarına özen gösterin ve şık tablolarla sanata yer açın. Klasik stil öğelerden sonra, modern stil örneklerle devam ediyoruz. Gerek duvar dekorları, gerekse mobilya tercihleri ve zemin tercihleri göz yormayan, modern çizgiden uzaklaşmayan öğelerle dizayn edilmiş. Giriş holünü aydınlatan lamba aksesuarları ise geometrik formlar içeren modern çizgiyi sürdürüyor.

Huzur veren atmosfer

Giriş holü anlamına gelen antrelerle ilgili oldukça şık ve etkileyici örneklerle devam ediyoruz. Tavan dekoru ile ilgili geniş giriş hollerindeki önemine değindik. Döşeme zeminikaplamaları ile ilgili şık alternatifler de ilginizi çekebilir. İç mekanla bütünleşen, uyum ve ahenk içeren dekoratif fikirler değerlendirilebilir.

Bu yazımızı beğendiyseniz, ayrıca 'Küçük evleri toplu tutmak için 6 özgün fikir' yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Bu giriş holü modellerini siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler