Özel tasarım duvar saatleriyle farklı ve şık dekorasyonlar

Homify TR Homify TR
MDF Saat Modelleri, Promosyon Saat, Kişiye Özel Saat, Taşcenter Acarlıoğlu Doğal Taş Dekorasyon Taşcenter Acarlıoğlu Doğal Taş Dekorasyon Modern Evler Ahşap Ahşap rengi
Loading admin actions …

Zaman kavramı insanlığın düşünce dünyasını en çok meşgul eden, üzerine belki de ilk çağlardan bu yana en çok düşünülmüş konuların başında gelir. Felsefi olarak tanımlanması ve bir yere konması pek kolay olmasa da gündelik hayatta zamanla ilişkimizi saatler sağlar. Tarihin ilk mekanik icatlarından biri olan saatler zamanla gelişerek son derece kusursuz bir hale geldiler. Bugünlerde iyi bir saatin yıllık sapması 1 dakikayı bile bulmuyor. Aynı zamanda saatler modern insan için en önemli aksesuarlardan biri haline geldi. Özellikle erkekler için bir tür mücevherat ürünü haline gelen, birden fazlasına sahip olmanın normal karşılandığı saatler neredeyse birer yatırım aracına dönüştüler. Kol saati nasıl ki erkeğin süsü ise, duvar saatleri de evlerimizin süsüdür. Özellikle bizim gibi belli başlı ürünler hariç duvar aksesuarlarına çok düşkün olmayan bir toplumda duvar saatlerinin yeri büyüktür. En yaygın ev hediyelerinden biri olan, gündelik hayatta en sık başvurulan eşyalar arasında yer alan duvar saatlerini kişiye özel tasarım ve işlemelerle muhteşem birer aksesuara dönüştüren bir firmanın koleksiyonunu sizler için inceledik. Dilerseniz bu saat şölenine biraz daha yakından bakalım.

El işçiliğini modern teknolojiyle birleştiren bir firma

18 mm kalınlığında mdfnin işlenmesiyle yapılan bu duvar saatlerini daha önce farklı ürünlerini de incelediğimiz Adana merkezli Taş Center firması yapıyor. Her türlü doğal taş işlemesinde çok geniş bir tecrübeye sahip olan firma son yıllarda CNC gibi modern teknoloji ürünleriyle faaliyet alanını büyütüyor. Çeşitli ahşap ürünlerini de CNC tezgahlarında işleyebiliyorlar. Sert ve dayanıklı bir ahşap ürünü olan mdf de bu tezgahlarda işlenerek harika duvar saatlerine dönüşüyor.

Zengin tasarım yelpazesi

Taş Center bünyesinde üretilen her şeyde sonsuz denebilecek kadar çok özelleştirme seçeneği mevcut. İster taş, ister ahşap ürünlerine dilediğiniz her türlü deseni, motifi ve yazıyı işletebilirsiniz. Veya halihazırda koleksiyonlarında olan ürünler arasından seçim yaparak bunların üzerine firmanızın logosu ya da ismini yazdırabilirsiniz. Kısacası bu ürünlerde aklınıza gelecek her türlü değişikliği yapmanız mümkün. Böylece sadece size özel bir duvar saatine sahip olabilirsiniz.

Sınırsız renk paleti

Mdf işlenmiş ahşap ürünleri arasında en çok tutulan ürünlerden biridir. Bunun sebebi oymacılık gibi ahşap sanatlarına çok elverişli olması ve aynı zamanda çok uzun kullanım ömrüdür. Bu yüzden duvar saatlerinde de mdf tercih edilmiş. Bu duvar saatlerinde desen, motif ve yazıların yanı sıra renk bakımından da seçenekler bir hayli fazla. Bu örnekte çok renkli ve canlı bir duvar saati görüyoruz.

Geleneksel motifler

Geleneksel motifler asıl faaliyet alanı doğal taş işlemeciliği olan Taş Center ürünlerinde önemli bir yer tutuyor. Makinelere dayalı işleme teknolojilerinden önce de bu sektörde olan firma klasik tekniklere ve geleneksel motiflere hakim bir ekibe sahip.

İstediğiniz boyutlarda

Bu duvar saatlerinde özelleştirme seçenekleri arasında boyutlandırma da var. Oturma odanız için küçük boyutlu bir model seçebileceğiniz gibi dükkanınız veya mağazanız için çok daha heybetli boyutlarda bir duvar saati de yaptırabilirsiniz. Duvar saatiniz dilediğiniz boyutlarda, istediğiniz modelde ve üzerinde sizin istediğiniz yazılarla en kısa sürede yapılıp teslim edilecektir.

Her tarza uygun modeller

Duvar saatleri genellikle birbirine benzer. Bir mağazaya gidip duvar saati istediğinizde size en fazla birkaç seçenek sunarlar. Bunların da büyük ihtimalle biri modern tarzda, biri klasik, biri de geleneksel motiflerle süslü olacaktır. Üstelik bu fabrikasyon ürünlerde en küçük bir değişiklik yaptırmak bile size birkaç saat parasına malolabilir. Taş Center imzalı kişiye özel saatlerde ise durum çok farklı. Her şeyden önce her tarza hitap eden çok zengin bir model yelpazesi var. Bu örnekte gördüğümüz duvar saati bunu gayet iyi özetliyor aslında.

Uzun yıllar sizinle olacak bir aksesuar

Duvar saatleri başta da belirttiğimiz gibi en yaygın ev hediyeleri arasındadır. Kullanışlı, pratik ve şık bir ürün olmalarından ötürü bu da normal bir durum aslında. Yalnızca yakınlarınıza değil kendinize de böyle bir hediye alabilirsiniz. Aynı şekilde dükkanınız için veya müşterilerinize vermek üzere eşantiyon olarak da duvar saatleri yaptırabilirsiniz. Her halükarda bu saatler uzun yıllar asıldıkları yerde kalmaya ve işlevleriyle oldukları kadar şıklıklarıyla da vazifelerini yapmaya devam edecekler.

Yine Taş Center imzası taşıyan bir başka koleksiyonu incelediğimiz Taşın ustalarından muhteşem rölyef örnekleri yazımız da ilginizi çekebilir.


Bu örnek saat modellerinden en çok hangisini beğendiniz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler