Herkesin hayali harika rustik bir aile evi

Casa MoDà: Stile e qualità senza tempo su misura curato in ogni suo dettaglio, Architetti Baggio Architetti Baggio Klasik Yatak Odası
Loading admin actions …

Farklı stilleri birleştirmeyi deneyip, dengeli bir sonuç elde etmek, herhangi bir mimari ve iç mekan tasarımı projesi yapmak oldukça zordur. Riskli ve kolay olmayan tarzları karıştırarak mükemmel sonuç elde edilmiş bir evi ziyaret ediyoruz bu gün. Şaşırtıcı derece de kusursuz olan, estetiği, şıklığı ve detaylarının uyumu ile büyüleyen bu ev bir aile evi olmaktan çok öte bir şaheser olmuş. Rustik özellikler ile çağdaş özelliklerin bir arada kusursuz bir kontrast oluşturduğu,  kalitenin ve konforun göz kamaştırıcı bir şekilde evin her köşesine yayıldığı bu proje uzmanlık gerektiriyor. Baggio mimarlık ofisi uzmanları tarafından tasarlanan ve rustik özelliklerin modern mimariye yedirilmesi ile oluşturulan bu ev aynı zamanda bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dekore edilerek mükemmel bir sonuç ortaya çıkarılmış. Farklı stillerin bir arada harmonik bir uyum sergilediği, göz kamaştırıcı özelliklerinin bir arada olduğu bu evi birlikte inceleyelim.

Dış cephe

Ön cephelere ve cephe hacmine ilk baktıkça, rustik mimariyle ilişkili olduğumuz tüm geleneksel unsurları bir arada görüyoruz. Eğimli çatılar, dik rampalar veya ahşap veranda ile  birlikte yapıda açıkça görülen rustik bir stili açıkça göze çarpıyor.  Taş sundurmanın güçlü, açık renkli direkleri, evin çevresini ve dış cephe mimarisini gözler önüne seriyor.

Giriş alanı

Eve girdiğinizde sizi memnuniyetle karşılayan bir giriş alanına sahip olmak istiyorsanız bu evin giriş alanı gibi sade, beyaz renklerin dans ettiği, ferah bir giriş  alanı düşünebilirsiniz. Davetkar bir giriş alanı size hem huzur verecek hemde misafirlerinize karşı mahçup etmeyecektir.

Modern iç mekan

Evin içi ne kadar bir aile evi olarak tasarlanmış olsa da modern ve çağdaş akımın izlerini taşıyor. Tv ünitesi, beyaz renkli orta masa ve oturma grubu iç mekanın pozitif enerji yayan bir mekan olmasını sağlamış. 

Şık aydınlatmalar

İç mekanların modern tasarımı şık aydınlatma armatürleri ile desteklenerek kusursuz bir iç mekan dekorasyonu ortaya çıkarılmış. Bir aile evinden çok öte bir dekorasyon yapılarak evin mükemmel olmasına özen gösterilmiş.

Merdiven zarafeti

İki katlı bu aile evinde üst kata ulaşımı sağlayan  merdiven ahşap görünümlü şık bir kaplama malzemesi ile kaplanarak merdivenin evin en zarif alanı olması sağlanmış.  Beyaz renklerim içinde oldukça şık görünüyor.

Ahşap tavanlar

Rustik izlerin göze çarptığı bu alanda ahşap tavanlar odanın doğallığını pekiştirmiş. Ayrıca özel aydınlatma armatürleri ahşap tavan ile oldukça estetik bir uyum sağlamış. 

Banyo

Evin banyosunu incelediğinizde  ahşap tavanlı çatı katının banyoya dönüştürüldüğünü görüyorsunuz. Duş kabininin şeffaf olması ve aydınlatma için pencerenin bulunması  banyonun havadar ve ferah olmasını sağlamış. 

Gizli bir hazine

Ev sahiplerinin zevklerine hitap eden bu alan bir şarap mahzeni olarak dekore edilmiş.  Misafirlerinize sunmak istediğiniz veya kendi zevkinize özel şarapları bu alanda muhafaza edebilir bu alanı şarap hane olarak kullanabilirsiniz.

Açık alanlar

Evin dışı da içi gibi oldukça zarif bir dekorasyona sahip. Şık açık alan tasarımları, yeşil alanlar ve taşların kullanıldığı bu alanlar evin dış alanının modern ve çağdaş alanlar olmasını sağlamış. Ayrıca renkli çatı bahçedeki gülleri andırıyor.

Çim alan

Bahçe içinde özel olarak ayrılmış alan olan yeşil çim alan ve etrafındaki yürüyüş alanları  şık bir bahçeden çok öte bir yaşam alanı, çocuklar için oyun alanı ve dört mevsim yeşil kalan bir bahçe ortaya çıkarmış. 

Bu ev projesini siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler