Nasıl bir yatak odası dolabı ? 10 örnek

umit atdağ umit atdağ
homify Modern Yatak Odası
Loading admin actions …

Mutlu bir yaşamın sırrı doğru bir evde yaşamak ve yatak odası dekorasyonunun kaliteli bir tasarıma, dekorasyona sahip olmasıdır. Evimiz bize pozitif enerji veren, hayatımızı güzelleştiren ve en önemlisi bize yaşama sevinci aşılayan yerlerdir.  Genel anlamda doğru bir yatak odası dekorasyonu her zaman bir adım önde olmamızı ve mutlu olmamızı sağlar. Bu gün yatak odası dekorasyonlarında kullanılan mobilyalardan biri olan yatak odası dolaplarının tasarımlarını inceliyoruz. Yatak odası dolap tasarımlar her yatak odasına özgü olsa da  yatak odasının geometrik formu, kullanışlılığı, zarafeti ve modernliği bakımından doğru bir tasarım yapılması şarttır. Homify yatak odası modellerinde yer alan ve farklı tasarımları ve yerleşim planları ile insana huzur veren yatak odası dolap modellerini inceleyerek kendi eviniz için bir yatak odası dolap tasarımı yaptırabilir veya özel bir tasarım yaparken bu modellerden yararlanabilirsiniz.

Çift kayar kapı

Yatak odası içinde en az yer işgal eden ancak en fazla muhafaza alanına sahip olan yatak odası dolabı her zaman en ideal dolap türüdür. Bu yatak odası modelimizde çift kayar kapağı ve raflı iç tasarımı ile yatak odasına can veren bir dolap modelidir. 

Duvar dolapları

Geleneksel evlerde yer alan ve duvar boyunca size muhafaza alanı imkanı sunan bu dolap modeli aynı zamanda eskitilmiş ahşap modeli olarak da yatak odası içinde dekorasyonun göz bebeği konumunda olacaktır. ayrıca şıklığı ile de göz kamaştırıyor.

Aynalı dolaplar

Detay aşığı Cabinet, CABINET CABINET Klasik Giyinme Odası Ahşap Ahşap rengi Elbise Dolabı & Komodinler

Yatak odasının işlevselliğini ön plana çıkarmak için yatak odası dolap kapaklarının aynalı olmasına ve işlevselliğinin en üst düzeyde olmasına dikkat etmelisiniz.  Bu tasarım ile hem yatak odanız daha geniş görünecek hem de daha zarif bir dolaba sahip olacaksınız. 

Çok bölmeli dolaplar

Yatak odası dolaplarını çok bölmeli olarak düşünecekseniz  cam kapaklar size daha şık ve daha görsel bir dolap imkanı sağlayacaktır. Filmli camlar yansıma özellikleri ile oldukça mükemmel tasarımlara sahip dolaplar ortaya çıkaracaktır.

Ahşap dolaplar

Yatak odası içinde ahşabın yoğun olduğu bir tasarım yapacaksanız  bu model gibi ahşap bir yatak odası dolabı düşünmelisiniz. Doğal ve ahşap görünümlü bu dolap size kusursuz bir yatak odası  tasarımı sunacaktır.

Açık dolaplar

Kapaklı veya kayar kapaklı dolaplar yerine açık kapağı olmayan dolap modelleri size oldukça şık bir yatak odası dekorasyonu yapma imkanı sunacağı gibi düzenli bir dolap içi tasarımı da sunacaktır. 

Şık tasarımlar

homify Modern Yatak Odası

İster duvar boyunca ister küçük bir dolap tasarımına sahip olun her iki durumda da dolap tasarımının şıklığı ön plandadır. Şık bir dolap tasarımı hem yatak odasının şık bir dekorasyona sahip olmasını sağlar hem de dolabınızın görsel olarak kusursuz olmasını sağlar. 

Panjur kapılar

Ali Dürüst Evi - Arnavutköy, DEKORSE DEKORSE Modern Çocuk Odası

Yatak dası dolap modelinize göre panjur kapılar tercih edebilirsiniz.  Panjur kapılar yatak odası içinde doğal bir iç ortam oluşturacak, özel aydınlatmalar ile desteklediğiniz de bir evin dış cephesi gibi görünen bir dolaba sahip olduğu hissine kapıalacaksınız.

Desenler ve renkler

homify Modern Yatak Odası

Yatak odası iç dekorasyonuna göre desenler ve renkler tercih edilmelidir. Koyu renklerin yoğun olduğu bir tasarım yapacaksanız resimdeki gibi özel desenlere sahip bir yatak odası dolabı tercih edebilir, tavana kadar uzanan dolabın bir kısmını farklı renklerde tercih edebilirsiniz.

Ateşin rengi: kırmızı

Yatak odası içinde romantik bir iç ortam oluşturmak için ateşin rengi olan kırmızıyı tercih edebilirsiniz. Ateş kırmızısı renkler ile kusursuz bir yatak odası dekorasyonuna ve etkileyici bir dolaba sahip olabilirsiniz.

Siz hangi örneği beğendiniz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler