İstanbul'da muhteşem bir dairenin göz alıcı zemin döşemeleri

Homify TR Homify TR
SUADİYE KONUT, Lantana Parke Lantana Parke Modern Oturma Odası Ahşap Ahşap rengi
Loading admin actions …

İnşaat sektörü son birkaç on yılda yalnızca Türkiye'de değil tüm dünyada ciddi atılımlar ve sıçramalar gerçekleştirdi. Bunun bir ayağını havaalanı, köprü, stadyum gibi büyük ölçekli projeler oluştururken, bir yandan konut üretimi de dünyanın hiç görmediği bir hızla devam ediyor. Öte yandan bu gelişmeleri olanaklı kılan şeylerin başında, diğer pek çok sektörde olduğu gibi teknolojik ilerlemelerin yarattığı açılımlar geliyor. Yeni üretim teknikleri pek çok yeni nesil inşaat malzemesinin yaygın ve ucuz olarak bulunabilmesini sağladı. Gerek ticari ve kamusal alanlarda, gerekse de konutlarda sektörün önemli bir parçası olan zemin kaplama ürünleri de bu gelişmelerden nasibini aldı. Bugün sayısız çeşitte ve sınırsız farklı özelliğe sahip zemin malzemesi herkes için kolayca erişilebilir durumda. Peki bu bolluğun için en kaliteli ürünleri nasıl bulacağız? İşte bunun kestirme bir cevabı yok ne yazık ki. Bu yazımızda zemin döşemesi alanında dünya standartlarının ötesinde üst düzey bir üretim ve uygulama gerçekleştiren bir firmayı ele aldık ve en azından bu konuda kalite arayışınıza çare olmaya çalışacağız.

Çizgi ötesi bir tasarım

Lantana Parke 1996 yılında İstanbul'da faaliyete başlayan ve son dönemde üretimini de kendi gerçekleştirmeye başlayan güçlü bir firma. Benzerlerinden ayrıldığı nokta ise çok yüksek bir kalite seviyesi hedeflemeleri ve bundan yıllardır taviz vermemeleri. Bu çabanın sonuçlarını Türkiye'nin en ünlü mimar ve iç mimarlarının tercihi haline gelerek görüyorlar. Bu yazımızda ele aldığımız dairede olduğu gibi, birer sanat eseri niteliği taşıyan muhteşem evlerin zeminlerinde Lantana Parke imzası görüyoruz. Aslında çok fazla şey söylemeye de gerek yok. Bu görsellerdeki tasarım anlayışı ve onları tamamlayan zeminler her şeyi anlatıyor.

Yüksek beklentiler için yüksek nitelik

Lamine parkeler geride bıraktığımız son yirmi yıla darbesini vuran yeni nesil malzemeler arasındalar. Bugün her gelir grubuna hitap eden her seviyede konutta karşımıza çıkıyorlar. Bu ciddi yaygınlık seviyesi beraberinde bir ucuzluk da getirdi elbette. Ancak bu yaygınlık ve bolluk içinde daha yüksek bir kaliteyi arayanlar seçenek bulmakta güçlük çekebiliyorlar. Lantana Parke tam da burada devreye giriyor ve seçkin koleksiyonuyla yüksek beklentiler için yüksek kaliteli ürünler sunuyor. Bu anlamda pazarda çok önemli bir boşluğu doldurduklarını söylemek de yanlış olmaz.

Üretim kalitesini tasarımla buluşturan anlayış

Üretim bandında en ileri teknikleri, en kaliteli malzemeleri ve en deneyimli personeli kullanmak otomatikman başarıyı getirmez. Özellikle görselliğiyle ön planda olan bir ürün üretiyorsanız, tasarım o ürünün en az yarısıdır. Lantana koleksiyonunu benzerlerinden ayıran belki de en önemli yönü de bu; hem çok uzun yıllar hizmet verecek bir kaliteyi, hem de en zarif dekorasyonlara uyum sağlayacak tasarımı bir arada buluyorsunuz.

Gelenekten geleceğe uzanan tasarımlar

Parkenin yanı sıra ahşap merdiven, süpürgelik ve dış mekan deckleri gibi ürünleri de koleksiyonunda bulunduran Lantana Parke, asıl iddialı olduğu parke alanında ise tam 7 farklı koleksiyonla müşterilerini hizmet veriyor. En klasik modellerden en inovatif yeni nesil tasarımlara kadar farklı ürünlerin bulunduğu bu koleksiyonlar, her zevke hitap edecek kadar kapsamlı bir yelpazede.

Her zeminde en kaliteli uygulama

Lantana Parke yalnızca konutlar için zemin üretmiyor. Bu yüksek kaliteli lamine parkeler iş yerleri, ofisler, mağazalar, kamu kurumları gibi pek çok farklı alanda rahatlıkla kullanılıyor. İstenen her zeminde en yüksek uygulama kalitesini sunma ilkesiyle hareket eden firma, sektörde 25 yılı bulan deneyimi ve bugün artık üretici konumuna gelmesiyle de kendini kanıtlamış durumda.

Yine Lantana Parke imzası taşıyan zemin döşemeleriyle dikkat çeken bir evi tanıttığımız İstanbul Göztepe'de zemin döşemeleri ile göz kamaştıran bir ev yazımıza da göz atmanızı öneriyoruz.

Siz evinizde ne tür zemin kaplamaları tercih ediyorsunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler