Size güzel yaz günlerini anımsatacak 6 şahane ev projesi

Meral Eser Meral Eser
Villa San Diego-Sotogrande, Alejandro Giménez Architects Alejandro Giménez Architects Akdeniz Balkon, Veranda & Teras
Loading admin actions …

Artık beton binalar görmekten sıkıldıysanız, size yaz günlerini anımsatacak ve tatil keyfini tattıracak güzel ev örneklerini gözden geçirebilirsiniz. Akılcı çözümlerle bir ailenin tüm ihtiyaçlarını muntazam çözecek şekilde dizayn edilen evler rüyaları süslüyor. Bu yazımızda güzel yaz günlerini anımsatacak 6 şahane ev projesini ele aldık. Dekoratif öğelerden ışıklandırma unsurlarına tam donanımlı döşenen bu müstakil evlerden hangisi ilginizi cezbediyor?

Huzur veren atmosfer

Geleneksel izler taşıyan ve bir o kadar ferah ve iç açıcı bir atmosfer sunan bir konut projesine ne dersiniz? İki katlı binanın bir ailenin tüm ihtiyaçlarını muntazam karşılayan planlaması ve akılcı çözümleriyle ferah odalar sunması birçoğumuzun beklentilerini karşılar. Girişi daha davetkar kılan büyük dekoratif saksılar ve çiçeklenen pencerelerle iç açıcı bir manzara ve cephe dizayn ediliyor.

Özenli peyzaj

Peyzaj mimarisi ve ışıklandırma unsurları son derece cazip bir cephe dizaynı oluşmasını teşkil ediyor. Işıklandırma unsurlarıyla daha da cazip bir görünüme kavuşan bu duvar dekoru, ev dekorasyonu ile uyumlu açık tonlarda, doku ve yüzeyleri ön plana çıkacak ışıklandırma unsurları ile dizayn edilmiş. Böylesi enfes bir villaya kim sahip olmak istemez ki?

Işıklandırma unsurları

Havuzlu bir modern villa sahibi olmak isteyenlere ilham verecek bir proje. Çok büyük ve geniş bir arsaya sahip olmayabilirsiniz. Buna nazaran son derece şık, ferah ve iç açıcı bir atmosfere sahip bir kat planı ve bahçe modeli dizayn edebilirsiniz. Geniş pencere açıklıkları ile bahçe alanı bütünleşiyor, havuz keyfi ise paha biçilemez.

İç ferahlatan bir yazlık

Yazlık keyfi ve tatil manzaralarını özleyenler için enfes bir proje. Geniş bahçeli havuzlu villalarda yaşamak isteyenler için nadide bir örnek. Mavi ile beyazın zarafetinin buluştuğu villa alanı, doğa içinde nefis bir manzaraya eşlik ediyor. Tüm ihtiyaçları muntazam karşılayan konforlu bir villa. Yaz aylarında içinden çıkmak istemeyeceğiniz büyüleyici bir atmosfere sahip.

Görkemli ve şık bir cephe

Görkemli cephesi, sütunlar ve zarif peyzaj mimarisi ile dikkat çeken bir villa. Birçok farklı stilde konfor sunan evler, gerek cephesi ile gerek iç dizaynı ile fark yaratan modeller oluyor. Klasik stilden vazgeçmeyenler için modernist çizgilerle buluşturan bir villa modeli. Burada beyaz rengi daha da ön plana çıkaran şık detaylar arasında, duvar zemini kaplama rengi, görkemli sütunlar ve geniş saçaklar bulunuyor.

Geniş bahçeli müstakil bir konut

Hayallerinizi nasıl bir ev süslüyor? Geniş bahçeli ve havuzlu bir eve ne dersiniz? Birçok ihtiyacı tek projede çözümleyen şahane bir villa projesi ile sonlandırıyoruz. Peyzaj mimarisi bir evin dış cephesi ve bahçesini güzelleştiren, incelik isteyen öğelerden biridir. Hem ferah hem de iç açıcı bir manzaraya sahip müstakil ev projesi, doğal dokularla örtülü nefis bir bahçeyi bünyesinde barındırıyor ve geniş bir havuz modeli dizayn edilmiş.

Bu yazımızı beğendiyseniz, ayrıca 'İngiliz tarzı ev dekorasyonu' yazımız da ilginizi çekebilir.

Siz hangisini beğendiniz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler