Ayrılmak istemeyeceğiniz 20 yatak odası

umit atdağ umit atdağ
Nest - Private residence at Koregaon Park, TAO Architecture Pvt. Ltd. TAO Architecture Pvt. Ltd. Modern Yatak Odası
Loading admin actions …

Bugün size evin en önemli ve samimi odalardan birisi olan yatak odaları için oldukça geniş bir dekorasyon yelpazesi sunuyoruz.  Bu dekoratif ve yapısal fikirler sayesinde odanızın yeniden düşünülmesi, dekorasyonunun yenilenmesi veya yeni sahip olacağınız eviniz için ilham alabilir, hayal gücünüzü artırabilirsiniz. Uluslar arası tasarım ofisleri ve mimarlar tarafından tasarlanıp uygulanan bu yatak odası modellerini homif zarif yatak odası modelleri sayfasında bulabilirsiniz. Sizler için bir araya getirdiğimiz yatak odası modellerini birlikte inceleyelim.

Klas ve misafirperver

homify İskandinav Yatak Odası Aksesuarlar & Dekorasyon

Aksesuarlar ile bezeli şık bir yatak odası dekorasyonu yapmak için oldukça klas duran zarif ve misafirperver bir yatak odası modeli olarak bu modeli tercih edebilirsiniz. 

Yerleşik ve bağımsız

Aykırı bir tarza sahip olan bu yatak odası modeli oldukça yerleşik ve bağımsız özellikleri ile göz kamaştırıyor. Evinizde göz kamaştırıcı bir yatak odası için bu modeli baz alabilirsiniz.

Işıl ışıl

Geniş bir pencere sahip olan ve canlı renkleri ile sizi kendisine çeken bu yatak odası ışıl ışıl ve oldukça şık bir yatak odası olarak herkesin sahip olmak isteyeceği kadar güzel bir yatak odası.

Hidromasajlı küvet lüksü

İhtişam sevenler için ideal bir tasarım olan ve hidromasajlı küvet ile lüksün tadına varabileceğiniz bu model yatak odası olarak özel bir yere sahip. 

Yuvarlak desenler

Kare ve dikdörtgen gibi geometrik formların yanında aykırı olarak duran yuvarlak formlara sahip olan bu yatak odası  kusursuz tasarımı ile göz kamaştırıyor. 

Basit ve şık

Basit tasarımı ve basit formu ile göz kamaştıran bu yatak odası her evde olması gereken bir yatak odası modeli Zarafeti ve sadeliği yatak odasına farklı bir hava kazandırmış.

Renkli ve özel

Renkli kişiliğinize uygun olan ve zarafeti ile insanı etkileyen bu yatak odası canlılığı ile de insana huzur veren bir yatak odası olarak evini için oldukça ideal bir model. 

Minimalist tarzlar

La belleza de lo simple , cs cs Minimalist Yatak Odası

Sadeliği ve minimalist yaşamı sevenler için en ideal model olarak minimalist yatak odası modeli  ve beyaz renk çok doğru bir tercih olacaktır. Sade ve şık olan bu yatak odası pozitif bir enerji yumağını andırıyor.

Beyaz ve ahşap

Beyaz rengin asaleti ve ahşabın zarafetini birleştirdiğinizde ortaya resimdeki gibi etkileyici ve sade bir yatak odası modeli çıkıyor. Küçük yatak odaları için oldukça ideal. 

Büyüleyici modeller

Geniş pencereleri, zarif tasarımları ve şık dekorasyonları ile büyüleyici özellikleri olan bu yatak odasını gören herkes hayran hayran bakıyor. Evinize hayran kalınmasını istiyorsanız benzer bir tasarım yapabilirsiniz.

Özel tasarımlar

homify Minimalist Yatak Odası

Basir formlar, geometrik formların dışında yer alan ve özel tasarımı ile işlevselliğini ön plana çıkaran bu yatak odası modeli kendini farklı hissedenler için en ideal yatak odası tasarımı olarak yer alıyor. 

Pürüzsüz ve şık

Bir yatak odasının etkileyici olması, pürüzsüz ve şık olması için en önemli şart doğru bir yerleşim planına sahip olması, geniş pencerleri ile doğal gün ışığı almasıdır. Beyaz renkli nevresimler odaya hayat veriyor. 

Deniz esintisi

Yatak odası içinde deniz esintisi yaratmak ve ferah bir yatak odası tasarımı yapmak isteyenler için tasarlanmış bu yatak odası modeli  oldukça cezbedici bir görünüme sahip.

Dinamik ve modern

Modern bir yatak odası tasarımının hayat dolu olması için dinamik ögeler içermesi şarttır. Dinamik ögeler ile bezeli bu yatak odası tasarımı çok modern bir tasarıma sahip. 

Yüzde yüz zarif

Zarif ve elegant bir yatak odası tasarımına ihtiyaç duyuyorsanız bu yatak odası modeli tam istediğiniz özelliklere sahip. Aydınlatması, aynası ve yatağı ile oldukça zarif. 

Doğal bir yatak odası

Basit tasarımı, zarafeti ve doğallığı ile insana huzur veren, ahşap yatak karkası ve beyaz renkleri ile oldukça zarif olan bu yatak odası her yönü ile çekici duruyor.

Koyu renkler

homify Modern Yatak Odası

Yatak odasının asaletini ortaya çıkaran ve zarif olmasını sağlayan en önemli unsur renkleridir. Koyu renkli tasarımlar yatak odasının zarafetine katkı sunduğu gibi asaletini de ön plana çıkarır.

Aydınlık tasarımlar

Attikawohnung, Stein am Rhein, Dost Dost Minimalist Yatak Odası

Işıl ışıl ve zarif olan tasarımlar için en ideal tasarımlardan biri de resimde yer alan ve aydınlık özellikleri ile kusursuz olan bu yatak odası modelidir. 

Tavan arası modeller

Yatak odası için ideal yeriniz yoksa tavanda arası veya çatı katı   tasarımları tercih edebilirsiniz. Çatı katının aydınlık olması için özel ışıklılar yapabilirsiniz. 

Rengarenk modeller

Yatak odası küçük ise en ideal yöntem rengarenk bir yatak odası tasarımı yapma ve yatak odasının renkli olmasını sağlamaktır. 

Siz hangisini beğendiniz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler