Yeni Fikirlere Geri Dön

Çatı Penceresi Kullanım Amaçları

Teras Kapama Teras Kapama
Düzenle
Fotoğraf ekle

Ev tercihleri son zamanlarda tek katlı ve dublex ya da triblex olarak rahatlığı yaşamak isteyenlerin tercihi olmaktadır. Çatı katları artık küçük bir oda, depo amaçlı kullanım amaçlarını fazlalaştırmıştır. Kitap okuma penceresi olarak tercih edilebilmekte ya da yatak oda yapılıp gökyüzü manzarasını daha iyi görmek isteyenlerin tercihi olmuştur. Yağmuru daha iyi izleyebilmek, ışığı, güneşi daha dik açıdan yaşayabilmek isteyenlerin tercihi olmuştur. Çatı katı artık bilinen kapalı renksiz, karanlık olmaktan çıkmakta, tarzı, modayı, yeniliği, doğayı daha çok yaşamak isteyenler için çatıya yerleştirilen pencereler ile yaşam kalitesini arttırmak artık çok kolaylaşmıştır. Firmamızdan bu hizmeti alabilirsiniz.

Kullanım Amacına Göre Çatı Pencereleri Dışarıdan açılamaz, ısıyı içeriye hapseden model çatı penceresi, rahatlığı, konforu aynı anda yaşatmaktadır. Kapalı basık havasını değiştirmek isteyenlerin tercihi olan çatı pencere uygulamaları, desenler pencere kıyı ahşaplara modeller eklenebilmekte, istenilen renk seçimleri sunulabilmektedir. Her çatıya uygun küçük, orta ve büyük tarzlar mevcuttur. Çatı katları pencereler ile nostaljik odalara dönüştürülebilmektedir. Kitap okuma odası, çocuk odası, yatak odası, çalışma odası gibi farklı odalara çevrilebilmektedir. 

Birbirinden farklı kullanım amacına göre kullanışlı hale getiren çatı pencereler artık hemen hemen her evde tercih edilmektedir. Doğayı, ışığı daha net hissetmek, yaşamak isteyenler artık yaşam odalarına pencere açarak farklılık yaratmaktadır. Bizden bu hizmeti alabilirsiniz. Çatı Penceresi Modelleri Her evin kendine özgü modeller geliştirilerek, uyumluluk sağlayabilecek pencereler fazla model seçenekleriyle kişilerin yaşam tarzını güzelleştirmektedir. Standart pencere modelleri günümüzde en çok tercih edilen model arasındadır. Dış cephe yapısına uygun temizliği kolay, yatay, dikey, istene şekillere uygun modeller uygulanarak özel yapılabilmektedir. PVC, ahşap, pimapen her evin görselliğini bozmadan uyumluluk sağlanarak istenilen modelde çatı pencereleri yapılabilmektedir.

Kaynak; https://www.fakrocatipencereleri.com