Herkesin sahip olmak isteyeceği 6 ev!

Meral Eser Meral Eser
Rhiannon's House, Nutshell Construction Nutshell Construction Kırsal Evler
Loading admin actions …

Doğa ile iç içe bahçeli bir müstakil ev hayali mi kuruyorsunuz? Özellikle şehrin kalabalığından uzakta sakin ve huzurlu bir yaşam arzuluyorsanız bu evleri mutlaka görmelisiniz. Huzur veren bir yaşam için birçok ihtiyacın muntazam karşılandığı konforlu evlerde yaşamak isteriz. Benzer çizgilerle birbirini tekrarlayan apartman dairelerini görmekten sıkılmış olabilirsiniz. homify'da ilham veren projeler, bahçeli ya da havuzlu konut örnekleri ve dahasını bulabilirsiniz. Bu yazımızda herkesin sahip olmak isteyeceği 6 evi bir araya getirdik, bu güzel evlerden hangisi ilginizi çekiyor?

Canlılık ve tazelik

Son derece ferah bir atmosfer oluşturan çiçekler ve sarmaşıklar, duvar dekorlarına renk ve canlılık katıyor. Beyazlara bürünen cephesiyle sıcak bir atmosfere sahip olan müstakil ev projesi Akdeniz tarzı yaklaşımla dizayn edilmiş. Dekoratif bitki saksılarıyla davetkar bir girişe sahip olan konut, apartman dairelerinden sıkılanlar için ideal bir yuva niteliği taşıyor. Eve giden yolda taş zemin kaplama ve natürel dokularıyla huzur veren bir atmosfer mevcut.

Natürel güzellik

Taş cephe zarafeti ve geleneksel izler barındıran şahane bir konut ile devam edelim. Büyüleyici cephesi ile geniş bir alana yerleşen konutun enfes bir bahçe manzarasına bakıyor. Rüya gibi bir konuta sahip olmaya ne dersiniz? Natürel dokuları ile doğal taş duvar, ahşabın bir araya geldiği gözlerinizi okşayacak bir proje. Görkemli ve çarpıcı cephe manzarası natürel dokuları göz okşuyor.

Giydirme cephe malzemelerinde beyaz ahşap zarafeti

Beyaz ahşap giydirme cephe zarafeti ile verandalı bu ev sıcak bir atmosfere sahip. Peyzaj mimarisiyle dikkat çeken bu projede beyaz ahşap cephe aydınlık ve ferah bir atmosfer sağlıyor. Amerikan konut tipi özellikler taşıyan bu projede davetkar ve kullanışlı bir veranda mevcut. Ayrıca eğimli beşik çatı modeli de Amerikan tipi konutlarda olduğu gibi geleneksel unsurlar barındırıyor. Hem ferah hem de sıcak bir aile evi konsepti arayanlara ilham verebilir.

Lükse ve konforlu

Teras ve havuz kullanımı olanağı sağlayan, geniş bahçe alanı ile lüks ve konforlu bir yapı. Geniş bir araziye yerleşen bu konut enfes manzarası ve tam donanımlı planlamasıyla akıllara kazınacak. Enfes bir teras ve yüzme havuzu alanının buradan görüldüğü şahane bir manzarası mevcut. Ayrıca kolonlar cephe ile kontrast sağlıyor. homify'da mimarlar tarafından dizayn edilen birçok farklı stilde ev projesi bulabilir, ilgi çeken fikirler bulabilirsiniz.

Sıcak atmosfer

homify

Sıcak bir yuva arayanlara ilham verecek bu proje ise bir ailenin tüm ihtiyaçlarını muntazam karşılayacak şekilde dizayn edilmiş. 127 metrekarelik bir alana yerleşen bu konut, sıcak bir atmosfer sunuyor. Hem geleneksel izler barındıran klasik stil unsurlarla dizayn edilen bir konuta sahip olmak hem de modern çizgiler barındıran bir ev yaptırmak istiyorsanız bu konut size ilham verebilir. Konuklarınız için barbekü keyfi ile davetler verebileceğiniz teras alanı da mevcut.

Havuzlu villa konforu

Ferah bir atmosfere sahip havuzlu bir villa projesi ile sonlandıralım. Havuz keyfi ile geniş bir bahçesi olan bu konut birçok insanın akıllarına kazınacak. Geniş pencere açıklıklarıyla ortak yaşam alanları doğal ışığı muntazam alıyor. Aydınlık ve ferah bir atmosfere sahip konutun enfes bir manzarası mevcut. Yeni bir ev yaptırmak isteyenlere ilham verecek bu konut, bir ailenin tüm ihtiyaçlarını muntazam karşılayabilir. Dingin atmosferiyle birçok insanın rüyalarını süsleyebilir.

Bu yazımızı beğendiyseniz, ayrıca ’Hesaplı ve konforlu: Yeni bir ev sahiplenmeniz için ilham verecek 20 alçakgönüllü ev’ yazımız da ilginizi çekebilir.

Siz hangisini beğendiniz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler