Yeni Fikirlere Geri Dön

Çelik Kapı Modelleri ile Güvenli ve Güzel Ev Örnekleri

Çatı Ustası Hizmetleri Çatı Ustası Hizmetleri
Düzenle
Fotoğraf ekle

İnsanoğlu var olduğundan bu yana barınma temel ihtiyaçları arasında olmuştur.Her geçen gün artan nüfus gelişen teknoloji ile birlikte bu barındığımız yerler daha modern bir hale gelmiştir.Gelişen teknoloji ile birlikte evlerimiz de daha modern daha güvenlikli bir alan olmuştur.Güvenlikli olmasının sebebi ise altın , gümüş gibi değerli madenlerin işlenip ziynet eşyası olarak kullanılması ve bunların evlerimizde muhafaza etme isteğidir.Bunun sonucunda çelik kapılar ortaya çıkmıştır.Çelik kapılar sac ve lamalarla desteklenen güçlendirilmiş dışarıdan zorlamayla açılması imkansız olan sağlam yapılardır.En belirgin özelliği çelik kapıların oksitlenmez olmasıdır. Dış yüzeyleri cilalı olduğu için nemli bir bez ile kolay bir şekilde silinebilir.Çelik kapı alırken dikkat edilmesi gereken birtakım unsurlar vardır.Bunlar:

-Ölçülerin standartlara uyguluğu

-İmalatı standartlara uygun olması

-Çelik kapının montaj esaslarına dikkat edilmesi

İnsanların istekleri doğrultusunda çelik kapının farklı farklı modelleri ortaya çıkmıştır.Şimdi bunlardan birkaç tanesinden bahsedelim.

Ayrıca sürgülü kapı modelleri için de buradan ayrıntılı inceleme yapabilirsiniz.

Cam Panelli Çelik Kapı Modelleri

Kapı seçiminde kapının sağlamlığı kadar evin dekorasyonu ile uyumlu olması da önemlidir.Bu kapı modeli estetik ve modern bir görünüme sahip olmasıyla dikkat çeker.Camın altında kalan işlemeyi seçerken dikkat etmeliyiz.İşleme duvar rengiyle uyumlu, çelik kapı kasası ile zıt renkte olması evimizin giriş dekorasyon uyumunu tamamlama da bize yardımcı olur. Bu kapı modelleri buzlu camdan ve desenli camdan yapılabilir.Temizlenmesi de gayet basittir.Cam sil ile kolay bir şekilde silinebilir.

Beyaz Çelik Kapı Modelleri

Çelik kapının beyaz modelleri kullanılması zor bir model olsa da açık renk ev yerleşimi olan bayanların sıklıkla tercih ettiği bir modeldir.Bu modelde önemli olan kullanılan malzemedir ve tavsiye edilen fırınlanmış beyaz çelik kapı modelidir.Bu modeli tavsiye etmemizde ki sebep renk ömrünün uzun olmasıdır.Ev iç tasarımlarına baktığımızda bu kapı rengini iki farklı renge boyayabiliriz.Dış taraf beyaz içiyse evin iç kapı renklerine uygun bir renk tercih edilebilir.Bu kapı modelini temizlerken sert sünger, cif, çamaşır suyu gibi temizlik malzemeleri kullanılmamalıdır.Periyodik bir temizleme zamanı oluşturup yumuşak kuru sünger, sabunlu sünger,cam bezi ve nemli bezler kullanılabilir.

Kale Çelik Kapı Örnekleri

Kale çelik kapı modeli aşılması zor güvenlik sistemine sahiptir.Şimdi biraz bu modelin teknik özelliklerinden bahsedelim.7 cm kalınlığında ağır darbelere dayanıklı çelik bir gövdesi vardır.Kale çelik kapıları için üretilen özel barel sistemi, ses ve ısı yalıtım dolgusu, üç eksende de hareket eden kapı ayarlarındaki sorunları önleyen menteşeler, kaybedilen anahtarların yeniden yapılması ve kilit garantisinden yararlanabilmek için verilen kale güvenlik kartı vb. bu modelin diğer teknik özellikleridir.Ayrıca ahşap kaplama seçenekleriyle evimiz girişine nostaljik bir görünüm sağlar.Bu kapı modeli ismi gibi evimizi bir kale misali korur.

Sizler için çelik kapı modellerini inceledik. Siz de bizlerden öneri veya hizmet almak istiyorsanız bizim ile her zaman iletişime geçebilirsiniz.

GSM : 0216 498 89 81 - 0533 966 28 57 - Özkan DEMİRCAN