Türkiyeli bir firmadan huzur dolu, çağdaş bir aile evi projesi

Özlem K. Özlem K.
homify Modern Yatak Odası
Loading admin actions …

homify 360° sayfamızın bugünkü konuğu ülkemizden bir iç mimarlık firması olan Hebart'ın komple dekorasyonunu gerçekleştirdiği, Sinpaş Lagün evlerinde bir villa. Çağdaş çizgilere sahip dekorasyona toprak renkleri hakim. Gelin bu huzur dolu aile evi projesinden birkaç örnek resmi hep birlikte inceleyelim.

Geniş, ferah ve çağdaş

Sinpaş Lagün İris villa homify Modern Oturma Odası Şömine & Aksesuarları

İlk resim villa şeklindeki konutun geniş oturma odasından. Toprak tonlarının yoğunluklu olarak kullanıldığı, insanda huzur hissi uyandıran bu oturma odası tasarımına çağdaş stil hakim. Keskin hatlara sahip bir kanepeye tamamen yuvarlak hatlara sahip modern bir tekli koltuk eşlik ediyor. Oturma odasının en göz alıcı detayları ise elbette mekana sıcak ve davetkar bir atmosfer kazandıran şömine ile gösterişli bir sarkıt avize.

Çalışma odası

Sinpaş Lagün İris villa homify Modern Çalışma Odası Aksesuarlar & Dekorasyon

İkinci resmimiz, çalışma odası olarak da kullanılan ikinci bir oturma odasından. Bu mekanda yine kahverenginin yoğun olarak kullanıldığını görüyoruz ancak bu sefer bej yerine acı kahve tonları ağır basıyor. İki modern çalışma sandalyesiyle kombine eidlen çalışma masası açıok renkli. L biçimli köşe koltuk takımı ise çalışma aralarında dinlenmek için ideal. 

Diğer açıdan çalışma odası

Sinpaş Lagün İris villa homify Modern Çalışma Odası

Diğer açıdan çalışma odasına baktığımızda duvarda şık bir çerçeve içine alınmış televizyonu görüyoruz. Molalarda biraz televizyona göz gezdirmenin ne sakıncası olabilir! Kahverengi beyaz çigili duvar kağıtları ve modern aydınlatma elemanı da odanın dikkat çeken diğer dekoratif unsurları.

Genç odası

Sinpaş Lagün İris villa homify Modern Çocuk Odası

Villanın genç odası en ilgi çekici mekanlardan biri çünkü bu alanda yatak odasının yanı sıra kendi minik oturma odası da var! 

Diğer açıdan genç odası

Sinpaş Lagün İris villa homify Modern Çocuk Odası

Her gencin hayalini kuracağı bu oda için bir tür açık planlı yatak odası diyebiliriz. Uzun dikdörtgen biçmindeki oda harika bir dekorasyona sahip. Karşılıklı iki cam cephesi olan odanın bir yanı yatak odası, diğer yanı ise oturma odası olarak döşenmiş. Arada ise iki alanı birbirinden fiilen ayırmak için alçak bir seperatör kullanılmış. 

Bir başka açı daha…

Sinpaş Lagün İris villa homify Modern Çocuk Odası

Bu açıdan baktığımızda kitaplık işlevine de sahip olan seperatörü daha açık görebiliyoruz. Oturma grubunun karşısında geniş bir televizyon ünitesi de yer alıyor. Oturma kısmının penceresinin önüne ise çalışma masası yerleştirilmiş.

'Tüm mekanlar için dekoratif seperatör seçenekleri' başlıklı yazımıza göz atmanızı da tavsiye ederiz.

Geniş bir gardırop

Sinpaş Lagün İris villa homify Modern Çocuk Odası

Hala genç odasındayız. Yatağın olduğu kısmın bir duvarı geniş bir gardıroba ayrılmış. Bir kanadı ayna kaplı olan gardırobun kapıları sürgülü, böylece alandan tasarruf sağlıyor ve konforlu bir kullanım sunuyor.

Ebeveyn yatak odası

Sinpaş Lagün İris villa homify Modern Yatak Odası

Son resmimiz ise ebeveyn yatak odasından. Geniş yatak odası bej tonlarında dekore edilmiş. Kullanılan tüm mobilyalar keskin çizgilere sahip, çağdaş stilde. Yatağın iki yanındaki komodinlerin üzerinde küre biçimli abajurlar yer alıyor. Komodinlerin arka taraflarında ise oldukça büyük çiçek resimleri var. Bu iki detay mobilyaların keskin biçimlerini kırarak güzel bir kontrast oluşturmuş. Taşlı aydınlatma elemanı ise mekana şık bir hava katmış. Dikkatlerimizi çeken bir başka detay ise karyolanın altında yerleştirilen LED  şerit ile yapılan aydınlatma çalılşması.

Bu aile evi projesini siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler