Farklı renk ve tarzlarda 10 modern ev

umit atdağ umit atdağ
Smart Wood - баня и летняя кухня, Smart Wood Smart Wood Rustik Evler
Loading admin actions …

Ahşap, doğal bir malzeme olduğu için evinize, hayatınıza doğallığı getiren ve size huzurlu bir yaşamı sunan bir  yapı malzemesi olarak kullanılmaya başlanmış, verimli ve uygun maliyetli olması nedeniyle de günümüzde en çok tercih edilen yapı inşa malzemesi haline gelmiştir. Ahşap evler artık modern mimari ile birleştirilerek hayranlık uyandıran estetiğe ve görselliğe sahip evler haline gelmiştir. Bu gün birbirinden farklı renklere ve tarzlara sahip olan ahşap evleri inceliyoruz. Hepsi birbirinden özel olan bu evler her tarza ve her yaşam biçimine sahip olacak şekilde tasarlanmış ve hayata geçirilmiş. homify özel evler sayfasında yer alan bu ahşap evleri birlikte inceleyelim.

Modern mimari

Ahşap kullanarak bir ev inşa etmek istiyorsanız resimdeki gibi modern mimariye sahip olan bu ahşap ev modelini tercih edebilirsiniz. Verandası, balkonu özel renkleri ve beşik çatısı ile sizlere geniş ve konforlu bir yaşam sunan bu ev oldukça uygun bir maliyete de sahip.

İkiz evler

Modern tasarımlar ile ahşabı buluşturabileceğiniz bir diğer ev modeli de bu evimiz. İkiz olarak tasarlanan  bu ev modeli aynı zamanda  taş bir zemin üzerine oturtulmuş. Geniş pencereler ve kapılar  gün ışığının doğal iç ortamla daha fazla buluşmasını sağlamış.

Amerikan evleri

Modern mimaride yer alan amerikan evlerini ahşap olarak da inşa edebilirsiniz. Özellikle amerikan çiftlik evi modeli olarak bu evi tercih edebilirsiniz. geniş ve her detayı özenle tasarlanmış olan bu ev size huzur getirecek.

Şık tasarım ve eestetik

Ahşap evleri tasarlarken yaşam tarzınıza uygun bir tasarım yapmaya özen göstermelisiniz. Bu ev modelimizde olduğu gibi  şık bir tasarım yaparak tarzınıza uygun olmasını sağlayabilir, ahşabın estetik güzelliğini en üst seviye de yaşayabilirsiniz.

Çiftlik evi

Modern bir ev yer,ne klasik veya geleneksel bir ev tercih edebilirsiniz. Ahşap kullanılarak inşa edilen bu ev aynı zamanda sizi çocukluğunuza götürecek ve anılarınızın canlanmasını sağlayacaktır.

Doğa evleri

Beautiful Design Wooden House Namas Modern Evler Masif Ahşap Rengarenk wooden house,timber house,prefabricated house,modern homes,architecture,eco-friendly

Doğa içinde kendinizle ve doğa ile baş başa kalmak için  bu doğa evlerini tercih edebilirsiniz. Oldukça sade ve çekici olan bu ev aynı zamanda tamamen ahşap malzeme kullanılarak yapılmıştır. 

Farklı renkler

Ahşap evler genel olarak ahşap rengi ile boyanarak doğal kalmaları sağlanan ve doğallığın pekiştirilmesi ile doğal bir yaşam sunan evler olarak tercih edilir. Bu ev bu tanımdan çok farklı renklere sahip ev sahibinin tercihlerine göre renklendirilmiş özel bir ahşap ev olarak sizleri bekliyor.

İngiliz mimarisi

Amerikan evleri gibi ingiliz evlerini de ve mimarisini de ahşapla buluşturabilirsiniz. Bu ev modelinde olduğu gibi taş zemin üzerine mükemmel bir tasarım yaparak yaşantınızın geri kalanını huzur içinde geçirebilirsiniz.

Modern ve çekici

Modern bir eve sahip olup aynı zamanda doğal bir hayat yaşamak istiyorsanız resimdeki gibi modern tasarıma sahip ahşaptan inşa edilmiş bu ev modelini tercih edebilirsiniz. Zarif bahçesi ve ahşap doğallığı ile  mutlu bir hayat yaşamak sizin elinizde.

Özel tasarımlar

Tasarımcı kişiliğinizi ön plana çıkarmak ve kendinizi kanıtlamak için özel tasarımlar yapabilir, ahşabın her halini kullanarak evinizin kusursuz ve doğallığın en üst seviye de olmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Siz hangisini beğendiniz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler