Yeni Fikirlere Geri Dön

Odaksan Streç makinası, palet streç sarma makineleri

Odaksan Mühendislik A.Ş. Odaksan Mühendislik A.Ş.
Düzenle
Fotoğraf ekle

Streç sarma makinalarında dikkat edilmesi gereken husus saatte kaç palet streçleme işlemi yapabildiğidir. Streç sarma makineleri sarım alanına konveyörler yardımıyla getirilen ürünlerin streçlenmesini sağlar. Bu yaparken ürünlerin etrafında dairesel olarak dönen bir kol kullanır. Bu kol yardımı ile açıcı kafa aparatı dikey eksende hareket eder ve büyüklüğüne göre saatte belli miktarda palet streçleyebilir. Bazen streç sarım makinası diye de isimlendirilirler.

Streç sarma makinası ürün gruplarında dikkat etmeniz gereken hususlar var. Kullanılan elektonik ve mekanik parçaların sağlam ve uzun ömürlü olması, ana şasenin sürekli hareketli ekipmana uzun süre karşılık vermesi, dokunmatik yönetim sistemin basit ve ekranın sağlam olması, yedek parça konusunda uygun ve hızlı çözüm imkanının olması.

Yerli üretimde en kaliteli marka olan Odaksan Mühendislik sizi işletmeniz için en verimli streç makinası ekipmanlarıyla buluşturuyor.

Sadece yarı otomatik makinede değil tam otomatik streç sarma makinalarında da uygun çözümleri rahatlıkla bulabilirsiniz.

Streç sarma makinası almak mı istiyorsunuz. Bu alanda Odaksan Mühendislik sizler için en ideal otomatik streç sarma makinasını üretmektedir.

Streç Sarma Makinası Fiyatları konusunda bilgi almak için bizlerle iletişime geçe bilirsiniz.

https://www.odaksan.com/