Yeni Fikirlere Geri Dön

Çatı Pencere Jaluzisi Hangi Pencerelerde Kullanılır?

Fakro Çatı Penceresi Fakro Çatı Penceresi
Düzenle
Fotoğraf ekle

Sektörünün öncüsü kuruluşumuzun güvenli çatı pencereleri, hem evlerde hem çeşitli işletmelerde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kolay kullanım özelliğinin yanında yüksek emniyetiniz göz önüne alınarak imal edilen çatı pencerelerimiz yıllar boyunca sağlamlığını kaybetmez. Garantili ve belgeli ürünlerimiz evinizin dekorasyon anlayışına uygun zengin renk ve boyutlarda tasarlanmaktadır.

Güvenliği esas alan çatı penceresi modellerinden biri olan duman çıkışı çatı pencereleri, özellikle çatı çıkışlarında ve üst bölümlerinde yangına karşı en etkili savunma sistemlerinden biri olarak tercih edilmektedir. Tahliye çatı pencereleriyle hem can hem de mal güvenliğinizi korumanız çok daha kolay olmaktadır. Ofislerde bulunan varlıklarınızın korunması için havanın ve dumanın çıkışını sağlayan bu pencereleri firmamızdan talep edebilir, emniyetiniz için doğru yatırımı yapabilirsiniz. 

Dekoratif çözümler söz konusu olduğunda firmamızın size sunacağı, ağırlıkla poliüretan ve ahşap çatı penceresi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Yeni inşa edilmiş veya yenilenen mekanlara uygulanacak çatı pencereleri, eski tip çatı pencerelerinden çok daha sağlam ve estetik bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Eşyalarınızla ve tavanla uyum sağlayacak beyaz çatı pencereleri çok fonksiyonlu özellikleri sayesinde iç ortamı rahatça aydınlatmanızı sağlar. Teras pencere modellerimiz ise ortamı aydınlatırken manzaradan çok daha etkin faydalanmanızı kolaylaştırır. Tüm ürünlerimiz yalıtım bakımından son teknolojiye uygun üretilmiştir. Ürünlerimizle ilgili merak ettiklerinizi bizimle paylaşmak için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirisiniz. 

Kaynak: https://www.fakrocatipencereleri.com/fakro-cati-pencere-jaluzisi.html