Muğla'dan 3D modellenmiş iç mekan tasarımları

Meral Eser Meral Eser
İç Mekan Tasarımlarımlarımız, SKY İç Mimarlık & Mimarlık Tasarım Stüdyosu SKY İç Mimarlık & Mimarlık Tasarım Stüdyosu Modern Banyo
Loading admin actions …

Mimariden iç mimariye, 3D görselleştirme, iç ve dış mekan tasarımı alanlarında hizmet veren uygulama firmaları, homify'da projelerine yer veriyor. Bu yazımızda, Muğlalı firma Sky İç Mimarlık & Mimarlık Tasarım Stüdyosu tarafından dizayn edilen iç mekan tasarımı projeleri ve 3D görselleştirme çalışmalarını yakından inceleyeceğiz.

Konut sahibi olmadan önce, ölçekli tasarım ve 3D görselleştirme projeleri üzerinden hayallerinizdeki evi tasarlamak mümkün. Sky İç Mimarlık & Mimarlık Tasarım Stüdyosu, konut projelerinden ticari yapılara, birçok alanda iç ve dış mekan tasarımı ile ilgili hizmetler veriyor.Bu yazımızda firmanın mekan tasarımı projelerine yer verdik. 3D görselleştirme projeleri, konut sahibi olmak isteyenlere yapılacak değişikliklere önceden karar verme avantajı sağlıyor. Hayalini kurduğunuz evin bitmiş halini görmek ve hatta yapı inşasına geçmeden önce içinde gezmek ve gözlemlemek büyük avantajdır.

İç mimarlık ve mimarlık alanlarında hizmet veren firma, Muğla'daki profesyonellerimizden. Sky İç Mimarlık & Mimarlık Tasarım Stüdyosu, iç mekan tasarımı ve 3D görselleştirme projelerinin yanı sıra, uygulama projelerinde de hizmet veriyor.

 Sky İç Mimarlık & Mimarlık Tasarım Stüdyosu imzası taşıyan iç ve dış mekan tasarımı projelerine göz atmak için, ayrıca firmanın homify sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.


Salon tasarımı

Konut projelerinden ticari yapılara iç ve dış mekan tasarımı ile uygulama projelerine imza atan  Sky İç Mimarlık & Mimarlık Tasarım Stüdyosu, bu gördüğünüz projede modern bir oturma odası için 3d görselleştirme çalışması hazırlamış. Modern oturma grupları, TV ünitesi için ahşap plaka ve beyazı buluşturan dekoruyla son derece ferah ve iç açıcı bir mekan.

Modern ve şık banyo

Banyoda ahşap dekorlarla nötr gri tonların bir araya geldiği bu örnekte modern çizgiler kullanılmış. Modern sarkıt lambalar, banyo dekorasyonunda kullanılan renklerle kontrast oluşturuyor. Çift modern çanak lavabo ile ahşap tezgah, tavan dekoruyla bütünleşiyor. Zemin kaplamaları göze hitap ederken beyaz banyo elemanlarıyla uyumlu beyaz bitki saksıları banyoya ferahlık katıyor.

Göz yormayan renk tonları

Pastel renk tonları gibi göz yormayan tonların bir araya geldiği bir banyo istiyorsanız bu örneğimiz size hitap edebilir. Son derece ferah ve iç açıcı bir atmosfer oluşturmak için, renk ve desenleriyle göz yormayacak renk kombinasyonlarını kullanabilirsiniz. Duvar fayanslarında kullanılan desenler banyo dekorasyonu ile bütünleşiyor. Modern cam duş kabini ile şeffaf yüzeyler banyoya derinlik katıyor.

Nötr gri tonlarıyla modern banyo

Modern banyo dekorasyonuna farklı bir bakış açısıyla farklı yorumlar getirmek için 3D görselleştirme projelerine göz atabilirsiniz. Profesyonellerin desteğiyle banyonuz yapılacak değişiklikleri aşama aşama ya da farklı katmanlarla yenilenmiş hallerini gözlemleme olanakları yakalayabilirsiniz. Bu gördüğünüz banyo dekorasyonunda nötr gri tonları ile ahşap açık raf sistemleri muntazam uyum sağlamış.

Eklektik stil mutfak

Kırmızı tuğla duvar ve kemer kullanılan bu mutfak tasarımında ise modern çizgiler de mevcut. Son derece şık ve ferah bir atmosfere sahip mutfak dekorasyonunda sade ve yalın çizgilerle klasik unsurlar buluşuyor. Mutfak görselleştirme projeleri için destek alabileceğiniz uzmanlar, aynı zamanda uygulama projelerine de imza atıyor.

Yatak odasında sıcak atmosfer

Ahşap tavan dekoru ile yatak başlığıyla bütünleşen duvar dekoru son derece muntazam ve şık. Yatak odasında sıcak bir atmosfer oluşturmak isteyenlere hitap edebilecek bu projede, ahşabın başrolde olduğu şık ve modern bir yatak odası örneği tasarlanmış.

3D küçük banyo görselleştirme projesi

Küçük banyolar için farklı zemin kaplamaları, renkli ya da desenli katmanların uygulandığı proje örneklerini gözden geçirebilirsiniz. Bu gördüğünüz banyo modeli için daha farklı renk ve desenli zemin kaplamalarını seçmek ve uygulama öncesi görme şansı elde etmek mümkün.

Ferah ve iç açıcı atmosfer

Kontrast renkler yerine daha yumuşak tonların uygulandığı banyo dekorasyonunda yapılan değişiklikleri burada gözlemleyebilirsiniz. Göz alıcı ve şık.

Yeşili davet eden salon tasarımı

Doğadan yeşil tonlarıyla nötr renklerin bir araya geldiği salon tasarımında sıcak bir atmosfer oluşturacak unsurlar kullanılmış. Şömine ve TV keyfi ile modern oturma gruplarının kullanıldığı salon dekorasyonunda duvar ve tavan dekorları bütünleşiyor. Plakaların yanı sıra dikey bahçe modelleri ya da doğadan yeşil tonlarıyla manzaralı duvar kağıtları modellerini uygulama projelerinde görebilirsiniz.

Modern ve geniş bir yatak odası

Modern çizgilerin hakim olduğu yatak odası tasarımı örneğinde görüldüğü gibi farklı zemin kaplamaları türlerini seçebilir, profesyonellerden beğendiğiniz desen ya da renk tonlarına uygun kaplama malzemelerini isteyerek proje görsellerinde nasıl durduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Kat terası

Mimarların profesyonel desteği ile iç ve dış mekan düzenlemelerinin yanı sıra uygulama projelerine göz atabilirsiniz. Kat terası örneğinde görüldüğü üzere 3D görselleştirme ve mekan tasarımı örnekleri nasıl bir uygulama projesi yapacağınız ile ilgili fikir verecektir. Hayallerinizdeki evi tasarlamak için profesyonellerle irtibat kurabilirsiniz.

Sky İç Mimarlık & Mimarlık Tasarım Stüdyosu imzası taşıyan bir diğer proje için, ayrıca 'Muğla Milas'tan bahçe ve iç mekan düzenlemesiyle cafe tasarımı' yazımıza da göz atabilirsiniz.

İç ve dış mekan tasarımı projeleriyle ilgili hangi örnekleri beğeniyorsunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler