Van’da muhteşem bir villa projesinin iç tasarımı

Homify TR Homify TR
Ölmez villaları -A. bey villa, ANTE MİMARLIK ANTE MİMARLIK Modern Oturma Odası
Loading admin actions …

Bir evin, içinde yaşayanlara sunduğu yaşam kalitesi ve konfor, mimari ve iç mimari tasarım ve dekorasyon özellikleri ile belirlenir. Sıfırdan bir ev projesi yaratılırken bu üç önemli nokta adım adım ve uyumlu şekilde tasarlandığında kullanıcı için en mükemmel sonuç ortaya çıkar. Bugün sizlerle bunun harika bir örneği olan bir villa projesine konuk oluyoruz. 

İzmirli bir firma olan Ante Mimarlık tüm Türkiye’de mimari proje, iç mekan tasarımı ve uygulama alanında birbirinden başarılı projelere imza atıyor. Özellikle villa ve konut mimari ve iç mekan tasarım projelerinde uzmanlaşan ve sayfalarımızda öne çıkan işlere imza atan Ante Mimarlık’ın bu projesi ise Van’da yer alıyor. Aynı parsel içerisinde 1712 metrekarelik bir alan üzerine konumlanan bu havuzlu çift villa projesinin iç mekanları hem kullanışlı bir plan, hem estetik bir akıcılık, hem de konforlu ve şık bir dekorasyon sunuyor. Lafı daha fazla uzatmadan bu göz kamaştırıcı villaların yaşam alanlarını gezmeye başlayalım isterseniz…  

Giriş koridoru

Koridor alanları evin genelindeki doku ve atmosferi yansıtan ve mutlaka davetkar bir görünüme sahip olması gereken alanlardır. Siyah ve beyazın muhteşem uyumu ve tavan aydınlatmasının verdiği lüks stil ile muhteşem bir giriş alanı oluşturulmuş. Zemin, ışıklandırma ve kaplama detaylarına kadar her ayrıntının en kaliteli malzemelerle çağdaş bir estetik oluşturduğunu görebiliyoruz.

Yemek alanı

Yemek alanını da içeren geniş salonda akıcı bir plan karşılıyor bizi. Tıpkı giriş koridorundaki gibi ışıltılı bir ferahlığın ortaya çıktığı tasarımda mermer dokulu yemek masası ve onu vurgulayan altın renkli modern ışıklandırma ögeleri odak noktasını oluşturuyor. Yemek alanının odak noktasında belirleyici rol oynayan iç mimari detay ise zeminde oluşturulan desen.

Salon

Modern şıklığın ön planda olduğu salonda mermer ve ahşap dokuların iç içe geçtiği çarpıcı bir tasarım söz konusu. Geniş orta sehpalar salonda kullanışlı bir akıcılık ve simetri yaratıyor. Yemek alanındaki gibi duvardan tavana devam eden lake kaplama ile üzerine entegre edilen pirinç çıtalarla zenginleştirilmiş ahşap ünite oldukça sıradışı bir estetik görünüm oluşturuyor.

Oturma odası

Villalarda geniş ve kapsamlı salonun dışında bir de daha gündelik kullanım için tasarlanan küçük bir oturma odası bulunuyor. Bu küçük oturma odasında ahşap sıcaklığı ön planda.

Mutfak

İşlevselliğin muhteşem bir şıklıkla bir araya geldiği mutfakta duvara dayalı L şeklinde geniş tezgahın yanı sıra bir de oldukça kapsamlı ada mutfak bulunuyor. Yemek masasının da konumlanabileceği akıcı bir düzenlemeye sahip olan mutfakta tezgah ve dolapların seçiminde de dayanıklı ve uzun ömürlü malzemeler tercih edilmiş.

Misafir banyosu

Zemin katta yer alan misafir banyosunda mermer görünümlü seramik lavabo altın renkli pirinç detaylar ve siyah tezgah ile karizmatik ve çağdaş bir estetik oluşturuyor.

Misafir odası

Misafir yatak odasında ise sade, modern ve şık bir tasarım tercih edilmiş. Odanın genelinde gri tonları hakim. Yatak başında kullanılan antrasit duvar dekorasyonu ise odanın derinliğini arttıran şık bir ayrıntı.

Ebeveyn banyosu

Ebeveyn banyosu mermer şıklığı ile donatılmış. Mermerin elegan dokusunu tamamlayan kaliteli malzeme seçimleri ile tasarlanan banyoda zeminde beyaz duvarlarda siyah mermer tercih edilerek modern bir kontrast oluşturulmuş.

Yatak odası

Ebeveyn yatak odasında ise tam anlamıyla rüya gibi bir atmosfer ortaya çıkarılmış. Aydınlatma düzeyi kullanıcının isteğine göre ayarlanabilen katmanlı ışıklandırma sistemleri, ayrıntılı duvar ve tavan dekorasyonu ve konforlu mobilya tercihleri ile herkesin hayallerini süsleyecek kusursuz bir yatak odası tasarımı…

Giyinme alanı

Yatak odasının bir uzantısı olarak tasarlanan giyinme odasında da işleve odaklanan bir tasarım söz konusu. L şeklindeki dolaplar maksimum depolama alanı ve düzenli bir ortam sağlayacak şekilde dizayn edilmiş.

Hamam

Konfor ve lüksün en üst seviyede tutulduğu projede elbette hamam da bulunuyor! Modern ve etnik tarzın bir araya geldiği hamam tasarımı…

Havuz & spor salonu

Ve tabii ki, mevsimsel koşulların ve değişimlerin de ön planda tutularak tasarlandığı havuz ve spor salonu alanı. Dört dörtlük, değil mi?

İç mekanları ile oldukça etkileyici, konforlu ve estetik bir yaşam sunan bu villa projesinin mimari detayları ve dış cephe özelliklerine de göz gezdirmek isterseniz bkz: İzmirli firmadan Van'da göz alıcı bir villa projesi

Bu villada yaşamak ister miydiniz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler